Jag har för någon vecka sedan beställt ny soffa och ny säng. Längtar som bara den till dem kommer. Men jag ska iallafall byta benen på soffan. Soffan är så låg och det är både snyggt och skönt att den får komma upp lite på ett par snygga ben.

Jag har kollat runt lite och jag har fastnat för ganska enkla ben från pretty pegs, (till höger).
Vill ha alla ben men måste ändå välja enkla ben som passar resten av inredningen och dem får inte heller vara för höga.

Ett tips är att gå in på deras hemsida och se vad dem har och även få lite inspiration.

​//J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På jobbet häromdagen skulle jag kolla igenom star tradings katalog för att se om jag ville beställa något. Vi skulle nämligen beställa till butiken och passade på och kolla om det var något jag behövde. Eller iallafall ville ha ;)

Gino saraftti har ju en otroligt fin taklampa som jag verkligen vill ha!
Men i alla fall så hittade jag jättefina julljusstakar på Star trading som påminner om denna taklampa, älskar dem. Så nu är frågan, ska jag beställa dem??

//J

Likes

Comments

God morgon alla där ute!
Sitter med en kopp kaffe och bläddrar igenom EM home, en liten bilaga jag hämtade i deras butik medan jag på lunchen var inne och köpte en matta till köket! Men just nu ligger den i hallen. Kan inte bestämma mig för vart jag ska ha den...

Till höger ser ni lite av min hall. Den är långt ifrån färdig men det är en bra början iallafall. Jag kan ju aldrig bestämma mig hur jag vill ha det. Så därför står projekt hall still just nu!


​//J

Likes

Comments

​Då var det dags att börja blogga om inredning. Jag vet att det är många där ute som redan gör det men om man inte testar så vet man inte om det leder någon vart eller om folk gillar det man gör eller skriver.

Är en tjej som bor i Borås och älskar inredning. Anledningen till att jag inte börjar blogga eller visa hur jag har det hemma är för att det är liksom inne och gilla inredning och sånt. Vill inte vara som alla andra men nu blev det så i alla fall...
Hoppas att detta går vägen nu!!

//J

Likes

Comments