Tänkvärt

Det här är jag, i en enligt mig icke perfekt bild. En bild som inte vinklar mitt ansikte så dubbelhakan inte finns, en bild där det inte finns något filter.
Jag är en tjej precis som alla andra, som gång på gång försöker hålla emot tårarna. En tjej som är fylld av drömmar och har en klar bild om hur jag vill framstå och vem jag vill va, eller vet jag verkligen det?
Sanningen är den att jag har inte en aning, jag vet inget. Framtiden är otydlig och jag har svårt att se mig själv om 25 år. Jag har ingen aning om jag kommer vara gift, kommer jag ha barn? Kommer jag ha ett arbete och gå till och i så fall vad?

Jag vet att jag vill resa och göra min röst hörd, jag vet att jag vill bo i ett fint hus fyllt utav kärlek med ett jobb som gör mig så lycklig. Men jag har svårt att se helheten och hur jag ska lyckas ta mig dit.Grunden i att jag känner som jag gör tror jag har mycket att göra med min självkänsla och mitt självförtroende.
Genom min uppväxt har jag alltid försökt att vara den bästa versionen som möjligt utav mig själv, alltid varit mån om andra och alltid tagit mig själv och mitt mående i sista hand.
I grundskolan och högstadiet var det mobbning, i gymnasiet likaså. Mestadels på grund av min vikt, men även på grund av att jag var så mån om andra, jag var den mammiga.
Mellan sista året av högstadiet och första av gymnasiet hade jag en pojkvän i Stockholm som inte alls var bra för mig, utan förminskade mig gång på gång. Jag var för blind att se det, för det var ju äntligen någon som ville ha mig.

Våren 2013, några månader efter att jag gjorde slut med mitt ex, mötte jag en trasig själ, min själsfrände. Älskade Joakim och det har varit vi sen dess.
Det är han och min bästa vän, Johanna, som får mig att orka. Som får mig att kämpa mig vidare även när jag bara vill ge upp.


Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med det här, mer än att skriva av mig. Lägga ut alla känslorna och visa för de som nu läser min blogg att det är okej att må dåligt.
Jag har länge försökt att få min blogg att verka som perfekt, med bilder på nytt smink stup i kvarten. Redigerade bilder, en fasad där det ledsna inte finns. Men varför ska jag måla upp mig och min tillvaro till något som det inte är?
För det är okej att må dåligt, det är okej att gråta och jag måste inse att det är okej att inte veta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkvärt

8 Mars, Internationella Kvinnodagen

Dagen som gör oss påminda om hur långt vi har kommit, men även hur långt vi har kvar. Dagen som hedrar de kvinnor som genom tiden har gjort sin röst hörd och kämpat för att vi kvinnor ska ha rätt till bland annat en sån självklar sak som att vi ska få rösta, fri abort osv. De kvinnor som har fått utstå ett helvete för att de har stått för det som de tror på.
Jag är stolt över att vara kvinna och jag hoppas innerligt att den dagen kommer då vi slipper se oss om när vi går ute på stan och att vi kan klä oss precis hur vi vill utan att bli dömda. Slippa bli nedtryckta så fort vi tar plats, jag hoppas att vi en dag kan få gå runt och vara de vi är utan att känna att vi inte får det.

Slutligen vill jag säga, sluta aldrig kämpa för det just DU tror på, du är bra och perfekt precis som du är!
KRAM


Likes

Comments

Beauty

Som jag nämnde i tidigare inlägg så fick jag hem ett par nya fransar från Your Lashes i modellen Viola.
Har använt dessa en gång redan ( det är därför de inte sitter lika snyggt i asken längre, haha) och wow.
Dessa är så fina, naturliga samtidigt som de har de där lilla extra!

Likes

Comments

Beauty, Shopping

Jag är ett stort fan utav Jaclyn Hill och älskar allt hon gör, och har som motto i stort sett att om Jaclyn Hill säger att något är bra så är det bra.
Sagt och gjort och med en rabattkod och en rabattcheck på Kicks så var skadan skedd och hem i brevlådan så trillade Mac's rouge Melba.
Och seriöst, den är så fin. Har bara swatchat den men WOW!!
Så krämig och behaglig, och pigmenteringen är såå bra. Älskar även färgen som drar åt det mer persiko/rosa/nude hållet, tyvärr gör inte sista bilden färgens rättvisa.

Likes

Comments

Vardag

Jag måste verkligen bli bättre.

När jag starta denna blogg så var jag så oerhört glad och driven. Jag postade ofta inlägg och dessa var skönhetsrelaterade, vilket jag verkligen vill skriva mycket om. Men nånstans där på vägen så tappade jag allt och jag vet inte vad som hände riktigt.
Jag har inte tappat inspirationen för den finns verkligen där, vill posta massa fina collage på allt från skönhet till kläder. Men jag vet inte riktigt hur? Är metapic bra, är det värt att börja med det? Eller ska man pyssla ihop egna collage?

Minns att något som gjorde mig sjukt glad i början var hur jag fick likes på mina inlägg, att jag hade ibland 13-14 unika besökare per dag, och jag vet att för många är det lite men för mig var det stort. Det gjorde mig glad att just de där 13 unika besökarna valde min blogg och att det ibland var samma personer som läste och gillade inlägg gjorde min dag.

Jag hoppas verkligen att jag hittar tillbaka till det, för jag vill verkligen satsa helhjärtat på det här då jag tycker att det är så sjukt roligt.

Kram på er.

Likes

Comments

Beauty

Denna skönhet fick jag av min syster i julklapp och jag är så så tacksam över den.
Har den i nummer 50 Brun och den passar mig perfekt.

Likes

Comments

Recensioner

Nu har jag hunnit använda denna ett x-antal gånger och tänkte därför meddela er vad jag tycker om den.
För det första så är den otroligt mjuk och skön att arbeta med, det långa skaftet gör att den är skön att arbeta med och man kan enkelt förflytta handen för att skapa mjukare rörelser.
Men denna borste har allt med ögonsminkningen var oerhört enkelt på något sätt, den har liksom gjort det mesta jobbet och har tonat ut färgerna snyggt.
Ett plus är att de faktiskt är rätt billiga om man jämför med övriga märken.
Morphe är helt klart ett märke jag kommer fortsätta införskaffa!
10/10 får den utav mig.

Likes

Comments

Beauty, Shopping

Senaste tillskotten i familjen.
Duos franslim, en ny Real Techniques svamp då min gamla är sjukt äcklig och så ett par fransar från Your Lashes i modellen Viola.

Likes

Comments

Vardag

Bild på solnedgången igår.

Äntligen fredag! Solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt ute, känns verkligen som att våren har kommit trots att det är sjukt mycket snö ute. Tycker att det tydligaste vårtecknet är att fåglarna kvittrar faktiskt, så sjukt mysigt när man är ute på morgonen. Ska nog gå ut ett tag lite senare när solen förhoppningsvis är ännu varmare.
I helgen väntas dop. Kommer bli trevligt att träffa resten av Joakims släkt igen.Likes

Comments