I dag är det 7 månader mellan mig och min underbaraste älskling 😍
Att tiden kan gå så fort i ett förhållande är sjukt.
Utan honom är jag ingenting, när jag är med dig älskling så mår jag bra, jag känner mig lycklig och mitt hjärta slår bara för dig. För dig älskar jag mest.

Du betyder så sjukt mycket för mig att jag inte finner några ord du är värd mer än guld och jag älskar dig till månen, stjärnorna och tillbaka och lite till.
Du och jag mot världen bby.

Hur kan man älska någon så här sjukt mycket? Helt galet, han snurrar min värd till ett bättre liv än vad jag hade innan. Mitt allt min andra hälft mitt hjärta 😍😚❤️❤️❤️!!

Jag är så glad att jag får vara just din, och att du inte bryr dig hur jag ser ut för det är insidan som räknas och hur man är som person.
Vi har haft så många fina och roliga minnen tillsammans och fler ska det bli. 😘😍☺️😚
❤️❤️!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Tänkte börja lite försiktigt smått i bloggen bara, sen utvecklas till mer och mer. I dag börjar jag med att få upp lite fina bilder citat och annat. 😊💖

Jag tar dagen som den kommer, om dagen inte blir bra så finns det alltid en ny dag att ta tag i och göra den ännu bättre en dagen innan. Steg för steg bygger jag upp mitt liv, kan va små till mellan, och till och med ett stort steg. Jag känner att jag börjar leva igen och får lust till saker, men inte alltid men jag är på god väg. 👌🏼💖

Likes

Comments

Hej, nu har inte jag bloggat på länge känner jag, men det är pga att jag har vart tvungen att ta en liten paus ifrån bloggandet ett tag.
Vet inte vad man ska skriva mer och detsutom så vill jag vänta med att skriva lite tills jag får i ordning på precis allt, så har jag något vettigt att skriva om i iallafall.

Men iallafall jag var /är tvungen att få i ordning på allt först. Måste bearbeta mig mer för som sagt så är jag inte riktigt hel än i själen, men det börjar ta sig, det är bara att ta dag för dag och hoppas på det bästa.

Har underbara äkta vänner/kompisar och en underbar kille som kan stötta mig.

Jag har köpt en bok på iBooks som jag tycker väldigt mycket om och läsa. Jag vet ! Jag är ingen sån person som läser egentligen men. Var bara tvungen att läsa denna boken. Jockes bok (monster)
Kan säga att den är riktigt bra faktiskt 👍🏼😊

Så har haft fullt upp med läsningen en hel del. Och detsutom så har jag vart en hel del i götene hos killen, har bott/vart här nu snart en vecka och det jag älskar med de är att jag får vara med han mer, istället för att vänta bara på helgerna att få va med han, så är det bättre att va i hans lägenhet och vänta tills han slutat jobbet👌🏼😊

Men jag tänkte skriva mer i bloggen som sagt när jag har fått i ordning på allt när jag mår bättre och bättre, tar en dag i tagen.

Kommer att skriva om min träning osv när jag väl får ett gym kort. Jag tror att jag mår mycket bättre om jag får gå på gym och ut och gå mera, men problemet är ju den att jag orkar inge ta tag i de. Jag är inte lat jag orkar bara inte.

Men nu ska jag fortsätta att läsa boken och lyssna på skön musik.

Ha det bäst kram 💖

Likes

Comments

Bara för att jag ler och skrattar och ser ut som om jag jag kul ? Så betyder inte det att jag mår bra och alltid är på top hela tiden. För tro mig jag mår inte så som jag beter mig när jag ler och skrattar hela tiden. Jag mår piss helt enkelt mår inte bra alls, jag behöver stöd ifrån mina äkta vänner dom man kan lita på. Jag vill inte ha falska personer som bara sprider falska rykten och som bara snackar skit bakom ens rygg. Då har jag hellre 1 eller 2 kompisar/vänner som bryr sig och som förstår mig.

Bara för att jag gråter ibland så betyder det inte att jag är svag eller har brutit i hop totalt. Jag gråter för att få ut allt jag har inom mig, det är en underbar känsla att bara få gråta ut, släppa ut allt man har inom sig. Och en kram kan göra så så mycket för en en kram där man kan gråta ut samtidigt på en väns axel, en vän som bryr sig och som alltid finns där, en vän som alltid stöttar en.
Detta kan betyda så så mycket för en person. Vissa andra personer kanske tycker något helt annat, det är skönt att få ut allt på. Vad vet jag vi alla har olika sätt att släppa ut sin sorg, ilska och sina känslor på.

Så snälla snälla bara sluta klaga och gnälla på alla som är lite extra annorlunda, alla är lika värda. Och vi alla är olika på sitt sätt, finns ingen som är perfekt.

Bara för att jag ser ut att må dåligt hela tiden så betyder det inte att jag kan bli lycklig igen, så klart att man kan bli glad och lycklig igen och börja må bättre, men! Det tar sin tid. För vissa kanske det tar 1vecka eller 1månad kanske till och med 1 eller 2 år. Alla tar i sin takt på olika sätt. 

Jag hoppas att ni gillar såna här texter jag skriver ? 💖

Likes

Comments

Livet... det går upp och ner,vi är inte perfekta, jag är inte perfekt. Livet... vad betyder de? Vad händer med värden ? Vad händer med mänskligheten? Vad gör vi ens för nytta här? Jo det kan jag tala om. Vi är här för en anledning, vi gör misstag och när vi gör misstag så lär vi oss en läxa. Gör om gör rätt! Vi föds vi försöker överleva ha kul i livet och göra det bästa av våra liv av alla slags versioner. Livet... vi föds gör misstag lär oss något av livet gör om gör rätt sen dör vi. Och vad händer när vi dör ? Ja det är bara en tidsfråga ingen vet vad som kommer hända. Så låt mig va och göra det jag gör och klaga inte för mycket på livet. För livet kommer alltid att vara svårt, som en berg och dalbana. Vi lär oss av våra misstag. Jag kan tycka att livet är som ett spel. Vi föds vi försöker överleva och ha kul göra de vi vill efter skolan sen jobba känna pengar och ha sitt barnasinne kvar, sen dör vi bara av åldern, sjukdomar eller vad som helst. Livet... inte så enkelt varför? Varför föds man försöker överleva sen dör man ? Livets stora fråga. Ingen vet varför och ingen vet vad som kommer hända efter döden eller om snarast framtid. En tidsfråga helt enkelt. Va den du är, försök att hitta positivt i livet. Men man måste ha tråkigt i livet för att det ska bli kul. Ta vara på livet. 💖

Likes

Comments

Hej, de va ett litet tag se jag skrev något nu, jag behövde lite paus ifrån bloggandet lite. Men ska försöka skriva här lite oftare 😊

Hur mår jag ? Jo det funkar bättre nu, funkar att äta bättre ibland nu men kan fortfarande känna att jag inte behöver äta något fast jag måste. Jag har tyvärr fortfarande ångest 🙄 och vissa dagar nu har det vara blivit värre och värre. Men för övrigt så mår jag ganska bra helt okej.

Men känner mig utmattad i kroppen och har så ont i magen! 😕 och jag vill bara spy men har inte kunnat spy så mycket.

Och det är så klart att jag tänker på många saker blir som en karusell i skallen på mig. Kan inte riktigt sortera det, men jag tänker också Nejj nu jävlar ska jag ta tag i detta ta tag i mitt liv och ska mitt eget, flytta hemifrån och så iordning på allt.

Men bland orkar jag inte bry mig om de,
Jag bara ligger kvar i sängen och orkar inte förra mig eller göra något. Och ibland finns det dom dagarna jag är super taggad och bara vill göra saker typ städa rummet så mår jag bra :) för då är allt rent och fint då känner jag mig bättre och kan slappna av sen.

Men iallafall i morgon kl 9 på morgonen ska jag på möte hos försäkringskassan
Och jag hoppas det går bra och att jag kan lyfta/bygga upp mitt liv igen och få ordning på allt.

För vem fan vill att ens depression drar ner en i skiten. Och vet ju inte om jag bara har depression, kan ha psykisk me men vem vet jag klarar detta !

Ska inte ge upp även om jag har grova ångest attacker på nätterna /kvällarna och att träffa folk och allt jag ska inte vara rädd mer ! VIII inte va rädd mer.

Men nu ska jag sova, godnatt ha en bra dag/natt/kväll kram 💖

Likes

Comments

Hej, i dag vaknade jag kl 3 och var as hungrig och röksugen. Jag gick upp och åt lite och sedan rökte.
Nu ligger jag här i sängen och kollar tv och känner bara hur det smyger sakta in på i kroppen med ångest och någon annan konstig känsla. Så i dag har jag extra mycket ångest i kroppen, vet inte vad det beror på riktigt.

Jag får lätt huvudvärk och det bara tjuter i öronen på mig min kropp känns obehaglig och konstig i dag 😕

Vill inte det här ! Känner mig trött och frusen hela tiden också 🙄🤔
Vad är det för fel på mig !
Vill inte vara depp. Jag är bara hungrig hela tiden fast jag äter får mer och mer magkatarr hela tiden och känner inte sugen på något längre, det känns som om jag har tappat hoppet om mig själv, om livet.

Vet inte vad jag ska göra kan inte tänka eller sortera längre. Eller så är det för att jag tänker för mycket så att jag tappar bort allt. Kanske ska sluta och tänka så mycket blir helt jävla slut i skallen, i kroppen ju.

Det ända jag vill just nu är att flytta hemifrån och starta mitt egna liv, slipper jag att bo hemma där alla bara stör mig.
Blir så irriterad på allt.

I natt kunde jag inte somna för ens kl 5 liksom 🙄😕 och därför vaknade jag kl 3 i dag.

Aja nu är det fredag så jag får göra det bästa av allt helt enkelt 😊 nu ska jag se det från det ljusa sidan, nu taggat jag fredag !! 👍🏼

Ha en bra dag alla 💖

Likes

Comments

Hej!👋🏼 säger detta nu förlåt för långt inlägg här på Bloggen men känner att jag behöver/ behövde säga detta.

Jag vill gå ner i vikt, jag behöver verkligen gå ner i vikt då jag känner att jag börjar bli tjock (överviktig) känns som om jag väger ganska mycket och ser ut som ett hus, då jag inte är nöjd med min kropp. Ni flesta vet nog varför. Jag kämpar varje dag med att gå ner och jag vet ärligt inte om jag har gått ner eller om jag gått upp det känns som om jag går ner i bland och ser hyfsat bra ut iallafall. Men sen när jag kollar mig i spegeln så ser jag bara en fet stor äcklig kvinna som om jag är lika stor som ett hus eller liknande 😕 inte kul att inte ha någon självförtroende. Säger absolut inte att det är något fel på att vara knubbig /tjock. På vissa passar de. Men det jag syftar på är hälsan och i detta fall att man ska känna sig bra i kroppen och bekväm med sig själv.

För varje gång jag tar en tugga eller bara hör eller ser mat så får jag ångest och vill egentligen inte äta då jag känner mig illamående och vill egentligen bara spotta ut maten efter jag har tuggat de, och jag vill bara spy 😕Har provat alla medel typ tabletter, pulver och dropp för min mage och vikt men inget funkar har även tränat lite då och då men funkar inte. För jag har ingen ork i kroppen att träna att klara av detta själv är nig det svåraste 😕🙄jag vill så gärna detta men har ingen ork kvar. För som sagt lathet och att inte orka är två olika saker.

HJÄLP! Jag ropar på hjälp ! Jag är så jävla trött på allt rent sagt så trött på min kropp och hur jag ser ut! Jag vill orka saker göra saker ha en plan i livet. Vill ha det organiserat så som jag! Vill ha de. Men det går inte min kropp som jag skäms för och min depression som drar ner mig, min ångest och mina små panikattacker jag får varje gång jag ska sova, för att jag tänker på för mycket. Känns snart som om jag ska bryta ihop att jag inte är lika stark längre. Allt går ju bara runt och runt.

Men samtidigt så är jag rädd för vad som ska hända med mig nu i framtiden. Jag väntar på att jag ska då göra något, kul och vänta (nej) ! Men som sagt så är jag lite rädd för detta vill inte göra något men samtidigt så vill jag bara göra något också. Då slipper man bara ligga i sängen och glo tv och känna sig värdelös och ensam.

Det var allt från mig i dag ha en bra dag kram 💖

Likes

Comments

Hej på er, nu är man i Riga kom i går eftermiddag. I går när vi kom hit så gick vi och kollade lite och så och sedan åt CI på restaurangen på hotellet, jag beställde en drink. men alla var så trötta så vi orkade inte gå så jätte långt. Men i dag så ska vi utforska lite mer 😊
I dag när vi vaknade efter frukosten så gick vi till marknaden och kollade lite där hur det såg ut, mamma och pappa och min bror köpte lite grejer men jag har inte köpt något än så länge. Nu ska vi till pankaksstället och äta lite sen drar vi till new yorker (stav) en liten sväng och kollar lite. Hoppas jag hittar något iallafall 😂

Men nu drar vi så ha det bäst 💖

  • Min dag
  • 100 Readers

Likes

Comments

Hej Hejj 👋🏼 hoppas ni mår bra idag för jag mår lite bättre i dag 😊

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig några gånger för att jag skulle komma upp till kl 9. Det skulle komma en sotare mellan 10 och 12 typ. Men jag bara somna om, men så ringde det på dörren o h jag var inte påklädd haha så jag flög upp ur sängen och slängde på mig mina mysbyxor och luvtröja, glasögonen han jag inte få på haha 😂
Men iallafall jag öppnade dörren för sotaren. Sen när han var klar så gick jag ut till köket och ja där vi sitter och äter då osv, då ser jag att han inte har städat upp efter sig utan han lämnade kvar sot på vår baksida och det hade flugit upp på bordet där ute och på sittdynorna och till och med lite gran inne fick vi sot 🙄😤 tack så mycket sotaren till och med min hund fick lite på sig.

Aja men sedan så åt jag lite mat efter detta och sedan gick jag ut och gick med min hund, först gick vi till affären för att köpa vatten och cigg sen gick vi en vända i skogen, blev helt slut sen det var så varmt! 🙄

Sen kom vi hem och jag bara chillade i min säng med musik. Sen blev jag sugen på något att äta så jag gjorde halomi med avokado,tomater och soyabönor och en smoothie till detta 👌🏼 sedan kom min kusin och vi åkte till affären och köpte hårfärg till henne med mera.

Så just nu är jag hos min kusin och hon färgar håret och jag bara sitter i sängen och chillar med musik till 😊

Så min dag har varit helt okej. Helt slut bara men😂

Ikväll vet jag inte vad som händer det får jag se.

Men ha en underbar dag så hörs vi
Uppdatering om hur jag mår och känner kommer inom en snarast framtid som sagt
Ha det bra kram 💖

Likes

Comments

Instagram@smiilebergeer