Header

Det kom en bebis. 31 Mars.
Den vackraste bebisen man sett. Idag blir hon 6 veckor. Vår Lilly.
Det blev inte så mycket uppdaterat i slutet av graviditeten, trots att jag gick på övertid. Och efter förlossningen var man uppslukad av den lilla både mentalt och känslomässigt.

Blir så förvirrad och lycklig när jag tittar på henne och tänker att hon legat i min mage. Varje söt liten kroppsdel hon har, har vuxit där inne. Sjukt. Och att hon är vår💕

En bild från nyss. Första leendet kom efter en månad sen har hon fortsatt dagligen att visa vilken glad bebis hon är (oftast)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev efter en eftermiddags lur en promenad i solen. Man vill ju gärna hålla igång inför förlossningen och hoppas väl nånstans att promenader ska hjälpa det hela lite på traven att komma igång. Haha.
Imorgon är vi beräknade. Beräknade att bli föräldrar. Overkligt 💕

Likes

Comments

Kvällens gotta fick bli en smoothie.
Apelsin, banan, bär och mango.

Likes

Comments

Jisses vilken energi jag har fått sen jag slutade jobba. Blir ju minst 3 timmar extra sömn nu, och bara fördelen att man kan lägga sig en stund på soffan om man blir trött är ju guld värt..

Så idag har det hänt grejer här hemma. Köpte en massa nytt till hemmet i helgen. Bland annat jätte fina gammelrosa sammets gardiner från mio. Och idag har jag städat, piffat och röjt. Nu är man helt slut. Det jobbiga var att byta gardiner och dammsuga😂 Men blev nöjd i varje fall.
Jag känner lite att det är viktigt att hålla rent nu och fräscht. För det är det man vill ha när man kommer hem med en bebis innanför dörrarna. Och det kan ske när som. Gick ju in i vecka 40 i lördags. Så sjukt!

Likes

Comments

Då var man officiellt mammaledig.
Har spenderat måndagen och tisdagen i sängen och soffan och lapat sömn. Idag har jag haft energi delux. Städat lite och förberett middag.

Alla säger ju att man ska vila så mycket som möjligt innan förlossningen. Så jag anammar det :)

Fick en liten mammaledighets-present av mannen. Han är finast på hela jorden 💕

Mitt mode juste nu.
Kaffe och dator 🙌🏼

Likes

Comments

Det var ett tag sedan det blev nån uppdatering här. Men sanningen är den att min energi har varit nere på noll. Jag sover ganska bra, men jag snarkar nått extremt så det är nog en ganska störd sömn jag får. Sen upp tidigt och jobba heltid. Och min stackars sambo sover på soffan än. Har gjort i typ två månader. Jag hoppas att snarkningarna försvinner snabbt när man går ner de mesta utav kilona.

Denna vecka jobbar jag sista veckan. Sen kliver jag in i lite semester innan den lilla sessan behagar att titta ut. Ska bli så skönt. Att få varva ner.

Var hos barnmorskan idag. Allt såg fint ut. Behövde komma in och kissa på nytt då det va spår av äggvita i urinen. Så får väl se..

Nu ska jag ta och sova lite (igen)

Likes

Comments

Då åker jag och mannen iväg på en liten lördagsutflykt.
Sen ska vi hämta min mormor, och hem till min familj för lite fika. Livet 💕💕

Likes

Comments

Alright! Uppe med tuppen. Har sovit så skönt inatt.
Inte min sambo dock. Han har sovit på soffan sedan 1,5 månad tillbaka och vid midnatt vaknade jag av att han stod vid fotändan och tittade på mig och sa "snälla snälla, kan du inte sluta snarka. Det dånar ut". Det har blivit värre med snarkningarna alltså så nu hjälper inte ens soffan och tjocka väggar längre...

Men men. Han ska på AW ikväll så går ingen nöd på han.
Idag har jag utbildning hela dagen på jobbet. Vi byter löne/personalsystem, jag går dock hem på mammaledighet samma månad som det kör igång men är nyttigt ändå att få inblick.

Efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa och mysa😍Likes

Comments

För några veckor sedan fixade vi till här hemma så lilla Sessan som vi kallar henne, skulle få det lite hemtrevligt.
Min guddotter/systerdotter Sally som är 2 fick en ny "stor" säng. Då passade vi på att ärva hennes. Byrå och hyllan åkte vi köpte nytt. Resten kommer från Jollyroom.
Vi är nöjda med resultatet :)

Likes

Comments

Ännu en helg över. Ligger i sängen och ska sova strax. Har en Donna i magen som utför ex antal cirkus konster i magen känns det som. Just nu känner jag "bök" och obehagliga rörelser ganska långt ner mot ljumskarna. Är det normalt? Haha

Hon fick sig en fin vagn igår iaf. Jag blev helt varm i hjärtat när hon i butiken kom utrullandes med den. Så overkligt men mysigt. Ska ta bilder 😊

Idag var jag uppe med tuppen för att åka och reparera min mobil, måste byta batteri då min mobil dör utan förvarning hela tiden. Gick dock sådär då batterierna var slut 😂🙌🏼

Sen åkte jag hem till min syster och familj. Hennes två ungar är typ det bästa jag vet... Snart får dom konkurrens, undrar hur dom hanterar det.

Mosters hjärtan💕​

Likes

Comments