Jag är en stark-skör person. Ena stunden kan jag vara en av de starkaste du mött. Nästa stund är jag en skör person som ligger och storgråter och som behöver mycket kärlek och stöttning. Ena stunden är jag jätteglad och mår superbra, nästa stund är jag jättledsen och har mycket ångest. Och jag tror att du känner igen dig i det.

Jag är ibland en alldeles för snäll person, som har svårt att säga nej, för att jag vill att alla andra ska ha det bra men vad jag gör är att jag glömmer bort mig själv. Jag vill ju bara göra folk glada och inte arga/ledsna. Men den person jag mest gör arg är mig själv. Att jag aldrig lär mig det. Jag måste börja stå på mig själv, tänka på mig själv. Blir folk arga eller sura för att jag säger "nej" så får dom bli det. Man måste kunna ta ett nej.

Det är ibland jobbigt att folk inte kan förstå mig. Men det är inte heller lätt när jag inte alltid öppnar mig, men jag ska inte behöva öppna mig för att folk ska förstå mig. Utan säger jag te.x " Idag orkar jag inte " eller " Nej, jag vill inte " då måste personen jag pratar med acceptera det. För det sista jag vill är att såra folk, men säger jag inte ifrån så sårar jag istället mig själv. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyfan vilken ångest jag vaknade med natten till onsdag. Riktig panikångest. som tur är vågade ja ringa till ungdomsboende som sedan ringde personalen som kom in till mig snabbt. jag fick min behovsmedicin och sedan skulle jag ut och ta en cigg men inte ens det kunde jag. så personalen pratade med mig lungt och gav mig massage. jag blev så avslappnad så efter en timme kunde jag somna om igen. fy vad jag hatar denna ångest, den förstör så mycket för oss.

Likes

Comments

Igår va Whilma här, det va så mysigt. Vi åt lite lunch, sen gick vi in till stan för att ta lite lotter och kolla på tomteparaden, vi mötte även upp pappa/morfar, whilma hade saknat han så mycket. Så igår var en mysig dag.

Efter tomte paraden gick vi hem till mig och spelade lite uno. Sen myste jag och whilma resten av kvällen! :)

Likes

Comments

​Nu har jag varit här i 6 månader. Tiden går verkligen snabbt. Men några månader till blir det allt, tänker inte stressa mig hem. Jag trivs men visst vill jag ha en lägenhet att åka hem till då och då och kan åka hem lite oftare.

Kan inte fatta att jag har varit här i 6 månader, det är ju jätte länge. Men jag är jätte glad över att pappa har varit här så många gånger tillsammans med Whilma. Och att Line har varit här och besökt mig några gånger, betyder så otroligt mycket, du är bäst gumman. Snart kommer även Alex på besök, längtar såååå.

Just nu ligger jag i sängen för det mesta, dom har gjort en medicin ändring som gör att jag är trött dygnet runt. Hoppas det går över snart. Och att jag inte är lika trött imon då de blir en hel dag i Göteborg.

Annars då? Jodå de pendlar lite upp och ner men för de mesta så är de bra :) Har några roliga dagar framöver att se fram emot, så de ska bli skoj!

Likes

Comments

​Nu har hon åkt hem, mitt lilla hjärta. 
Jag saknar dig redan, men vi ses snart igen.

Har haft en sån jävla bra helg, vi har haft det så mysigt. Du sa flera gånger att du älskade mig mest av allt, och det gick rakt in i mammahjärtat. Jag älskar dig mest av allt oxå mitt hjärta. Gör ont att inte ha dig här hela tiden, men ja är så glad och lycklig att du kommer hit då och då, och att vi ses på hemmaplan. Jag finns alltid för dig mitt hjärta. Oavsett vart jag är.

Snart ska ja ta permiss och åka hem till min bästavän, hon och hennes kille har precis flyttat, så det ska bli spännande och få se deras nya boende.

​​Längtar så mycket tills jag får en lägenhet. Att få en nystart med allt, inreda m.m.
Hoppas de blir snart!

Likes

Comments

Vi har det så otroligt mysigt. Idag va vi inne i Grästorp på festival, de fanns hästar, hoppborg, ansiktsmålning m.m. Efteråt åkte vi till Hemköp och köpte lördagsgodis. Så ni sitter vi och myser och äter godis, vi har de helt underbart!

Likes

Comments

Alltså ja tror inte ni fattar hur glad jag är just nu. I onsdags va ju jag i Alingsås och kollade på Miriam Bryant. Vi va på plats kl 17 då dom öppnade entrén. Snabbt sprang jag in för att få en plats längst fram.

Kl 19.30 kom Miriam ut på scenen och jag har aldrig sjungit så högt som jag gjorde då. De va de absolut bästa jag varit på.

Efter åt, när hon va klar så sprang ja snabbt bakom scenen för att träffa Miriam och ge henne en påse med ett brev och en present.

Någon dag efter blir jag taggad i en bild på hennes instagram där hon skrev 👇🏼

Jag blev så jävla glad att hon tyckte om jackan och skrev så. Och att hon har läst mitt brev. Och vet ni, om 21 dagar får jag se henne igen. Kommer bli magiskt! ⭐️

Likes

Comments

Fick besök av underbara Line som kom och åt mysig midsommar lunch tillsammans med mig, efteråt blev de jordgubbar och glass.

Vi åkte även in en tur till Grästorp och handlade lite. Tack snälla goa för att du kom och hälsade på mig ♡

Fick även en otroligt fin bild på whilma som va midsommar fin, åh vad ja saknar dig. Men om 7 dagar ses vi igen ♡ älskar dig.

Likes

Comments

Bästa kvällen i mitt liv.
Fyfan va grym du är Miriam!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments