Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en riktig chill dag idag!
Först hade jag en matte diagnos som det gick bra på. Efter det på NOn fick vi fortsätta lyssna på en podcast sen föra NO-lektionen.
Efter det hade vi en riktig rolig svenska lektion, vi hade en vikarie.
Sen hade vi mat och efter det språk. Vi fick se på "Sune i fjällen" haha.
Sen skulle vi ha bild men läran dök aldrig upp så vi fick gå och ta håltimme. Jag, Simon och Johan var i ett klassrum hela håltimmen och lyssna på musik. Sen nästa lektion var det SO, vi fick vi se på film.
Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag hade träning. Det var en ganska lugn träning idag därför att det är match imorn. Tagga.
Sen avsluta jag dagen på bästa sätt, kebabtalrik.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med en spring tur till bussen med Simon när vi inte äns var halvvägs till busstationen och såg att det var två minuter kvar till den gick.

I skolan startade vi med en svenska lektion. På lektionen fick vi skriva så kallade rallyberättelse. Man fick sitta i grupp på fem pers o skriva en story på ca en minut, när tiden var ute så fick man skicka vidare den till kompisen bredvid som fortsatte på den och så höll man på så tills den hade gått runt ett varv så man fick sin egen.
Efter det hade vi idrott, våran gympa lärare var borta så vi fick ha en spanska lärare som vikarie. Det va chill. Man fick göra vad man ville så jag valde ju såklart att spela fotboll.
Efter gympan som alla måndagar har vi håltimme. Jag gjorde faktisk inte så mycket på håltimmen, jag stod mest o tittade på ledans alla killar i min klass "lanade" ett skumt spel. Hahah
Efter håltimman hade vi NO. Vi behövde inte arbeta som tur var, vi fick bara lyssna på en podcast om upptåget i Göteborg om ett instagram konto som hade hängt ut både tjejer o killar oså vidare...
Sedan hade vi engelska och det var också en riktig chill lektion. Vi fick lyssna på några som redovisa halva lektionen, resten på lektionen fick vi göra vad vi ville när våran lärare hade betygs snack med några av oss i ett annat rum.
När lektionen var slut skulle vi sitta kvar för vi skulle ha SO i samma sal. Vi fick se på en film medan läraren var och snacka betyg med oss. Den lektionen gick rätt så snabbt tyckte jag själv.
Efter skolan skulle jag till stan o klippa mig. Min klipptid var inte föräns kl halv fem och jag slutade skolan halv fyra. Jag fick vara i stan ca femtio min. Jag gick mest runt i affären medans jag väntade på att klockan skulle bli halv fem så jag änklingen skulle klippa mig. När jag väl fick klippa mig tyckte jag det gick hyfsat snabbt. Jag blev jätte nöjd med resultatet och jag rekommenderar frisören "Syster och Bro" i Comerce.

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Bara vilat sen igår. Det blev en lång och rolig kväll.
Idag har jag mest bara legat i sängen o glot på mobilen. Har haft det ganska tråkigt idag när alla kompisar också var hemma o vila.
Jaja det är Måndag imorn o sen rätt var det är så är det torsdag. Då har jag avslutning och slutar åttan+ett efterlängtat sommarlov!
I år ska jag inte ligga i sängen hela lovet. Lovet är långt o man får ju passa på o hitta på saker när man ändå är ledig.

Likes

Comments