Hej allihopa jag tänkte sluta blogga tills sommarlovet för att jag årkar inte blogga efter skolan för att jag är super trött efter skolan därför tänkte jag blogga på sommarlovet 😲😲
HEJDÅ vi ses på sommarlovet 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa på fredag tänkte jag blogga istället för söndag men jag orka inte blogga på fredag så jag tänkte blogga de som hände på fredag. Petii Rojin Melin skulle titta på film i lokalen och jag och Pelin skulle baka pepparkakshus och pepparkakor i lokalen medans alla andra kollar på film vi blev klara med pepparkakorna men huset blev vi inte klar med.

Det finns bilder här nere
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Då var det slut på det här inlägget hejdå
😘

Likes

Comments

Hej allihopa jag skulle blogga igår men jag han inte men de som jag gjorde igår på lördag ska jag blogga idag. Jag Petii Pelin Rojin Melin skulle bada på lördag så vi nästande att vi skulle ta bussen till maserhallen kl 11:33 så vi åkte med bussen vi var framme typ kl 12. Så vi gick in och betalade sen gick vi upp till tjejomklädningsrummen aaa. Sen bada vi i äventyrsbadet. Jag tog bilder där självklart hade jag vattentätskal så det finns bilder här nere👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Då var det slut på den här inlägget hejdå
😘


Likes

Comments

Hej alla idag började jag min dag med att vakna kl 07:00 för att jag skulle till skolan. Höstlovet var slut😭😭😭 men vad ska man göra det är en lag att man måste gå i skolan😭😭 jag tog på mig mina kläder sen åt jag frukost det var flingor med mjölk i, sen kamma jag håret sen tog jag på mig min jacka, vantar, mössa och skor.
Min skolschema var först läsning sen samling sen arbete efter de var det rast efter rasten var det matte sen engelska efter engelskan var det lunch i lunchen var det korv med mos och ketchup och lite grönsaker, efter lunchen hade vi rast efter rasten hade vi musik efter musik hade vi arbete sen hade vi idrott .

Då var det slut på den här inlägget hejdå😘😘

Likes

Comments

Jag och min bästa vän Petii är hemmos min bästa vän Rojin. Vi sitter på soffan nu och gör musical.ly till vår gemensamma konto gå in och följ den. Den heter pe_be_ro_pe och min egna heter berfinaslan10. Min insta konto heter berfinaslan1 och på snap heter jag berfinaslan5. Nu förstör jag Rojins och petiis musical.ly de blir irriterade på mig. Nu ska vi ut.

Nu var det slut på den här inlägget.
Har det bäst hejdå.

Likes

Comments