Hejsan!Nu är det nästan 1 vecka sen jag bloggade och det beror på skolan..Är så mycket press nu i skolan.Men orkar inte förklara och tror inte ni vill sitta och läsa om det.

Men igår hoppade jag med Perkunas på banhoppningsträningen på klubben och det är för dom som ska tävla Gota Cupen Ponny eller egentligen för vem som helst men speciellt för dom som ska vara med där!Kan ju bara säga en sak det gick SKIT.Rent ut sagt. Han var så fast i ena sidan så gick nästan inte ens att svänga och man måste ju verkligen ha yttersidan med sig för att komma runt en bana eller va som helst.Han stanna 3 gånger eller a han sprang åt sidan..Hans specialitet kan man säga..Men det kan ju inte alltid gå bra.Fast jag är ju en sån person som jämt vill att det ska gå bra,men så funkar det ju inte riktigt,för tillslut så blir det tråkigt och man sitter fast på samma ställe=man gör samma saker hela tiden. De är så jag känner iaf.Men alla har ju sina egna åsikter och känslor.

Nu kommer 2 bilder från träningen också!Bilder som gör hela inlägget tycker jag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!Nu kommer äntligen inlägget om sportlovet. Va hemma från skolan igår pga att jag inte riktigt mådde bra och där med kom inte inlägget om sportlovet.

SPORTLOVET- Det bestod nästan bara av stallet kan man säga och sova.Typ så.Eftersom han som arbetar i stallet var sjuk så fick jag och nåra till hjälpa till med att mocka och göra alla andra stallsysslor. Är ju alltid kul att vara i stallet men inte så kul när man inte fick sova ut någon dag från Lördag till nästa Söndag..Men men man ska inte klaga. Sen så var jag hos en kompis i Karlsborg eller nästan i Karlsborg. Vi gjorde inte så mycket vi pratade mest och kolla film o lite sådär. Men det var ju det sport"lovet" da!

Ett kortfattat inlägg om det men lite senare i kväll så kommer nog lite bilder och lite annat smått och gott om min tisdag! Puss och Kram så länge! :*


Likes

Comments

Hej!I dag är det en sån dag som man bara vill vara hemma och ligga i sängen och kolla film,bara allmänt mysa.Men för mig så blir det inte det..Just nu så är ja hos Mormor och Morfar och hälsar på dom för dom har precis kommit hem från Grekland och dom har varit där i 1 månad så man har ju saknat dom lite!

Efter det så måste jag till stallet för jag ska mocka åt Gunilla (min tränare) för hon är borta under helgen så då var ja snäll och ställde upp hjälpte henne med det. Lite senare ikväll så kanske jag ska träffa Gustav (Min kompis) vi ska nog bara snacka o lite så. I morgon eller ikväll så kommer det nog ett inlägg om sportlovet som precis varit om vad jag gjorde osv. Men det återstår och se om jag hinner. Puss och kram!

Likes

Comments

Hejsan!Det är flera månadersen ja bloggade!Har verkligen helt glömt bort det.Har varit så sjukt mycket nu med SKOLAN framför allt..8an är ju det stressigaste året jag varit med om.Men vissa säger att 8an är värst och vissa säger att 9an är värst men det återstår ju och se.

Hänt en hel del sen ja bloggade senast! För det första om vi ska ta lite om stallet och hästarna så har ja hittat en ny favorit ponny, som heter Perkunas och är en valack och en skäck!En helt underbar ponny.Perfekt storlek också!En D-Ponny,Eftersom Lovey är såld så Har ja provat lite olika hästar/ponnysar och de var han ja fastnade mest för.Om ni vill veta mer om han och Lovey och stallet så är det bara att skriva det till mig!

Tänkte slänga in lite bilder från nya året 2016 och förra året som ja ej visade så får ni se i bilder som kanske är lite roligare än att ja sitter och skriver i 100 år.


Likes

Comments

Som ni kanske ser på rubriken så är det väldigt mycket runt om bloggen..Har inte mått så bra på senaste tiden och känner att ja inte ville lägga ner all min kraft just den här perioden.Tänker inte säga nått om vad som har hänt eftersom det är väldigt personligt..Kan ju säg att det handlar om en kille och en tjej men nämner inga namn,som ni nog kan förstå.

Hoppas att ni förstår mig!Ska försöka blogga när jag börjar må lite bättre,Men kanske lägger in lite bilder då och då.

Hoppas ni har det bra så hörs vi nån annan dag!Puss och Kram!

Likes

Comments

Hej!Tänkte blogga lite om helgen,händer egentligen inte så mycket.

I går alltså fredag,så var jag hemma förutom på kvällen då jag åkte till Adina och vi gick ut och gick lite o bara snackade.Riktigt skönt att bara få prata ut lite.

I dag lördag,så hade vi i usek (ungdomssektionen) en mini pay and jump, 30 starter och det gick väldigt fort när alla hade något att göra och alla gjorde vad dom skulle!Blev många felfria rundor!Efter det så åkte jag hem och vilade lite,blir rätt trött av att bara stå där..

Nu lite senare så ska jag göra i ordning mig för att åka till stan och träffa Robin,vi hade tänkt att kolla film först och sen så ska vi dra ut på strög i stan!Kommer bli kul!

Hoppas ni kommer/hade en jätte bra helg så ska jag försöka blogga i morgon också!Puss och kram!

Likes

Comments

Lovey Equus.Inlägget kommer handla om C-ponnyn som jag tävlar och tränar på,på en ridskola i Töreboda.Hon ska nu tyvärr säljas och saknaden kommer vara riktig stor.I LOVE YOU.Är det enda som alla känslor kan slå i hopps med.

Tänkte berätta lite om vad vi har utvecklats med genom dom åren som hon har stått på ridskolan!

För det första hade hon inte tävlat eller nått innan,kanske startat en pay and jump eller något liknande.Hon var pigg/het och stark och jag var den enda som kunde rida henne,bockar alldrig eller något sånt,bara allmänt pigg och stark.Ingen nybörjar ponny kan man säga.Jag blev helt kär första gången jag såg henne/red henne.Vi började tävla lite smått,tävlade pay and jumps på klubben och sen tränade vi ett tag i hoppningen främst och sen dressyr men hoppningen va det jag ville satsa på..MEN jag borde börjat om från grunden.Hon va inte riktigt en ponny man kunde lära sig på,var mest en tävlingsponny!Hon går i form i alla gångarter men lite svårt i galoppen om man inte arbetar riktigt.Så jag lärde mig inte riktigt så jätte mycket på henne.

Efter ett halv år cirka,så åkte vi ut på vår första clear round i Mölltorp.Och vi blev felfria!Efter det så tränade vi ännu mer och började tävla Gota Cupen med några andra klubbmedlämmar.Vi blev fjärde plaserade,nöjd ändå.Alla var riktigt duktiga och alla ponnysar med.Sen blev det lite lokal tävlingar och då blev vi felfria men en gång så blev det ett stopp på sista i omhoppningen tyvärr.Men sånt som händer.

Jag själv tycker att vi har utvecklats något enormt!Och mina två tränare också.Men när en ponny inte passar som en ridskoleponny så blir det svårt att ha kvar henne.Fast jag vill det men är inte så lätt att få över sin vilja och måste tänka på klubbens bästa.Hoppas värkligen att hon kommer till någon som vill ut och tävla och träna!Och som är nummer 1.

Nu till vintern och våren så ska jag tävla henne L:C och L:B för att visa upp henne lite och kanske hittar en ryttare som letar ny ponny.Så kommer bli ett tävlings år!

Nu kommer lite bilder från början till 'slut'.

Likes

Comments

  • 87 Readers

Likes

Comments

Hejsan!En ny vecka har börjat,lika spännande vad som kommer hända framöver.Men i dag händer det inte så mycket,bara slappa typ..Sjukt trött efter helgen och skolan.Men längtar så sjukt mycket till fredag!Ska till Robin och saknar honom redan..Bara att vänta!

Hade tänkt att plugga lite teknik nu eftersom att vi har ett prov på måndag och det blir ett rätt så stort prov så det är bara att börja plugga!Ha en fortsatt bra måndag så kanske det kommer ett blogg inlägg senare sen!

​Från en lokal tävling i våras!

Likes

Comments