Hej, de va ett litet tag se jag skrev något nu, jag behövde lite paus ifrån bloggandet lite. Men ska försöka skriva här lite oftare 😊

Hur mår jag ? Jo det funkar bättre nu, funkar att äta bättre ibland nu men kan fortfarande känna att jag inte behöver äta något fast jag måste. Jag har tyvärr fortfarande ångest 🙄 och vissa dagar nu har det vara blivit värre och värre. Men för övrigt så mår jag ganska bra helt okej.

Men känner mig utmattad i kroppen och har så ont i magen! 😕 och jag vill bara spy men har inte kunnat spy så mycket.

Och det är så klart att jag tänker på många saker blir som en karusell i skallen på mig. Kan inte riktigt sortera det, men jag tänker också Nejj nu jävlar ska jag ta tag i detta ta tag i mitt liv och ska mitt eget, flytta hemifrån och så iordning på allt.

Men bland orkar jag inte bry mig om de,
Jag bara ligger kvar i sängen och orkar inte förra mig eller göra något. Och ibland finns det dom dagarna jag är super taggad och bara vill göra saker typ städa rummet så mår jag bra :) för då är allt rent och fint då känner jag mig bättre och kan slappna av sen.

Men iallafall i morgon kl 9 på morgonen ska jag på möte hos försäkringskassan
Och jag hoppas det går bra och att jag kan lyfta/bygga upp mitt liv igen och få ordning på allt.

För vem fan vill att ens depression drar ner en i skiten. Och vet ju inte om jag bara har depression, kan ha psykisk me men vem vet jag klarar detta !

Ska inte ge upp även om jag har grova ångest attacker på nätterna /kvällarna och att träffa folk och allt jag ska inte vara rädd mer ! VIII inte va rädd mer.

Men nu ska jag sova, godnatt ha en bra dag/natt/kväll kram 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, i dag vaknade jag kl 3 och var as hungrig och röksugen. Jag gick upp och åt lite och sedan rökte.
Nu ligger jag här i sängen och kollar tv och känner bara hur det smyger sakta in på i kroppen med ångest och någon annan konstig känsla. Så i dag har jag extra mycket ångest i kroppen, vet inte vad det beror på riktigt.

Jag får lätt huvudvärk och det bara tjuter i öronen på mig min kropp känns obehaglig och konstig i dag 😕

Vill inte det här ! Känner mig trött och frusen hela tiden också 🙄🤔
Vad är det för fel på mig !
Vill inte vara depp. Jag är bara hungrig hela tiden fast jag äter får mer och mer magkatarr hela tiden och känner inte sugen på något längre, det känns som om jag har tappat hoppet om mig själv, om livet.

Vet inte vad jag ska göra kan inte tänka eller sortera längre. Eller så är det för att jag tänker för mycket så att jag tappar bort allt. Kanske ska sluta och tänka så mycket blir helt jävla slut i skallen, i kroppen ju.

Det ända jag vill just nu är att flytta hemifrån och starta mitt egna liv, slipper jag att bo hemma där alla bara stör mig.
Blir så irriterad på allt.

I natt kunde jag inte somna för ens kl 5 liksom 🙄😕 och därför vaknade jag kl 3 i dag.

Aja nu är det fredag så jag får göra det bästa av allt helt enkelt 😊 nu ska jag se det från det ljusa sidan, nu taggat jag fredag !! 👍🏼

Ha en bra dag alla 💖

Likes

Comments

Hej!👋🏼 säger detta nu förlåt för långt inlägg här på Bloggen men känner att jag behöver/ behövde säga detta.

Jag vill gå ner i vikt, jag behöver verkligen gå ner i vikt då jag känner att jag börjar bli tjock (överviktig) känns som om jag väger ganska mycket och ser ut som ett hus, då jag inte är nöjd med min kropp. Ni flesta vet nog varför. Jag kämpar varje dag med att gå ner och jag vet ärligt inte om jag har gått ner eller om jag gått upp det känns som om jag går ner i bland och ser hyfsat bra ut iallafall. Men sen när jag kollar mig i spegeln så ser jag bara en fet stor äcklig kvinna som om jag är lika stor som ett hus eller liknande 😕 inte kul att inte ha någon självförtroende. Säger absolut inte att det är något fel på att vara knubbig /tjock. På vissa passar de. Men det jag syftar på är hälsan och i detta fall att man ska känna sig bra i kroppen och bekväm med sig själv.

För varje gång jag tar en tugga eller bara hör eller ser mat så får jag ångest och vill egentligen inte äta då jag känner mig illamående och vill egentligen bara spotta ut maten efter jag har tuggat de, och jag vill bara spy 😕Har provat alla medel typ tabletter, pulver och dropp för min mage och vikt men inget funkar har även tränat lite då och då men funkar inte. För jag har ingen ork i kroppen att träna att klara av detta själv är nig det svåraste 😕🙄jag vill så gärna detta men har ingen ork kvar. För som sagt lathet och att inte orka är två olika saker.

HJÄLP! Jag ropar på hjälp ! Jag är så jävla trött på allt rent sagt så trött på min kropp och hur jag ser ut! Jag vill orka saker göra saker ha en plan i livet. Vill ha det organiserat så som jag! Vill ha de. Men det går inte min kropp som jag skäms för och min depression som drar ner mig, min ångest och mina små panikattacker jag får varje gång jag ska sova, för att jag tänker på för mycket. Känns snart som om jag ska bryta ihop att jag inte är lika stark längre. Allt går ju bara runt och runt.

Men samtidigt så är jag rädd för vad som ska hända med mig nu i framtiden. Jag väntar på att jag ska då göra något, kul och vänta (nej) ! Men som sagt så är jag lite rädd för detta vill inte göra något men samtidigt så vill jag bara göra något också. Då slipper man bara ligga i sängen och glo tv och känna sig värdelös och ensam.

Det var allt från mig i dag ha en bra dag kram 💖

Likes

Comments

Hej på er, nu är man i Riga kom i går eftermiddag. I går när vi kom hit så gick vi och kollade lite och så och sedan åt CI på restaurangen på hotellet, jag beställde en drink. men alla var så trötta så vi orkade inte gå så jätte långt. Men i dag så ska vi utforska lite mer 😊
I dag när vi vaknade efter frukosten så gick vi till marknaden och kollade lite där hur det såg ut, mamma och pappa och min bror köpte lite grejer men jag har inte köpt något än så länge. Nu ska vi till pankaksstället och äta lite sen drar vi till new yorker (stav) en liten sväng och kollar lite. Hoppas jag hittar något iallafall 😂

Men nu drar vi så ha det bäst 💖

  • Min dag
  • 19 Readers

Likes

Comments

Hej Hejj 👋🏼 hoppas ni mår bra idag för jag mår lite bättre i dag 😊

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig några gånger för att jag skulle komma upp till kl 9. Det skulle komma en sotare mellan 10 och 12 typ. Men jag bara somna om, men så ringde det på dörren o h jag var inte påklädd haha så jag flög upp ur sängen och slängde på mig mina mysbyxor och luvtröja, glasögonen han jag inte få på haha 😂
Men iallafall jag öppnade dörren för sotaren. Sen när han var klar så gick jag ut till köket och ja där vi sitter och äter då osv, då ser jag att han inte har städat upp efter sig utan han lämnade kvar sot på vår baksida och det hade flugit upp på bordet där ute och på sittdynorna och till och med lite gran inne fick vi sot 🙄😤 tack så mycket sotaren till och med min hund fick lite på sig.

Aja men sedan så åt jag lite mat efter detta och sedan gick jag ut och gick med min hund, först gick vi till affären för att köpa vatten och cigg sen gick vi en vända i skogen, blev helt slut sen det var så varmt! 🙄

Sen kom vi hem och jag bara chillade i min säng med musik. Sen blev jag sugen på något att äta så jag gjorde halomi med avokado,tomater och soyabönor och en smoothie till detta 👌🏼 sedan kom min kusin och vi åkte till affären och köpte hårfärg till henne med mera.

Så just nu är jag hos min kusin och hon färgar håret och jag bara sitter i sängen och chillar med musik till 😊

Så min dag har varit helt okej. Helt slut bara men😂

Ikväll vet jag inte vad som händer det får jag se.

Men ha en underbar dag så hörs vi
Uppdatering om hur jag mår och känner kommer inom en snarast framtid som sagt
Ha det bra kram 💖

Likes

Comments

Hej, jag tänkte uppdatera mig lite hur jag mår och vad jag känner osv.

Just nu så känns det som om mitt hjärta har krossats och jag vill bara gråta.. för varje gång min älskling lämnar mig så gör det sjukt ont och jag känner mig helt tom och känslig.

Men iallafall det var inte det jag skulle ta upp egentligen. Det jag skulle ta upp var hur jag mår för övrigt och hur jag känner mig. Som sagt så går det upp och ner men nu det senaste så har jag mått ganska bra faktiskt 🙂 och det är ju bra (för tillfälligt) i stunderna mår jag hur bra som helst och känner inte av mina ångest längre. Men har fortfarande ångest och mår skit dåligt då och då, men inte lika mycket längre. Men en sak jag har märkt är att jag blir så arg fort.. 😕så fort jag inte inte får som jag vill så vill jag bara slåss eller skrika eller gråta. Och det är typ bara när jag dricker 🙄😕

Och jag har märkt också att jag har glidit ifrån mina vänner som jag vart med under många år och nu är vi isär. Känns inte så bra det här. Vet att jag måste tänka på mig själv osv så att jag kan bygga upp mig själv, och det gör jag i min takt och på mitt sätt det hoppas jag att mina vänner förstår.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om hur jag känner eller mår för helt ärligt så vet jag inte hur jag mår det är bara så upp och ner hela tiden och det är jag trött på.

Men om vi ska komma till maten nu så kan jag faktiskt äta lite bättre nu mår fortfarande illa när jag äter men inte lika mycket längre👍🏼 alltså jag tycker att jag har gått ner i vikt men ändå inte när jag kollar länge på mig själv i spegeln så ser jag mig själv som ett stort hus !
Men i bland kan det vara tvärt om att jag ser helt normal ut jag behöver inte äta mer och inte gå ner i vikt häller jag ska inte göra något ! Jag stannar här, men ändå kollar jag varje dag i spegeln och känner mig fet och äcklig och då har jag ingen matlust. Det ända jag kan äta just då det är bara grönsaker och nyttiga saker som gäller bara en sallad utan pasta.

Men iallafall för övligt så mår jag lite bättre iallafall (för tillfälligt) få se vart min kropp leder och säger mig. Jag vill så mycket med min kropp men jag slutför det aldrig så jag ska ta tag i det här nu tänkte /täkter jag, och så klart tänker jag fel hela tiden. Tänker att jag ska bara leva på sallad som är hur nyttig som helst och ingen flöt mat eller så tänker jag hela tiden vad skulle hända om jag slutade äta och bara drack vatten istället och alkohol ! Jo det jag har märkt är att jag blir arg.

Det var allt för i dag, nu ska jag träffa kusinen lite.
Ha det bra hoppas alla andra mår mycket bättre än mig iallafall.
Mer info om hur jag mår och känner kommer inom en snarast framtid ! Ha det gött kram 💖

Likes

Comments

Dagen började med att jag vaknade kl 3 ungefär och när jag vakna så låg jag kvar i sängen tills kl 5. Jag orkade helt enkelt inte att gå upp ur sängen igen 🙄 så trött på det här nu att jag inte kan gå upp direkt när jag vaknar. Jag drar ut på tiden/tiderna mer och mer för jag har ingen ork att göra något. Det är skillnad på att vara lat och att orka. Min depression tar över helt snart och det orkar jag inte med.

Men iallafall när jag väll gick upp ur sängen så var maten typ klar så jag åt och sedan rökte, sen träffade jag min kusin och vi var ute en liten stund, sen gick jag hem och tog det lugnt. För i dag har jag så ont i magen (blödningar) och vill bara ta det lugnt. Så just nu ligger jag i sängen och kollar tv bara, det har jag gjort enda sen jag kom hem förut.

Men som sagt som det står så har jag ångest i dag me. Har haft ångest hela dagen i dag från morgon tills nu och denna gången är det riktigt obehaglig känsla, känns som ångest blandad med något mer. Jag känner mig tom och som om jag inte har någon känsel i kroppen eller i hjärnan. Känns som om jag lever i en dröm nästan.

Helt ärligt så vet jag inte vem jag är längre jag är upp och ner känner mig konstig hela tiden, och det blir bara värre när jag dricker eller röker, och när jag äter så mår jag fortfarande illa 😕 har ingen matlust fast jag har det och är hungrig lite grann hela tiden fast jag är mätt så jag får inte i mig något typ. Så fort jag ska äta så får jag ångest och känner mig jätte konstig i kroppen, jag vill bara spy eller dö. För jag tänker för mycket jag tänker att om jag äter det här och det här eller äter något i huvudtaget så kommer jag bli fet osv. Jag är nog rädd för mig själv hur jag kommer se ut om jag fortsätter att äta ! ...
och detta skrämmer mig.

Det var det jag hade att uppdatera idag.
Ha en bra dag/kväll ni/du som läser detta kram 💖

Likes

Comments

Okej.. hur ska jag kunna vakna hur ska jag vakna inombords? Jag är som ett skal känns det som. Jag har känslor men det känner jag inte i bland, känns som om jag är bedövad hela jag inom mig.

Vet inte hur jag ska få ut detta på bästa sätt hur jag känner mig. Men jag gör ett försök.

Ibland kan det kännas som om jag lever i en dröm som aldrig tar slut en mardröm, visst kommer det lite ljus i drömmen men det är inte ofta. Jag försöker kämpa med min depression & ångest varje dag men det går inte alltid. Vet att man ska försöka tänka annorlunda och se ett ljus i det hela men det gör inte jag ibland, ibland är det för svårt att hantera de. Det bara drar ner mig och tänker att det här är slutet nu dör jag nu ska jag dö nu orkar jag inte kämpa mer 😞 vet att man inte ska tänka så men ibland kan jag inte stå i mot de, vill bara skada mig.

Jag ser mig själv som en efterbliven stor fet kossa som inte fattar något hela jag är ett frågetecken. Känns som om alla ser mig som luft eller något, jag vill vakna ! Vakna inombords !
Jag kan inte gråta inte skrika och inte dö kan äta men inte lika mycket längre.
Som jag har sagt /skrivit förut jag vet inte om maten åker ner eller inte för det känns som om det bara smälter i halsen på mig 🤔😕

Jag känner mig tom helt enkelt så många tankar som snurrar runt i skallen på mig så många att jag har tappat bort dom kan inte sortera dom längre.

Hur ska man kunna leva när man känner sig värdelös och att allt känns bara som om allt är mitt fel vad jag än gör.

Att känna sig värdelös
Att känna skuld
Att känna att det är ens fel hela tiden fast det inte var det
Att vara olycklig och deppig hela tiden
Och att känna att man inte ORKAR ! Att göra något fast den saken är hur lätt som helst att utföra!.
Fuck depression & ångest osv ! Vem vet vad jag har mer, eftersom jag inte känner något inuti mig så... 😞

Att leva med detta är inte lätt och man ska inte klaga det vet jag men låt mig!!
Alla har vi problem med något så låt mig va trött låt mig va sur, låt mig va allt som jag är tills det går över. Bara jag har någon vid min sida så är jag nöjd
För att kämpa själv med allt är inte lätt då bryter jag ihop

Så jag vill bara säga tack till alla som stöttar mig och är vid min sida utan er hade jag nog inte levt i dag. Jag har gått igenom massor i livet och vet att många andra också har de, vet att många har haft det värre än mig.
Men iallafall nu handlar ju detta om mig.

Just nu känns det som om jag inte är värd att leva längre, men känns också som om jag måste leva är tvingad till de.
Jag är så jävla rädd! 😢 rädd för att förlora rädd för att förlora någon och rädd att leva rädd att dö rädd för mäniskor och mänskligheten, rädd för allt. Allt känns meningslöst. Men vet att någonstans där inne så är jag stark och klarar av allt utan att bryta ihop och modig ska bara hitta de ska hitta mig själv! Det är det jag jobbar på just nu. Jag är så rädd för vad folk ska tycka om mig, mitt utseende osv. Hur kan man känna smärta men ändå inte ?🤔

Och nu det senaste så har jag också börjat att se saker som inte finns 🙄😧 det är läskigt ! Jag både hör och ser saker och det är bara när jag sover och när jag dricker lite för mycket... vill bara att det ska sluta.. jag får bara ännu mer ångest och snart leder det till panikattack /panikångest osv. Hur länge orkar jag ens hålla upp mig själv i denna fuckade korkade värld?...


https://open.spotify.com/track/2xjxlKErJn74pDjpIIIZnf?si=PD9mQgOz lyssna om ni/du orkar

Det var allt ha det bäst, hoppas alla andra mår bättre än jag just nu iallafall kram 💖

Likes

Comments

Heejj i dag vaknade jag kl 9 typ pga min hund som ville ut på baksidan och kissa lite, sedan somnade jag om och vaknade kl 11 typ och då hade jag bara ca en timma på mig att bli klar med frukosten och ta på mig kläder och röka. Jag och min hund Chico har träffat hans syster i dag på hund-rastgården vid skolan nämligen 😊och Gud vad glada dom blev att få träffas igen. Chico blev överlycklig iallafall😆 men hans syster i sluten tyckte att han var lite för jobbig haha, han nosade för mycket i baken på henne så han fick lite skäll där 😂

Men iallafall det var riktigt kul att träffa Chicos syster igen, även om det inte blev så länge. Sen när vi skulle gå hem så ringde mamma och frågade om jag och Chico ville hälsa på henne på jobbet så att mammas jobbarkompisar fick se han 🙂
Så vi gick dit en liten sväng och så innan vi gick hem.

Så nu är vi hemma igen efter en underbar och lite jobbig promenad 🙂
Synd bara att det skulle regna och blåsa så mycket och sedan kom solen osv
Hmm🤔 konstigt väder alltså.

Aja nu när man är hemma igen så lyssnar man bara på musik och chillar. Få se vad som händer senare sen idag då 🙂

Ha en bra dag kram 💖

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte berätta om min dag och min depression idag.

Min kusin sov hos mig och vi vaknade ungefär kl 3 och när vi vaknade så åkte vi iväg till Ica och köpte toningsfärg till henne (lika dan som jag köpte) så vi färgade håret och sedan fixade vi oss. För sedan när vi var klara så åkte vi till Husaby med min kompis Angelica och överraskade min kille, han blev nog super glad 😊
Så vi var där och pratade lite och hade det trevligt, sedan åkte vi hem och kollade film. Så just nu så gör vi inte så mycket mer än att bara chilla i sägen och ska nog sova snart.

Men nu till min depression 😕
Vet inte riktigt hur jag ska förklara eller börja. Men nu kör jag..
Jag har sen liten alltid vart upp och ner med mitt liv då det har hänt lite saker hit och dit i familjen och utanför familjen, som skolan osv. Jag blev mobbad i 3 an till halva 5 an ungefär sen byte jag skola, äntligen fick jag vänner som jag blev så glad över men så en dag så blev jag mobbad igen, på min nya skola också. Men jag var stark nog att inte ta skiten jag bara lät det va för jag visste ju att jag hade fått snälla och omtänksamma kompisar som jag kunde lita på och som ställde upp för mig 🙂
Så efter allt detta så blev jag då så kallade sjuk jag gick ner ganska mycket i vikt när jag gick på skolan eftersom jag inte åt så mycket och inte ville. Jag var ju deprimerad och kände mig ensam, jag bara låtsades att jag mådde bra men det gjorde jag inte för visste att det var problem hemma i bland 😕

Detta blir ett långt inlägg förlåt men känner verkligen att jag behöver skriva detta just nu, så läs vidare om du orkar.

Okej då fortsätter vi.
Vart ska jag börja, jo nu har vi tagit den biten med skolan. Nu när jag har blivit äldre, mognare och så klart mer vuxen
Så har jag försökt att kämpa förbi allt det har ju gått i perioder, upp och ner som sagt. Det har hänt mycket nu det senaste, som ni har kanske märkt eller ah upptäkt att jag var tillsammans med en kille i 2 år (egentligen 3 år) men iallafall vi har gjort slut och det var ganska jobbigt för mig att släppa taget om han jag kämpar fortfarande med detta det tog ett litet tag för mig att påbörja ett nytt förhållande, men jag är glad nu med han jag har nu och allt är bara underbart ! 😊
Men iallafall allt som har hänt mig under alla skolår och alla andra år jag bara gått hemma efter studenten eller ja efter studenten bodde jag i ett halv år typ i vara på internatskola (folkhögskola) där trivdes jag jätte mycket och saknar det något enormt mycket. Iallafall efter det så har jag bara gått hemma och sökt jobb, jag fick en praktikplats på rusta här i Lidköping men det var inte många månader jag var där för jag blev bara mer och mer deprimerad😞
Och det hatar jag, jag hatar att min depression ska dra ner mig. Blev bara mer och mer deprimerad när pappas bror gick bort (självmord) och sen dess har allt gått åt helvete med mig och min kropp. Jag tycker inte om mig själv jag har inget självförtroende, jag kollar mig i spegeln varje dag och säger till mig själv att jag måste!! Gå ner i vikt för jag är fet som ett hus. Och sen utvecklades allt detta som har hänt i mitt liv till något större, jag fick mer ångest dag för dag så i dag har jag ångest varje dag som jag får leva med och det blir ju bara värre om jag tänker för mycket på allt som har hänt. Vet att jag har många som bryr sig om mig men i bland vill jag inte inse det. I dag mår jag bättre iallafall, men jag försöker fortfarande kämpa med min depression och min ångest osv.

Som jag sagt tidigare så har jag problem med att äta igen ... så fort jag äter så mår jag illa och det känns som om maten inte åker ner i magen på mig utan bara stannar i halsen att maten bara smälter i halsen och inte alls åker ner 😕 vet inte vart jag ska vända mig till om detta, för snart skiter jag i att äta igen och bara lever på vatten och bär istället, jag tänket inte undvika mat helt något måste jag ju äta liksom!.

Ja det var nog allt för i dag vet inte vad jag ska berätta mer om detta. Men kan säga att jag lider ju faktiskt också av inlärningssvårigheter, hjärtproblem och magtarm-sjukdomar.

Det var nog allt för i dag 🙂 hoppas att du som läser detta mår bra
Ha det bra vi ses kram💖

Likes

Comments

Instagram@smiilebergeer