Contains affiliate links Alanya, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkia, Tyrkisk mat

Hei alle sammen!

Når mannen min hadde resturant i Bergen var det en rett jeg spiste der igjen og igjen. Venner jeg tok med deg der spiste også denne retten igjen og igjen. Jeg har også fått med med meg at dette er en populær rett å bestille når en er på ferie i Tyrkia. Jeg snakker selvfølgelig om Beyti. Det er jo ikke slik at en kun kan spise dette vist en er på feire i Tyrkia eller på en tyrkisk restaurant. Jeg deler med dere i dag altså det glade budskap. Nå er det mulig jeg ikke egentlig kan kalle den 100% prosent hjemmelaget da jeg kjøpte Lavash brødene ferdig. Men har lagt ved oppskrift på lavash brød for de som ønsker å lage dem selv. (Et tips vist du ikke ønsker å lage dem selv, er å stikke innom en kebab sjappe og be om å få kjøpe kun brød.)

Ev Yapımı Beyti Kebap Tarifi

3 porsj

Kebaben.

400-500 gram kjøttdeig.

2 ts Salt.

1 ts Pul bieber.

1 Håndfull persille uten stilker.


Elt deigen godt sammen. Det beste er vist du tilbereder kjøttdeigen kvelden før og setter den kjølig i kjøleskapet. Men så lenge den får minst et kvarter i kjøleskapet så bør det gå greit.

Når kjøttfarsen har fått satt seg enten timer eller bare 15 minutter så legger du den rundt grill spyd. Er det sommer og sol og du har grillen tilgjengelig så bruk selvfølgelig grill. Men det går også helt fint å steke dem på spyd i stekeovnen slik vi gjord her.

Yoghurt saus

5 ss yoghurt.

3 fedd hvitløk presset

Salt etter smak

Ingrediensene bare blandes sammen.


Tomat saus

1/2 liten løk

Rød paprika (ikke fult en halv)

1 ss Smør

1 1/2 Glass vann

1 ss Tomatpurre

1/2 ts Pepper

2 ts Salt

1/2 ts Oregano

1 ts Grillkrydder

2 ts sukker

Rasp løken og paprikaen. Smelt smøret i en panne og tilsett løken og paprika. Stek dette godt sammen og tilsett vann. Deretter tilsetter du tomatpure og krydder. La det små koke litt la den stå mens kebaben blir ferdig. HOldt den varm med å la den stå på ettervarme med lokk eller på svak varme.

Smør blanding

2 ss Smør

1 ts Paprika pulver

1 ts Nane (tørket mynte)

Når kjøttet er ferdig stekt må du ta dem av spydene og legge dem i Lavash brød og brette rundt. Kjær dem fint i biter og dander dem på en tallerken. Deretter legger du tomatsaus over hver bit, før du så legger yoghurt saus over og tilslutt litt krydret smør. I dag hadde vi stekte grønnsaker til. Men hva du ønsker til tilbehør er helt opp til deg selv. Salat, ris, grønnsaker alt er lov. Ta gjerne å Google retten for litt inspirasjon på hvordan servere retten. Men uansett hvordan du serverer Beyti så smaker det helt sinnsykt godt.

Vist du ønsker å lage Lavash brød hjemme selv så er altså ingrediensene:

2 kopper varmt vann

1 pakke tørr gjær

1ts salt

2 ss olje

750 g hvetemel.

Denne videoen viser ganske godt framgangsmåten. Stek dem enten på en takke eller vist du har en slik mini Pizzaovn hjemme. Kan bruke disse ovnene altså til mer enn å lage Pizza.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Alanya, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkisk mat

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle dele en oppskrift som jeg fikk av min svigerinne. Dette er en tyrkisk variant av eplekake. Elmalı Tart. I motsetning til vår eplekake som også kommer i endelige varianter så er denne mer en Eple terte eller muligens også mer lik Amerikanernes apple pie. Dette var mitt første forsøk så dere får bære over med meg i forhold til utseende. merket også etterpå at bildene jeg hadde tatt var litt utydelige men da var den jo så godt så oppspist. Altså et godt tegn. Jeg har laget den samme eplekaken i over ti år og aldri klart å finne en konkurrent til den. Men denne gangen kom det en konkurrent skridende inn fra sidelinjen.

Ingredienser.

Fyll

6 Epler (raspes)

4 ss Sukker.

1 ss Smør.

1 ss Kanel.

Bunn

300 g Hvetemel.

125 gr Smør. (Rom temp)

70 gr Sukker.

1 Egg

2 ss Yoghurt

Jeg begynte med å lage fyllet. Rasp eplene og ha det i en kjele. Tilsett sukkeret og rør godt. La dette surre sammen i kjelen til fuktigheten trekker ut. Tilsett så smør og kanel. Rør godt sammen. La det avkjøle mens du begynner på bunnen.

Jeg brukte kjøkkenmaskin når jeg lagde denne deigen. Først blandet jeg hvetemel og sukker til det ble en smuldrete masse. Jeg tilsatte deretter resten av ingrediensene. Jeg la det i en bakebolle og knadde deigen sammen til en liten ball. Deretter la jeg litt plast rundt den og satte den i kjøleskapet i 15 minutter. Det beste er å ha en paiform på ca 24 cm når du skal lage denne. Det hadde ikke jeg så jeg brukte bare en vanlig springform. Men du vil nok få et vakrere resultat med riktig form.

Jeg kjevlet ut deigen og la den til rette i formen, før jeg fylte i eple fyllet. Jeg hadde et smurt bakepapir i bunnen. Deigen som var til overs brukte jeg til å lage mønsteret på toppen av kaken.

Deretter stekte jeg den midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter. men følg med kaken første gang du lager den for de steker jo så forskjellig ovner.

Afiyet Olsun

Likes

Comments

Alanya, Familie, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkia, Tyrkisk mat

Hei alle sammen!

Jeg har jo nevnt at vi har hatt endel sykdom i heimen den siste tiden. Såre halser å tette neser har vært gått på rundgang. Som oftest når jeg kjenner forkjølelsen komme lager jeg til denne suppen. Er det eneste datteren min vil ha når hun er syk. Jeg har jo lagt ut kyllingsuppe før men dette er er en annen variant. Når jeg la ut den andre fikk jeg faktisk forespørsel etter "den lyse kylling suppen". Det finnes jo selvfølgelig flere måter å lage den på. Jeg har flere oppskrifter men jeg mener at denne er den beste. Men før jeg kommer til oppskriften skal jeg plage dere med en liten digresjon

Jeg har en liten artig bok hjemme. Nemlig min mor sin gamle heimkunnskap bok (tror faktisk ikke det het heimkunnskap på 60-tallet) Denne boken har jeg veldig ofte bladd i. Prøvd meg på noen oppskrifter som absolutt ikke har vært velykket og et par som har vært helt ok. Det er tydelig at bruken vår av krydder har økt betraktelig

Ettersom jeg mener at dagens oppskrift passer som mat for de som er syke, så syns jeg det var på sin plass å se hva som står i læreboken angående sykemat og sykpleie. Jeg kan virkelig ikke erindre at dette sto på pensum når jeg gikk på skolen. Det begynner jo selvfølgelig hyggelig nok med at "Pleiersken må følge lengens orde med den største samvittighetsfullhet." Merker meg jo allerede her at den som steller i følge boken er en kvinne. En skal også ifølge boken være "vennlig mot han og gjøre det så hyggelig omkring ham som mulig." Men det var jo betryggende at det sto at suppe var god mat å gi til den syke. Men jeg bet mer merke i at "maten bør serveres pent i små porsjoner."

Det er ingen tvil om at dette faget har endret seg en god del. Men samtidig så finnes der mye lærdom i forhold til tradisjonsrik norsk mat som går tapt. Blant annet har jeg lært en god del om sylting takket være denne boken. Jeg har jo til nå ikke lagt ut noe norsk mat. Mulig det kommer. For de som er bekymret så lager vi også mye norsk mat hjemme.

Men over til dagens oppskrift. på Tavuk çorbası

Ingredienser

2 kyllinglår (Naturel)

1 løk

2 liter vann

2 ss hvetemel

1 eggeplomme

1 liten sitron.

2 ts Salt

1/4 ts Pepper

1 ts Paprika pulver

Pul bieber (chiliflak) Frivillig

Persille (fersk)

Fremgangsmåte:

Kok kyllinglårene sammen med løken. Løken og litt salt. (Løken kan være hel.) Når kyllingen er ferdigkokt tar du den ut av vannet og lar den avkjøles litt. Løken bare kaster du. Fjern kyllingen fra benet og riv den opp. Når dette er gjort tilsetter du den igjen i kraften. La det så småkoke videre i ca 15 minutter.

I mellom tiden lager du en jevning i en liten bolle av eggeplommen, hvetemel og saften av sitronen. Det er viktig at den ikke har noen klumper. For å få den mer smidig kan du spe i litt av kraften fra suppen. Når du har en fin jevning tilsetter du den i resten av suppen. Rør mens du heller den i suppen. Smal så til med krydder. Deretter kan du la den stå og godte seg i minst et kvarter til under svak varme.

Suppen er kjempe god og du kan selvfølgelig lage den selv om du ikk er syk :)

Likes

Comments

Alanya, Familie, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkia, Tyrkisk mat

Hei alle sammen og god søndag.

I dag var jeg og minsten ganske tidlig oppe. De fleste andre småbarnsmødre og fedre hadde nok ikke syns det, men minsten her i huset er vanligvis en syvsover, som sover gjerne til halv ti om morgenen. Men i dag var han og jeg oppe klokken 08.00. Egentlig en tid som er helt innenfor. Jeg liker å stå tidlig opp. Er vel den rasen mange misliker altså et ekstremt A menneske.

Jeg skal selvfølgelig dele en frokost oppskrift med dere i dag. Dette er er en frokost som trenger litt tid, derfor passet det bra å lage dette i dag, mens de andre syvsoverene snorket videre i huset. Men siden jeg er den litt merkverdige personen jeg er tenkte jeg å ra en liten digresjon i forhold til begrepet syvsover

Som mange andre begrepet og utrykk vi bruker i hverdagen har også begrepet syvsover en artig historisk opprinnelse. Begrepet stammer ifra en legende som vi kan datere tilbake til den tidlige kristendomen. Da det ble sagt at syv kristne martyrer ble inn murt i en grotte på grunn av sin tro. De falt da i søvn i grotten og skal ha våknet opp igjen 200 år etterpå da grotten ble åpnet. Det som gjør videre legenden litt artig og som gjør at den passer inn i en blogg som tar for seg tyrkisk mat er at disse syvsoverene opprinnelig kom ifra Efesos som er i Tyrkia. Efesos er i dag på UNESKO sin verdensarv liste. Jeg har selv ikke vært der men Efesos står virkelig på min til å se liste.

Denne legenden skal ha finnet sted rundt ¨rundt 249 -251 da keiser Decius drev forfølgelse av kristne. Mennene skal ha gjemt seg i en hule på nordvest siden ev Efesos. De ble funnet og hulen ble murt igjen. Da de våknet 200 år seinere vitnet biskopen av Efesos for deres oppstandelse fra de døde. Ifølge legenden skal de etter dette lagt seg ned for å dø. For så å bli æret som martyrer. De ble de syv skytsengler mot søvnløshet og feber. Etter reformasjonen har Norge gått bort ifra de fleste helgendager. Men på norske primstaver var dagen merket syvsover dagen og folketroen kunne man spå været for syv uker framover denne dagen.

Så det er noe å tenke på neste gang du bruker begrepet syvsover. Men over til frokost. Siden vi har god til her har jeg i dag laget Pişi tarifi til frokost. Dette er noe jeg har fått inntrykk av at flere nordmenn som ferierer i Tyrkia liker svært godt. Det er lett å lage men deigen må heves en time så derfor tar det litt tid.

Ingredienser

1 Pakke tørr gjær

1 Glass lunkent vann

1 og 1/2 ts Salt

2 1/2 - 3 Glass hvetemel,

Bland vann og gjær sammen. Tilsett saltet. Deretter tilsetter du melet sakte. Jeg bruker ikke maskin til dette. Bare rører med hendene til jeg har en fin deig.

Når du så er ferdig med deigen, lar du den heve på et lunt sted i en time.

Deretter skal de stekes i godt med raps eller solsikke olje. Ta små boller fra deigen Donut størrelse. Skjelv eller trykk flat deigen. Lag et lite hull i midten og stek dem til de er gylden på hver side.

Jeg pleier å trykke dem flat på en liten talerken som er litt fuktig.

Da er det bare å vekke syvsoverene å si at frokosten er servert.

Likes

Comments

Alanya, Familie, Hverdag , Tyrkia, Tips

God lørdag alles sammen!

Det blir rett og slett ingen uken som gikk innlegg denne helgen da jeg faktisk har sittet inne syk hele uken. Men jeg bevegde meg ut en dag bare fordi jeg var så lei av å sitte inne. Da var jeg innom Murat Dondurma i Cikcilli, Her selger de selvfølgelig is (det ligger jo navnet) kaker, Baklava, små kjeks, kaffe og te.

Jeg har tenkt en stund på å lage et innlegg om plassen men har jo aldri med kamera når jeg er der. Hadde ikke det denne gangen heller så ble med mobilkamera.

Vi pleier å stoppe her for litt småkake og te. Til sommeren blir det nok mer is. Jeg syns ikke det akkurat har vært veldig fristende med is i det siste. Men til sommeren når det er så varmt at vi tror vi skal omkomme så er denne plassen veldig sval og fin. Ikke minst syns jeg at innredningen her er fantastisk.

Anbefaler virkelig den med valnøtten oppå.

De selge to typer te der inne. Den vanlige som vi får over alt og denne. Dette er Ada Cay. Ada Cay er te av salvie. Kan virkelig anbefales.

Jeg er så opptatt av osmansk historie at setter du opp slike bilder så er jeg solgt. Da blir jeg stamkunde.

God helg alle sammen.

Likes

Comments

Alanya, Familie, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkisk mat

Hei alle sammen!

For de som ikke følger meg på grunn av oppskrifter så må dette ha vært en kjedelig uke. Har kun lagt ut mat denne uken. Nå er det også det jeg syns er kjekkest. Jeg syns det vanskelig å vite hva annet interessant jeg kan blogge om. Det skjer jo ikke alltid like mye i livene våre. Denne uken har det virkelig ikke skjedd noe. Jeg har vært syk siden mandag og dermed ikke utenfor en dør. Hadde det ikke vært for at jeg følte meg litt bedre i dag hadde jeg tatt turen til legen. Men det virker som det slipper taket nå. Ikke har jeg hatt mye matlyst heller. Men i dag lagde jeg meg favoritt frokosten min. Menemen og Halloumi ost. Vist du ikke har smakt denne osten anbefaler jeg deg å prøve. Du får den både i Tyrkia og i Norge. Mulig jeg legger ut flere oppskrifter med Halloumi seinere.

Men slik som dette spiser jeg den oftest. Jeg pleier å kutte opp en rød chili som som jeg legger i noen ss med oliven olje. Dette lar jeg stå og godgjøre seg mens jeg steker osten. Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron. Det smaker himmelsk. Menemen oppskriften som jeg bruker oftest finner du her : https://nouw.com/bergenseridiaspora/hva-skal-vi-ha-til-frokost-27883384

1 pakke Halloumi ost.

1/2 rød chili

2 ss olivenolje ekstra virgin.

Saften av en halv sitron.

Ha en fortreffelig fredag alle sammen.

Likes

Comments

Alanya, Oppskrifter, Tyrkia, Tyrkisk mat

Hei alle sammen!

Denne oppskriften har jeg gledet meg til å dele med dere. Den ser også mye mer imponerende ut enn den egentlig er. I Tyrkia bruker de mye aubergine. Dette var en grønnsak jeg ikke var så glad i før men nå har jeg til mannens store glede virkelig fått sansen for den. I dag deler jeg oppskrift på Karnıyarık Dolması. Eller sagt på godt norsk Fylte aubergine.

Det tar litt tid å lage det men det er ikke så veldig vanskelig. Jeg presenterer først ingrediensene før jeg går igjennom fremgangsmåten.

Ingredienser: Kjøttfyll

3 Tomater.

3 Grønne chilli.

400 - 500 gr Kjøttdeig.

1/2 Kopp Ris.

1 Løk.

2 ss Tomatpurre.

Persille.

4 ts Salt.

2ts Pepper.

2 ts Pul bieber. (chili flak)

1 1/2 ts Koriander.

2 ts Oregano.

Saus:

1 1/2 ss Tomatpurre.

3 store fedd Hvitløk.

2-3 ts Salt.

5-7 dl Vann.

Smør

Fremgangsmåte:

Snitt auberginene ca halvveis ned i grønnsaken. Dette fordi de skal være lette å åpne når du skal stappe dem med kjøttfyll. (Tenk pølsebrød) Stek dem så på medium varme i en stekepanne med lokk i nærmere 20 minutter. Du må kjenne på dem at de er mye. Jeg bruker litt solsikke olje når jeg steker dem.

I mens auberginene godgjør seg i pannen tar du og blander alle de andre ingrediensene i en bolle. Pass på at grønnsakene er finhakket. Bland dem sammen gjerne med hendene slik at du får en fin farse.

Når så dette er gjort og auberginene er blitt myke slik at de kan åpnes lett. Legge du auberginene i en ildfast form. Åpne dem forsiktig å fyll med med kjøttfarsen. Jeg hadde mer kjøttdeig til overs og valgte derfor å fylle noen grønne chilli også. Steke med noen tomater også. Men dette er helt frivillig. Tomatene angitt i oppskriften skal i kjøttfarsen.

Ettersom det er ris i kjøttdeigen er det viktig at du har nok veske i formen før den settes til steking. Det er bedre å ikke fylle i all sausen med en gang men heller etterfylle vist du ser at vannet begynner å forsvinne. Det vil si at mengden vann du ser på bildet er litt for mye. Men det gikk helt fint. Jeg tok bare ut formen og fjernet litt saus etterhvert. Før jeg satte den til steking la jeg liten dæsj smør i hver aubergine. (Jeg har aldri opplevd et folkeslag som bruker mer smør enn tyrkerne.)

Etter ca en halvtime i ovnen på 200 grader tok jeg dem ut og la på litt ost. Når vi da tok dem inn i ovnen satte jeg på grill elementet. La dem stå ca 10 minutter eller til du ser at osten har fått en gylden farge.

Slik bør det ferdig resultatet se ut. Det smaker rett og slett helt fantastisk. Vi spiste dette sammen med Cacik. Men hva du ønsker å servere til er jo helt opp til deg selv. Oppskrift på Cacik finner du her: https://nouw.com/bergenseridiaspora/ris-kan-vare-mer-enn-bare-ris-27865984

Hva ville du servert til?

Afiet Olsun.

Likes

Comments

Oppskrifter

Dette bli et innlegg om Veronica prøver seg på ting hun ikke kan. Jeg nevnte jo i et innlegg at jeg elsker indisk mat. Men de gangene jeg har laget det selv så syns jeg at det er svært tidkrevende. Dermed har det endt opp med Indisk mat er den maten jeg liker best å spise ute. Når jeg har laget det i Norge har det ofte vært de dagene jeg må smelle noe i gang raskt og jeg har kjøpt et ferdig glass av noe slag. Men her i Alanya har jeg ikke sett noe indisk restaurant. Jeg så en dag på Metro at de hadde glass. Men den dagen jeg virkelig hadde lyst på indisk var jeg langt unna Metro. Så det endte opp med at jeg måtte bare prøve meg fram. En inder hadde nok muligens ledd av oppskriften men den gikk ned på høykant her i huset. En ting som gjør indisk mat ekstra gøy å lage er ikke bare all den herlige krydder lukten som siver rundt i huset, det er at du har en god unnskyldning til å sette på Indisk musikk. Legger ved to av mine favoritter her bare for stemningens skyld.

Veronicas indiske kremete kylling gryte.

Ingredienser.

2 Kylling fileter.

1 Løk

4-5 Fedd hvitløk

1 ss Ingefær

1 ss Garam Masala

1 ts Cumin

1/2 ts Gurkemeie

1 ts Koriander

2 ss Vann

400 g Hakket tomat (Boks eller fersk)

1-2 dl Yoghurt

Saften av en halv sitron.

Salt

Pepper

Smør

Fersk koriander vist du har.

Evt chili flak eller pulver vist du ønsker retten litt sterk.

Del Kyllingen i passe biter, stek dem i smør. Når de er ferdig stekt tar du dem av pannen. Sur sammen Løk, hvitløk, ingefær. Så tilsetter du resten av krydderne. Tilsett tomatene og yoghurt og kyllingen igjen og la det koke på lav varme under lokk i minst 20 minutter.

  • Oppskrifter
  • 362 lesere

Likes

Comments

Alanya, Hverdag , Oppskrifter, Tyrkisk mat

Hei alle sammen.

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en oppskrift på noe som alle tyrkere jeg kjenner liker. Så spørs det da om nordmenn liker det også.? Du må like smaken av blomkål for å ha noe glede av dette. Jeg lagde dette i helgen. Jeg hadde gått på en smell og sagt til mannen min at selvfølgelig kunne jeg lage Karnabahar Kızartması. Jeg viste jo at jeg hadde prøvd å lage det en gang før for hmmm ja 6-7 år siden hehe. Like plutselig sto det helt stille for meg hva jeg "marinerte" blomkålen i. Var det melk var det yoghurt. Da kom jeg på denne geniale gruppen som jeg er medlem i på Facebook. Det Internasjonale kjøkken. Så jeg spurte der jeg. Innen ti minutter hadde jeg oppskriften. Så bravo for det. Er så glad jeg ble med i denne gruppen. Det deles utrolig mye god mat der. Jeg blir så inspirert av det. Det ble delt en tyrkisk video av oppskriften. Jeg legger ved både videoen og oppskrift på norsk.

Oppskrift

1 Blomkålhode

1 Glass hvetemel + 2 ss.

1 Glass melk.

2 Egg.

2 ts Salt (Ser ut som 1 i videoen, men jeg syns det skjeen så stor ut.)

Olje til steking. (Jeg brukte solsikkeolje)

Fremgangsmåte

Nå kommer jo den ganske tydelig fram vist du ser på videoen. Du må koke blomkålen først. Men pass på at du ikke koker den for lenge. 10 minutter holder. Så bare dypper du blomkål bitene i blandingen og steker dem på litt over middels varme.

Serveringstips.

Det ser ut i videoen som hun serverer det med yoghurt naturell. Vi valgte å blande inn hvitløk, litt vann og litt salt. Slik at den blir litt mer flytende. Mannen min liker å helle dette over hele blomkålen. Mellomste gullet ville ikke ha yoghurt mens jeg bare dypper den forsiktig i. Derfor syns vi det er best å servere den slik. Men jeg har sett det bli servert samlet med yoghurt over hele. Så her er det rett og slett bare opp til deg selv.

Afiyet olsun 😋

Likes

Comments

Musikk

Hei alle sammen.

Tenkte jeg skulle dele litt musikk denne mandags morgenen. Ikke det at jeg er i det melankolske hjørne, men fikk denne på hjernen igjen i i løpet av helgen. Jeg er ikke Ozzy Osbournes største fan men har god kjennskap til musikken hans. Denne låten og hele albumet Down to eart likte jeg fra jeg hørte det første gangen i 2001. I teksten kommer Osbournes visjon om en bedre verden fram. Jeg hørte en gang at den var skrevet for barna hans. Vist du leser teksten å hører på melodien kan du faktisk få assosiasjoner til John Lennons Imagine. Osbourne har også omtalt låten som hans Imagine.

Dreamer

Ozzy Osbourne


Gazing through the window at the world outside.
Wondering will Mother Earth survive.
Hoping that mankind will stop abusing her, sometime.

After all there's only just the two of us.
And here we are still fighting for our lives.
Watching all of history repeat itself, time after time.

I'm just a dreamer, I dream my life away.
I'm just a dreamer, who dreams of better days.

I watch the sun go down like everyone of us.
I'm hoping that the dawn will bring a sign.
A better place for those who will come after us, this time.

I'm just a dreamer, I dream my life away. (oh yeah)
I'm just a dreamer, who dreams of better days.

Your higher power maybe God or Jesus Christ.
It doesn't really matter much to me.
Without each others help there ain't no hope for us.
I'm living in a dream of fantasy, oh yeah yeah yeah!

If only we could all just find serenity.
It would be nice if we could live as one.
When will all this anger, hate and bigotry be gone?

I'm just a dreamer, I dream my life away. (today)
I'm just a dreamer, who dreams of better days. (ok)
I'm just a dreamer, who's searching for the way. (today)
I'm just a dreamer, dreaming my life away. (oh yeah yeah yeah)Ha en fantastisk mandag mine kjære lesere.

  • Musikk
  • 405 lesere

Likes

Comments