Beauty, Shopping
JEFFREE STAR MANNEQUIN

Ett av de senaste tillskotten i familjen Liquid Lipsticks.
Jeffree Star Cosmetics Mannequin, var ute efter en rätt neutral färg till vardags och det var denna som föll mig i smaken.
Den är mycket behaglig och tunn på läpparna, samt att priset är rätt så bra!
190kr ungefär på Beautybay!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Beauty, Vardag

Fler födelsedagspresenter, båda lika nödvändiga.
Först tre nya örngott, något som både jag och Jocke har haft rätt dåligt med. Så skönt med en till uppsättning nu.
Sen fick jag även denna ansiktskräm från Clinique. Hade den som test för ett tag sen och blev kär så både otroligt kul och välbehövligt med en stor burk då min ansiktskräm har varit slut ett tag.
Dessa fick jag av Jockes föräldar, tack så mycket!

Likes

Comments

Beauty

Idag hade vi ett litet kalas hemma hos Jocke eftersom jag fyller år på Söndag. I ett utav paketen som jag fick låg denna, Anastasias glow kit i samarbete med Nicole Guerriero. Har ni sett något vackrare? Inte jag i alla fall.
Den är såå sjukt fin och jag är så himla tacksam över den.
Kommer dyka upp ett till inlägg om denna inom en snar framtid med bland annat swatches.

Likes

Comments

Beauty, Shopping

Behövde jag en ny primer? Nej. Köpte jag en ny primer? Ja.

Jockes kusin är precis som mig helt sminkgalen och ibland undrar jag vem som faktiskt är värst. Hon hade i alla fall testat denna, Benefit POREfessional och sa att den var grym. Ifrågasatte inte mer än så utan klickade hem den från Asos.
Jag måste faktiskt hålla med henne, den är grym och känns lätt på hyn trots att den förminskar porerna. Enda nackdelen är att den är så pass dyr som den är då tuben är rätt liten.


Likes

Comments

Beauty, Shopping

Ett ganska nytt tillskott i min sminksamling och inte minst min highlight samling är denna goding från Jeffree Star. Och glowet man får utav denna är sjuk, ja ni ser ju pigmenteringen på min hand.
Köpte den på Beautybay för ca 300kr och värd vartenda öre!

Likes

Comments

Beauty

Hej alla! Jag är tillbaka och förhoppningsvis för att stanna.
Det är inget speciellt som har gjort att jag har varit borta, så tänker inte gå in på något sånt. Utan livet har bara fortsatt som vanligt. En jätte rolig grej som har hänt är att fåren här hos Jocke har fått lamm, så nu är det 8 stycken busiga små saker i ladugården. Jockes föräldrar har även varit på semester och av dem fick jag denna underbara GlamGlow mask. Lyx på burk, helt klart och den bästa masken jag någonsin testat. Älskar den, vilket både gör mig glad och lite ledsen på samma gång, haha. Vill inte att den tar slut då en ny kostar 565kr på Kicks.

Det sägs att den här masken ska göra huden fastare och ge den ett lyft och jag kan nog hålla med om detta. Den känns definitivt fastare och det ser även ut som huden får mer lyster utav den. Men sen måste vi ju även prata om färgen, man blir helt silver när man har den på!
Helt klart fem av fem stjärnor utav mig.

Likes

Comments

Tänkvärt

Det här är jag, i en enligt mig icke perfekt bild. En bild som inte vinklar mitt ansikte så dubbelhakan inte finns, en bild där det inte finns något filter.
Jag är en tjej precis som alla andra, som gång på gång försöker hålla emot tårarna. En tjej som är fylld av drömmar och har en klar bild om hur jag vill framstå och vem jag vill va, eller vet jag verkligen det?
Sanningen är den att jag har inte en aning, jag vet inget. Framtiden är otydlig och jag har svårt att se mig själv om 25 år. Jag har ingen aning om jag kommer vara gift, kommer jag ha barn? Kommer jag ha ett arbete och gå till och i så fall vad?

Jag vet att jag vill resa och göra min röst hörd, jag vet att jag vill bo i ett fint hus fyllt utav kärlek med ett jobb som gör mig så lycklig. Men jag har svårt att se helheten och hur jag ska lyckas ta mig dit.Grunden i att jag känner som jag gör tror jag har mycket att göra med min självkänsla och mitt självförtroende.
Genom min uppväxt har jag alltid försökt att vara den bästa versionen som möjligt utav mig själv, alltid varit mån om andra och alltid tagit mig själv och mitt mående i sista hand.
I grundskolan och högstadiet var det mobbning, i gymnasiet likaså. Mestadels på grund av min vikt, men även på grund av att jag var så mån om andra, jag var den mammiga.
Mellan sista året av högstadiet och första av gymnasiet hade jag en pojkvän i Stockholm som inte alls var bra för mig, utan förminskade mig gång på gång. Jag var för blind att se det, för det var ju äntligen någon som ville ha mig.

Våren 2013, några månader efter att jag gjorde slut med mitt ex, mötte jag en trasig själ, min själsfrände. Älskade Joakim och det har varit vi sen dess.
Det är han och min bästa vän, Johanna, som får mig att orka. Som får mig att kämpa mig vidare även när jag bara vill ge upp.


Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med det här, mer än att skriva av mig. Lägga ut alla känslorna och visa för de som nu läser min blogg att det är okej att må dåligt.
Jag har länge försökt att få min blogg att verka som perfekt, med bilder på nytt smink stup i kvarten. Redigerade bilder, en fasad där det ledsna inte finns. Men varför ska jag måla upp mig och min tillvaro till något som det inte är?
För det är okej att må dåligt, det är okej att gråta och jag måste inse att det är okej att inte veta.

Likes

Comments

Tänkvärt

8 Mars, Internationella Kvinnodagen

Dagen som gör oss påminda om hur långt vi har kommit, men även hur långt vi har kvar. Dagen som hedrar de kvinnor som genom tiden har gjort sin röst hörd och kämpat för att vi kvinnor ska ha rätt till bland annat en sån självklar sak som att vi ska få rösta, fri abort osv. De kvinnor som har fått utstå ett helvete för att de har stått för det som de tror på.
Jag är stolt över att vara kvinna och jag hoppas innerligt att den dagen kommer då vi slipper se oss om när vi går ute på stan och att vi kan klä oss precis hur vi vill utan att bli dömda. Slippa bli nedtryckta så fort vi tar plats, jag hoppas att vi en dag kan få gå runt och vara de vi är utan att känna att vi inte får det.

Slutligen vill jag säga, sluta aldrig kämpa för det just DU tror på, du är bra och perfekt precis som du är!
KRAM


Likes

Comments

Beauty

Som jag nämnde i tidigare inlägg så fick jag hem ett par nya fransar från Your Lashes i modellen Viola.
Har använt dessa en gång redan ( det är därför de inte sitter lika snyggt i asken längre, haha) och wow.
Dessa är så fina, naturliga samtidigt som de har de där lilla extra!

Likes

Comments