nouw.com/bergfeldtmy

Photographs.. ett utdrag från min instagram i pappersformat. Det perfekta sättet att föreviga tillfällen och samtidigt är stilfulla. Fick hem dessa i brevlådan i veckan efter bara några dagar efter beställning som sker via appen framkalla. Passar även att ge bort.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

senaste gillade.. denna underbara skapelsens sammet från gucci har florerat i mitt huvud ett tag, favoriterna är i svart och vinrött. Sen är jag på jakt efter den perfekta scarfen att knyta runt halsen nu i höst, funnit en från hermés men till ett anin för saftigt pris. 

Likes

Comments

Over knee.. ​något som gör sig lika bra på sommar halvåret som under höst och vinter. Efter att mina favoriter fått vara med om ett och annat så är jag på jakt efter ett par nya. Viktigt för mig är en lagom klack, något som passar lika bra på stan en vardag som att rocka dansgolvet ute på klubben. Det andra paret nedan är en favorit men troligtvis en aning kyliga framöver. 


Likes

Comments

New in.. Har alldeles för lite långärmade, avslappnade tröjor nu i dessa kallare tider. Fick syn på denna grå skönhet på LaRami med rak skurning över halsen från saint tropez. & blev tokkär, så trots att medium vart den minsta storleken fick den hänga med hem och llär rädda mig många mornar när inspirationen i klädväg tryter. Lär göra sig bra till jeans och ett par boots.

Och till nästa plagg, den vita blusen. Har tipsat om den tidigare och lyckades få tag på en i min storlek så utan att jag ens hann blinka gick jag ur butiken med en blus rikare. Men för 149:- så är det inte ens att diskutera. Super nöjd med båda. Länge sedan jag delade med mig av mina inköp, uppskattar ni de?


Likes

Comments

comfy.. En snygg outfit kräver oftast inte så mycket och hösten i all ära är den perfekta årstiden​ att matcha mörka mustiga färger, ​olika material och mysiga plagg blir helt plötsligt mer acceptabelt. ​Ovan är en perfekt kombination utav uppklädd och mer layback känsla.

Likes

Comments

In Love.. Har länge saknat den där lilla axelremsväskan som ändå rymmer endel men inte känns klumpiga på samma gång. Så har vi ett tidigare tillfälle kollat in denna ovan från Michael Kors men vart osäker över vilken färg. Så körde på ett säkert kort och igår fick den svarta hänga med mig hem. Även kommit in en superfin vinröd nu i höst kollektionen som jag håller ett extra öga på.

Likes

Comments

Fotografera outfits, ska bli allt bättre på att uppdatera er med mina klädval för dagen.
​Känns skönt att åter komma tillbaka i bloggrutiner och vill därför lägga mer vikt vid de inlägg ni gillar att läsa om.

En roadtrip till Göteborg, tillsammans med Malin bestämde vi oss för att unna oss en heldag i Göteborg.
​Vi kommer äta god mat, shoppa och bara strosa runt och njuta av en ledig dag mitt i veckan.

Få upp kommande samarbeten, har blanda annat ett roligt samarbete på ingång där det kommer finnas en bra
​rabattkod till er. Vad tycker ni om dessa rabattkoder och annat? uppskattas ni sådant?

Provjobba, spännande nog ska jag provjobba på något som kanske kommer bli mitt tredje jobb, där jag kommer jobba helger. Älskar att ha många bollar i luften.

Likes

Comments

senaste gillade på instagram.. Kan skrolla igen utforska på instagram  och tumblr i timmar. På gränsen till ett maniskt beteende gällande att samla på mig inspiration inom alla kategorier. Gillar ni dessa små urklipp ur vad jag gillar på instagram? Ni får gärna dumpa lite om vad ni vill se i bloggen i kommentarsfältet. Take care.

Likes

Comments

L e v i s.. Trots att bara ben troligtvis sett sina sista dagar för det här året kunde jag bara inte låta bli att klicka hem dessa shorts från levis. Precis landat på Redfellas med en juice och datorn och inväntar nu personalmöte. Ska sedan möta upp Ida för att gå och handla lite gott för en myskväll hemma hos mig. Efter en trevlig förfest, utgång och några drinkar därefter landa jag inte i säng förens strax efter fem tiden så en lugn kväll, med en saknad vän och massa catch up är verkligen på sin plats. 

find them here

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw