Kör efter ett träningsschema nu och körde bröst och armar igår, 2 tunga bröst övningar för tjocklek i brösten! Gick då upp och körde 5 set och 5 reps i bänk på 110 kg i bänk vilket gick bra! Sedan smällde jag på armarna! Fy f*n vilken pump! Trodde jag hade störst armar i världen när jag väld körde haha, så det ska va!

All in the mind!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kollat lite om att vara med i tyngdlyftning SM i Örebro den 30/1 men vet inte, kollade runt och såg att bänkpress rekordet låg på 130 med stopp, tänkte fan jag löser nog 120 med stopp, åkte ner idag testade att köra 120 med stopp, gick hur fint som helst så gick upp på 130 kg som är rekordet och fick upp skiten också, dock lyfte min röv lite så måste ligga på bänken.. Hm.. Rekordet sattes i december så undra hur många kg dom har ökat sen rekordet sattes..
Återstå o se hur en böndläpp ska göra 😉


Likes

Comments

Här är 5 grejer jag alltid har med mig till gymmet. Knälindor för stabilitet i knäna vid lite tyngre knäböj samt ett bälte för att kunna hålla bålstabiliteten uppe vid tunga lyft vid tex knäböj och marklyft. sen ett knäskydd eftersom jag haft problem med mitt knä under en lång period men nu är det 100% men iallfall har jag med det om jag börjar känna av! sak nummmer 4 är kalk jag andvänder till hantelpress men mestadels till marklyft för att få bättre grepp än när man börjar glida och inte orkar hålla 200 kg i näven så är kalk skit bra! sista saken är wrist wraps som ger stöd åt handlederna så det blir bra stabilitet i handlederna! andvänder wrist wraps till bröst och biceps pass! Alla dom här sakerna finns på Gymgrossisten och tryck på bilden så kommer ni direkt till grejerna! 👍😃

Likes

Comments

När jag sitter hemma o väntar in tiden på att få åka ner till gymmet och köra slut på en så packar jag Alltid klart väskan med saker jag ska ha med mig och pulver och sånt! Sen när jag bara sitter o väntar så förbereder jag innan passet som ni ser på bilden en shaker med Kreatin, pwo, snabba kolhydrater och en skopa L-leucine kanske inte låter det godaste och blanda allt men skiten ska ju ner iallfall eller hur friends? 😃😅 tabletterna är 4 st fiskolja 1 multivitamin och en som heter T-1500 som man ska ta före eller en stor måltid!
Sen klart lite hård rocks musik innan! Five finger death punch tycker jag är dom bästa och lyssnar även på dom på gymmet bara nästintill! Så sjukt grymma låtar! 👍

Likes

Comments

I fredags åkte jag till Göteborg för o gå på jul på Liseberg, köpte en jacka och jeans på fredagen och på lördagen va det dax för gym tyckte jag! Så letade på ett gym som hete world Class gym, pool och bubbelpool på gymmet 😏 blev ett bröst och biceps pass, värmde upp med lite hantelpress 18 kg 15 reps, 32 kg 15 reps och 40 kg 10 reps gick sen vidare och körde bänkpress när den blev ledig, smackade på 70 kg och blev 15 där sen gick upp och körde 3 set med 8 reps på 100 kg i bänkpressen, gick sen vidare och körde stående cable flyes 4 set sen avslutade med 3 set lutande hantelpress och pumpa ut det sista! Biceps gick jag och pumpade upp biceps med 10 kg stångcurl 2 set med 20 reps för att fylla dom med blod sen gick jag vidare och stångcurl med 5X5 med 50 kg på stången för att få blodet att stanna i muskeln, sedan lite hantel curls och hammercurls 5x5 med 20 kg hantel och avslutade med lite sittande hantelcurls! 😃👍 Liseberg va sjukt mycket folk att det knappt gick att gå där inne.. Ooh nu sitter jag i bilen mot skit Ullared.. Jaja får titta på nya träningskläder kanske 😏

Snart börja deffa så man får lite mer synliga muskler och få bort kärlekshandtagen på höfterna 😂💪
Likes

Comments

Av alla mina jeans jag hade så passade bara 2 av dom.. Men nu har jag 3 för åkte och köpte ett par till! 😂 snart försmå dom med..


Likes

Comments

Här är dom kosttillskotten jag använder mest, Tested agmatine är ruggit bra för grym pump då det nästan gör ont i armarna! the curse som jag tidigare skrivit om, sjukaste pwonen! sen Olimps kreatin med 6 olika kreatin i sig är det bästa kreatinet jag har kört! Olimps Bcaa är riktigt god och bra återhämtning. Den har också 2:1:1 fördelat med L-Leucin, L-isoleucin och L-Valin. Sen Mutant Mass som jag förbrukat 5st 6.8 kg påsar haha, ruggigt bra om man ska bulka upp sig några kg då man går upp fan direkt! grymmaste gainern på marknaden!


Tryck på produkterna för att köpa dom! :D spendera cashen nu!

Likes

Comments

Vilodag idag efter 6 dagars träning, kände att kroppen behövde få lite vila nu, så idag blir det att glo film och snart kanske ut och gå 😎👍
Likes

Comments

Åkte igår till fitnessfestivalen och gick runt och titta och hälsa på folk, träffade ako rahim och hans Brutta Alexandra, Peter blaha (pansar) ron partlow, Marcelo och Annica från big brother, Paolo Roberto, Linus Carlén, och den största! Johan ederer!
Jag kom fram och hälsa på han och frågade om en bild, vi gick iväg och tog en bild och började snacka mer och mer, sa att jag hade mailat han innan om lite tävlingar och coachning och det kom han ihåg och sa: ja juste det var lite framtidsplaner där ja!
Och fråga hur gammal jag va: jag svarade 17 år och han sa 17 år? Du vet man är senior upp till 23 år fyfan! Du har ju redan grymma armar, axlar och en bra fysik! Och då sa ja tack! Ja jag är lite sugen på att tävla och då sa han: det tycker jag du ska göra det är bara att du skickar ett mail till mig så hjälper jag dig med allt! Den här resan vill jag vara med på!
Sen snacka vi om ett träningspass ihop vid jul som jag verkligen hoppas blir av!

Kan knappt förstå att ens första och största svenska idol vill vara med på min resa igenom allt! Och vill köra ett träningspass ihop.
Det här håller mig motiverad i flera år! Tack Johan ederer!

Fitnessfestivalen nästa år igen! 😃💪👍


Likes

Comments