Det fick bli en hemmadag idag och det var magiskt. Steg upp i lugn och ro, åt frukost framför Nyhetsmorgon och läste tidningen. Städade sedan nedervåningen och bytte lite sängkläder. Det höll ju dock i ca 5 minuter innan min storebror bestämde sig för att vistas på nedervåningen men nu har jag iallafall gjort nåt rätt för mig haha.

Pausade städningen med lunch från Thai innan jag satte mig med boken Stalker som jag fått låna. Satt och sträckläste tills klockan slog 20.30 och jag åkte till gymmet. Nej usch vad jag babblar på om ingenting när jag egentligen borde sovit för länge sedan, godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla vad fin❤️

Hockey och gött häng summerar denna söndag då jag sov bort resten av dagen.

Likes

Comments

Idag har vi varit tillsammans i ett helt år och jag saknar dig så hjärtat nästan spricker.

Likes

Comments

Allt som snurrat i mitt huvud idag är hur glad jag är över att vara hemma och bland dom som jag värdesätter högst i världen. Ångrar inte en sekund mitt beslut att åka hem igen.

Steg upp lite väl sent då mitt dygn är alldeles för omkastat för en normal dygnsrytm. Kastade i mig lite mat innan jag åkte mot gymmet med Amanda och Moa. Gick väl sådär men var skönt att faktiskt få köra styrka på riktigt efter sisådär en månad utan. Det trodde jag aldrig jag skulle längta efter haha.
Åkte hem efter detta och åt soppa innan jag åkte tillbaka till Amanda för att mysa med henne, Moa och Nadja resten av kvällen. Vi åt planti blandat med hallon och digestive på sidan av jordnötssmör och kaneläpple medan vi spelade TP. En himla bra kväll alltså.

Likes

Comments

Min Norgevistelse blev lite kortare än väntat. Hela 4 månader kortare för att vara exakt. Kan med handen på hjärtat säga att de 13 dagar jag hann spendera i Trondheim var 13 av dom riktigt tunga. Jag har gråtit mig till huvudvärk varje dag för att det kändes så fel. Det kändes helt enkelt inte bra och det var inte vad jag ville. Så jag åkte hem igen. Bara sådär egentligen. Men det gör ingenting, detta var bara inte för mig och nu vet jag det.

Så 04.00 imorse sa jag hejdå till min bunker för att flyga hem. Dagen har kantats av kära återseenden och en enorm lättnadskänsla. Gått runt hela dagen och känt mig 10 kilo lättare.

Likes

Comments

Första arbetsdagen bestod mest utav introduktion. Genomgångar av alla dess olika slag och skriva på lite olika kontrakt. Allt som allt var det väldigt roligt och första riktiga arbetsdagen börjar imorgon. Jag är så nervös inför att jag håller på att storkna. Har alltid tänkt att jag är väldigt framåt och en duktig säljare men jämfört med mina nya arbetskamrater är jag en riktig nybörjare. Så det ska bli väldigt kul att få jobba med så duktiga människor och utvecklas själv.

Hade tänkt bege mig ut och springa nu efter middagen men känner bara att nää vad tråkigt. Slänger hellre ihop ett pass här nere i källaren. Lät betydligt varmare och mer genomförbart.

Likes

Comments

Idag har det än en gång inte gjorts många knop. Steg upp och åt innan jag åkte in till stan för att kika mig omkring lite. Hittade piren och tog kort på Trondheims bildvänligaste hus, köpte hummus och åkte hem igen. Håller på att längta ihjäl mig tills på måndag då jag får börja jobba. Riktigt trött på att ta promenader nu.

Likes

Comments

Jag är sämst på att knyta handen i fickan och bita ihop. Om än det kanske inte alltid syns för personen som orsakat det. Gråter för nästan precis allt och är väldigt lättretad när det gäller vad man säger och inte säger till en annan människa. Kan sällan släppa saker om än jag kanske får det att verka som det.

Jag är bäst på att planera saker jag tycker är roligt. Får jag en idé om något vill jag helst börja planera på precis en gång. Sitter liksom och googlar nu för saker som ska hända inom ett halvår. Men gör jag något gör jag det inte halvdant iallafall.

Jag avskyr när jag gör dåligt ifrån mig på något jag verkligen vill ska gå bra. Kan va allt från en träning till ett arbetspass. Bland det mest frustrerande jag vet.

Jag älskar när min omgivning, dvs mina vänner eller familj, är på sitt bästa humör. Gör mig automatiskt på mitt bästa humör.

Likes

Comments

Likes

Comments

....mitt utspring. Inte för att det var studenten och för att folk säger att det ska vara ens livs bästa dag. För det var det inte, och var din student ditt livs bästa dag har du gjort något fel. Sorry not sorry över den kommentaren.
Men för att när jag sprang ut så sprang jag ut med några av mina bästa vänner. Och nedanför podiet stod resten av mina bästa vänner och min familj. Alla som jag värdesätter högst här i världen var med. Och alla var så stolta över mig.
Jag kastade mig ner i allas famn och kände bara att faaan vad bra jag är och hur jävla stolt jag var som hade tagit mig igenom tre års bokstavligt talat helvete. Jag grät, mamma grät och tror till och med mina kompisar och Pasi grät. 
Märker nu att detta inlägg bara blev svamligt och kan nog inte riktigt förmedla känslan. Förutom att just där och då var jag lyckligare än jag någonsin varit.

Likes

Comments