Dagliga ting

hej  på er igen 😘 längsen jag  bloggade , 1 månad  typ. tiden flyger iväg ... Allt är bara bra med oss. synd man inte kan lägga in live när man filmar. Har gjort det rätt så mycket på Facebook senaste tiden. mest då med hund träning  på mina 6 😀 På bild idag är det Laban 8 år omplacerings  katt som har bott hos mig lite över 1 år.

nä nu ska jag göra mig i ordning och  köra till stan . dagens städning är avklarad och nu är det min tur att få egen tid, haha näää några hundar med såklart.

Ha en härlig  underbar  Lördag  kram kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagliga ting

Godmorgon 😁 molnigt och  duggregn men varmt , hoppas på bättre väder, vi får se.

på programmet  idag så är det Zixten  som ska iväg och få sista vaccination ÄNTLIGEN  så vi kan röra oss fritt och träffa massor av hundar .  han har Blivit  så duktig med allt . Kommer på inkallning , lyder på stanna , mer ögonkontakt, använder nosen mer , lyfter honom in i bilbur utan problem . Mycket lättlärd , är så glad min dotter hittade honom till mig på en Facebook  sida.

Alla hundar är trötta idag så vi får ta en vilodag. Om det blir fint väder ikväll  så blir det en runda till sjöarna  .

Mizter Mini  fick jag bära ut igår kväll när han skulle  ta sista kiss rundan hihi , Mozz ligger pall rör inte en fena, Zlatan  under mitt täcke, Znövit  , Sammy, Milou  , Mizter Mini  sover, stör ej sa dom vi är trötta. Bara Zixten  som är pigg och  vilar med ett öga typ hihi .

Finns massor att göra inomhus  så sysselsättning  finns om jag pallar 😂 vi tar dagen som den kommer brukar funka bäst. hundmat måste inhandlas  iallafall

önskar  er alla  en riktigt trevlig skön  onsdag  puss puss ❤💕😉

Likes

Comments

utflykter

Sammy kom vid 7 tiden imorse , vi dök i säng  för tidigt gå upp. drack kaffe och gosade. damsugade ,plockade undan sen begav vi oss iväg till saxtorps sjöarna hade med oss pic nick korg. badade,solade och lekte, massa folk som kom fram och pratade, stor schäfer hälsade dom på , liten flicka gick hur bra som helst. fyra hundar med.

körde hem rastade dom andra hundar. käkade lite. körde hem sammy och Mozz och Zixten följde med till sjöarna igen , gick hur bra som helst, ökar på med några hundar till imorgon kväll. tappade tyvärr min vattenflaska, fixar ny imorgon. eftetåt körde vi och handlade. nu sova fort upp tidigt imorgon och nya äventyr . så härlig skön dag vi haft  god natt :-)/

Likes

Comments

Dagliga ting

jag förstår  inte  att det ska göra så förbaskat ont i mina ben när jag har dammsugit  ett par minuter?  gör riktigt ont alltså. javisst jag har Robert  damsugare som tur är men ibland så behöver  jag ta för hand , hundhår, fågelfrö mm så fort jag låter bli den så går smärtan över. kanske ska stretcha  först innan jag börjar haha , nu är det klart iallafall,  så nu tar jag tag i annat måste BETALA IN RÄKNINGAR  INNAN ZIXTEN TAR DOM OCH GÖMMER 😂😂😂HA en skön kväll  puss kram  ❤

Likes

Comments

Djuren

God morgon,  inatt drömde  jag  att  min Zofiha  hade kommit  hem.  Hoppas drömmen slår in ❤ hon har varit borta sen April  😢  många katter har försvunnit  från vårt område, ryktas om rävar tagit dom och rävskabb cirkulerar . utredning pågår. Inga fler katter för oss har jag bestämt, har 2 kvar nu och det räcker.  Ha en härlig  söndag och vi tar dagen som den kommer som vanligt . betala in räkningar   är ett måste så är det gjort. puss och kram  ❤

Likes

Comments

Hälsan

Tro?! ska man våga tro på någon igen ?

Hopp?!  ska man våga hoppas igen ?

Kärlek?! ska man våga ge sig in i kärleken  igen ?

förhållande  är en evig gåta , det är stort steg för mig, tycker det är krångligt och en massa måsten, ta hänsyn, oro , skit jobbigt med andra ord. Ja jag blir orolig.

visst trist vara själv tänker jag , visst hade det varit trevligt och ha någon vid sin sida men varje gång jag är i ett förhållande  så har det varit jobbigt,  var ska du nu ?  vem pratar du Med?  varför pratar du med honom ? Är du trött på Mig? Är du sur ?   blablabla  osv... shit jag pallar inte med sånt fjant det maler i sönder mig och jag kvävs och dör sakta.

sen har jag världens  otur med att träffa fel män, dricker för mycket, dålig ekonomi  och svartsjuka  till tusen och bara sitta på röven och inte gör ett dugg eller vill inte hitta på något , nä sånna kan jag vara utan.

jaha då får jag ju vara SINGEL  LIVET UT 🙊😂😍

Likes

Comments

Dagliga ting

känns mycket trist att förlora en lång vänskap.

fick veta ikväll anledningen det var att jag inte hälsat på henne när hon varit sjukskriven, vad jag minns så har jag visst hälsat på och hört av mig och frågat om hon behövde hjälp och alltid samma svar, nej jag behöver ingen hjälp , så jag fattar liksom inte vad hon håller på med . jag bad om ursäkt för jag inte räckte till snäll som jag är. men sen har jag tänkt efter, hon hälsar ju inte på mig och frågar inte om vi ska hitta på något och inte är man bjuden hem till henne når hon har fest, så det var väl lika bra det blev som det blev. ledsen och besviken är jag, kvittar fan vad man gör så blir det fel .grrr . sen fick jag veta att hon alltid har ställt upp för mig och jag inte för henne, japp ber om ursäkt för du hjälpt mig mer kan jag inte säga jag har försökt hjälpa men du ville inte ha någon hjälp. tramsigt värre detta. hur skulle det vara om du sagt ifrån istället , jag är ingen tankeläsare. nää jag tror det är så här att jag inte platsar in i dit liv längre.

vem vet jag har kanske sårat många men då får ni säga till. jag har fullt upp med mina djur som jag har ansvar för annars hade jag aldrig tagit hand om dem sen underbara barnbarn, min dotter och min mor dom går före allt annat, sen är jag ingen som flänger runt till alla utan trivs bra hemma med mitt stora hus och tomt, njuter fullt ut av det jag har. kanske därför jag inga vänner har ? jo jag har vänner och har jag sårat er också så ber jag om ursäkt för det med, har mycket i mitt huvud som jag funderar på och ska fixa till i mitt hem eftersom jag gillar att få ett ordentligt hem och fortsätta att njuta av. EGOIST nä det är jag inte och kommer aldrig att bli. men jag har lärt mig att säga ifrån och göra som jag vill och inte bli nertryckt längre.... kram kram från en ledsen besviken Lady

Likes

Comments