Helu!
Nu sitter jag på Arlanda med mamma, pappa, min bror och hans flickvän och väntar på flyget som ska ta oss till München. Där ska vi vänta i ca 3 timmar och sedan flyger vi vidare till Pisa. Därifrån tar vi tåget till Viareggio där vi ska stanna 5 nätter. Jag kommer hem på måndag, på tisdag ska jag jobba och på onsdagen ska jag besöka ambassaden inför USA!!!!!

I måndags kom jag hem från Tallinn och igår jobbade jag 10-18 så igår kväll packade jag om väskan till lite mer somriga kläder!

Tallinn var fint men väldigt litet hehe.. Lägger in två små bilder från när vi gick upp i ett kyrktorn i Tallinn:)

Likes

Comments

Hello! Idag ska jag till Tallinn med min storebror och mamma. Så nu är jag och mamma på väg till Arlanda express och sedan möter vi upp min bror på Arlanda innan vi far iväg.

I onsdags hade jag skolavslutning vilket betydde min sista dag med klassen. Kan inte påstå att jag är ledsen direkt då min klass inte hade världens bästa sammanhållning, eller egentligen hade vi ingen sammanhållning över huvud taget.

Postar lite bilder på mig och de människor från klassen som jag faktiskt tyckte om väldigt mycket!! Dessa människor kommer jag sakna riktigt mycket, i love u guys<333

Kanske blir lite bilder från Tallinn också om det finns något att se, har nämligen ingen aning om vad man gör där så vi får väl se🤔

Ha de så bra!!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg<3

Jag heter Viktoria och är 17 år. Snart (om 1-2 månader!!!) flyttar jag till USA i 10 månader för ett utbytesår. Innan dess ska jag hinna åka en helg till Tallinn, några dagar till Italien och en vecka till New York. Denna sommar är alltså fullspäckad och jag är mer än taggad.

Åter till USA då, som denna blogg främst är till för, jag har ingen placering just nu. Jag hade en placering, men den funkade inte så bra och nu står jag utan placering. Jag vet dock att de har en potentiell familj så jag hoppas att jag snart får veta allt om dem. Håller er uppdaterade;)

Som ett avslut på detta första inlägg får ni en bild på mig i min "Class of '18" tröja. Hoppas ni vill följa mig på alla mina resor men främst på min USA-resa som snart är här (iihiih!!!!).

Kramisar<333


Likes

Comments