Igår vart det tyvärr ingen uppdatering då jag och sambon hade fullt upp med vovven som jag tyvärr lämnade tillbaka idag då jag fick allergisk rektion.

Tänkte iallfall testa att köra VECKANS BLOGG, kommentera bara att ni är men så kollar jag eran blogg och väljer ut någon!


Har städat hela dagen, kom precis ut ur en dusch så väntar på att min älskling kommer hem men han sluter inte fören 18.00 oså tar det 40 min för honom hem också. Blir väl kolla film eller något så länge.!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag skriver jag om min dag för omväxling skull.
Idag har jag hämtat en hund (Jack russel terrier)som jag ska vara fodervärd åt. Jag fick hjälp av en kompis då jag har en katt hemma också så kände att jag behövde lite hjälp eftersom ryggen är paj.
Det har gått ganska bra, dock är hunden (Sessan) inlåst inne i köket så kissen får andas lite.
Lite gnäll kommer det, men jag hoppas att man får någon sömn inatt.
Min sambo är iaf glad över att ha hund som han alltid velat ha! :)

Tänkte även slänga in 2 bilder på mina lår där jag har mest kärlekshandtag!
BE PROUD OF YOUR BODY 💜Likes

Comments

Får man vara stolt över att vara större?

Idag hörde jag en kvinna säga "Även om jag är fet älskar jag min kropp". Det gjorde mig så himla glad och jag vart så varm i hjärtat. Men sedan kollar jag runt och det är många som kollar snett på henne och man ser dom där äckliga blickarna.
Det är inte många man hör säga dom orden, men någonstans värmde det för hon log med hela ansiktet och det kändes så äkta. 
Varför kollar då folk snett? 
Det är ju där självförtroendet sänks, när man känner att alla runt om kring en kollar och speciellt med den där äckel blicken. 
Vart har respekten tagit vägen? 
När det går folk på stan som säger att dom fått muskler blivit smalare och är stolta över det så skiner folk bara upp och känner glädje för dom. Så VARFÖR är det fel att få älska sin kropp varesig man är rund, smal, tränad eller mullig? 

Du är fin precis som du är! 

Likes

Comments

Är det tabu att vara större i Sverige?​
Inatt kunde jag ej sova för att jag har så himla ont i ryggen så då låg jag och tänkte på alla tidningar som säljs. 
Det finns så himla mycket tidningar, mode, skönhet, skvaller, träning, mat, heminredning, barn, serietidningar osv. 
Men kollar man i dom tidningar vid mode & skönhet eller varför inte bara en vanlig klädestidning så finns det knappt aldrig några större som modeller. 
Är det verkligen så fel att vara lite större? Att ha kärlekshandtagen? 
Jag förstår att ungdomar tappar självförtroendet när dom ser nått snyggt i någon tidning och beställer och så ser det helt fel ut. 
Det finns hur mycket snygga kläder som helst till oss som inte har storlek s i kläder, men inga modeller som visar upp det och hur ska man då veta hur snygga egentligen klädesplaggen är? 
Jag själv tycker det borde vara lite mer blandat så man själv får känna sig snygg och bekväm. 

Var stolta över era kroppar!

Likes

Comments

20årig tjej bosatt i Norrköping pluggar distans till undersköterska.
Jag har alltid haft problem med hur jag ser ut, har allt känt mig ful och tjock fast jag i själva verket inte är något utav det. Jag har dom där söt små kinderna, en söt liten mun, fina ögon och lite kärlekshandtag här och var och framförallt lite större höfter, dom höfterna har jag mått som sämst över.. Mitt självförtroende har verkligen varit i botten. Jag gick helst med tjocktröja och mjukisbyxor för att dölja mitt "fett".


För bara 2år sedan kom mitt självförtroende.
Varför ska jag gå runt och dölja min kropp?
Jag är skapt såhär och visst kan jag börja träna för att få bort dom där kärlekshandtagen, men jag gillar inte att vara på gymmet som många andra. Jag tar hellre lite promenader när jag känner för det.

Jag har börjat trivas i min kropp.
Men sen ser man dom där tidningarna när man handlar och känner
-NEJ USCH SÅ FUL OCH FET JAG ÄR.

Men egentligen är det bara något hitte på i min hjärna. Jag är väl precis lika jävla fin som dom på det där omslaget och precis lika mycket värd? Inte ska jag trycka ner mig själv.


Vi alla är fina precis som vi är. Kärlekshandtag eller inte.
Gå aldrig runt och känn er fula eller äckliga, sträck på ryggen på stan och visa hur fina ni är!

NI ÄR VACKRA! VAR STOLT! DET ÄR ERAN KROPP!

Det här är jag, på ena bilden bakisdag och fina kärlekshandtag (dock döljer mjukisarna mycket) och på andra bilden kvällen innan med lite smink! 
Oftast älskar jag bara att se naturlig ut. Likes

Comments

MITT FÖRSTA INLÄGG

testar nu att skriva mitt första inlägg. Dock från telefon då jag kolla skilda världar från datorn.

Bloggen kommer handla om mycket diskussioner och tankar kring våra kroppar. Alla är byggda på olika sätt och ser olika ut. Det kommer det handla mest om, jag är så trött på att alla tjatar om att man ska vara pinnsmal och kollar snett på dom som är större. Jag tycker alla är fina hur dom än ser ut.


Det kommer även bli lite rörigt nu när jag ska lära mig bloggen! 

BE PROUD OF YOUR BODY 💜 

Likes

Comments