Vad hände egentligen? Har hela tiden sagt att jag ska ta tag i bloggandet, för jag vet att det är riktigt kul när man väl kommer igång, men det blir aldrig av. Jag har mina perioder där motivationen och idéerna bara flödar, och perioder där bloggandet känns meningslöst och trist. Jag är en periodare helt enkelt. NU ska det dock bli ändring på detta!

Stay tuned people!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Basic

Hello! Vaknade för en liten tag sedan och har nu gjort ordning lite frukos. Det är rent ut sagt skit väder idag så dagen kommer nog bestå av mys framför Orange is the new black med några vänner. Har inte kollat längre än första säsongen, men den verkar lovande.

Tänkte skriva ett ihop ett inlägg om Stockholmsveckan som antingen kommer upp imorgon eller på torsdag. Tror att många uppskattar den läsningen, haha.

Kram på er!!


Likes

Comments

Fashion inspiration

Nu börjar det dra ihop sig innan Fashion Week drar igång. Det ska bli så otroligt spännande att se vad alla designers har att leverera. Själv tycker jag att märken som House of Dagmar, Hope samt designern Emelie Janrell är otroligt inspirerande och ofta överaskar.

Titta även på kollektioner från tidigare Fashion week's och jag är helt fäst vid DRKN som avslutade fashion week A/W 2016. DRKN är ett streetwear märke som har inspirerats av gamingvärlden och riktar sig till just gamers.


Likes

Comments

Basic

Enligt mig är det jäkligt svårt att blogga, även om jag alltid haft intresset och motivationen. Vad ska jag skriva om? Vad vill folk läsa? Vad förväntas jag skriva om? Hur öppen ska jag vara? Hur öppen KAN jag vara? Hur ska jag skriva för att folk inte ska få en förvrängd bild utav mig?

Dessa frågor har snurrat runt i skallen.

Nu har jag iallafall tänk att sätta igång igen då jag blivit väldigt inspirerad av vänner, människor jag mött och framför allt mig själv. Jag känner att jag har hittat mig själv såpass mycket att jag nu är redo att dela med mig om mina tankar, åsikter och intressen med andra. När jag säger att jag har "hittat mig själv" syftar jag inte på osäkerhet och dåligt självförtroende, utan vad jag har för mål här i livet, vad jag vill uppnå och att jag förhoppningsvis har kommit så långt med mig själv att jag nu kan inspirera andra.

Hoppas att jag lyckas med detta och att ni vill följa min resa!

Likes

Comments