Entreprenörskap

Hej!
Dagen började mindre bra... vaknat hur många gånger som helst inatt. Samt att jag vaknar 05:30 varje morgon för att sambon ska upp då, sen somnar jag om och vaknar klockan 8:00.

MEN det blev faktiskt en bra morgon ändå, yey! Jag hade ett bokat möte med en tjej från Australien imorse klockan 8:00. Hon var nyfiken på vad det är jag jobbar med och ville gärna veta mer!

Så himla kul att ha en global business! Man får lära känna så många härliga och spännande människor som jag aldrig hade pratat med annars.

Just nu sitter jag på jobbet i butiken och har ca 3 timmar kvar innan jag åker hem till kära huset på landet. Ha en underbar tisdag!

//Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Entreprenörskap

Jag har egentligen aldrig känt att ett vanligt jobb har passat mig. Det är inte så jag vill leva mitt liv. Att hela tiden allt ska kretsa kring jobb. Att ständigt längta tills då du är ledig.. Jag ser verkligen inte ner på personer som har ett vanligt jobb, men jag kan tycka att om det finns ett annat alternativ, varför inte ta det?

Jag jobbar själv 100% i butik men planen och målet är att jag så snart som möjligt inte ska behöva göra det. Varje dag bygger jag upp mitt företag för mig själv och min framtid!

Vad jobbar du med och vad har du för mål med karriären?


//Elin

Likes

Comments

Hej!

Jag har under en längre period funderat på att starta en blogg, och nu äntligen har jag fått tummen ur! Jag jobbar via sociala media och vill utveckla mitt entreprenörskap, så varför inte börja blogga?!

Har du en blogg? Vad är anledningen till varför du började blogga?

//Elin

Likes

Comments