Tjena 

Vi fick lov för ett par dagar sedan gött som fan ;) men har ändå haft mycket att göra. kom hem från jobbet för några minuter sedan ska lägga mig i säng och sova några timmar. äntligen kan lovet börja.

/Simon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Simon blev arg på mig för jag skrev en sån liten text så får väll skriva en ny.
Under dom månaderna som gått har det hänt både bra och dåliga saker. Men tänkte berätta om senaste veckorna bara.
För drygt 2 veckor sen kom jag hem från USA. Jag var i NY i en vecka med min familj å lite släckt på pappas sida för han fyllde 50.
Det var verkligen en upplevelse å något jag kommer bära med mig i livet.
Denna veckan har varit ganska jobbig vi har haft NP i kemi och SO prov. Men nu är det lugnt och imån får vi ju påsklov, så kan inte bli mycket bättre nu!

Bjussar på lite bilder:

Likes

Comments

 Tjenare, det var ett tag sen sist.
Jag och Simon har haft en så kallad bloggpause eller bara inte haft lust att skriva.
Men det ska vi ändra på nu ! :-D
Har hänt en hel del sen sist, men inget som är speciellt intressant. Men skulle bara säga att vi är tillbaka.

Kramis Bella

Likes

Comments

Hej kom hem från stöten igår kväll. 

Har haft roligare än jag trodde jag skulle ha. Det var helt okey väder alla dagarna. Kunde stå förvånansvärt länge på skidorna (andra gången jag stod på ett par skidor) körde mycket off-road kan inte stava off pist eller pisst eller hur man nu skriver det. Men enligt mig om man ska åka skidor ska man åka off-road för det är mycket roligare :) och som tur är har man en kompis isse kallas han som kan filma allt roligt som händer. Men oturligt (eller tur i min del :) ) fick han inte med mitt sista åk när jag sladdade in i honom av misstag.

Likes

Comments

Tjena 

fyller år snart :) och önskar mig bara en sak en gopro kamera men är helt hundra på att jag inte kommer få någon för min mamma ska alltid försöka var rolig och komma på något eget vilket jag uppskattar i vissa fall men hon har aldrig lyckas köpa något jag vill ha på 15 år. Men om man inte får en får man väl ta och köpa en själv. / Simon

Likes

Comments

Tjenixen ! Kan börja med att säga förlåt för vi inte bloggat.. Men har verken haft tid eller lust :(
Men tänkte köra igång lite smått igen :) om då Simon vill. Det nya året har hittills varit bra av olika själ ;) men imån drar jag till Österrike för att åka skidor. Har det så bra! Kram B


Bjuder på en bild på mej och min lillebror som jag kommer sakna sjukt mycket!

Likes

Comments

Heej, nu ska jag och maja snart till Växjö ishall igen för att åka lite skridskor. :) bara lite segt och stiga upp klockan 7 på morgonen men det klarar vi! Sen blir det förmodligen att lägga sig i sängen igen och sova. Pussar bella :*

Likes

Comments

Hejj, kom hem för en timme sen typ, jag och Maja åkte till Grand en runda innan vi åkte till ishallen fast hittade inget så vi åt lite på espresso house. Det va kul att åka skridskor bara att de var så himla mycket folk vilket var lite tråkigt. Men vi fundera på att åka imån på morgonen och hoppas på att det inte är lika mycket folk då. Men nu ska jag käka lite sen blir det att ta bussen till Maja igen och sova där :) ha en bra kväll kram bella.


Likes

Comments

Sitter just nu och äter lite sen frukost, har inte haft någon matlust nu på morgonen bara. Idag händer inget speciellt jag ska åka skridskor med maja ikväll. Hoppas ni får en bra dag kramar bella :)

Likes

Comments

Tjenixen! Idag vaknade jag av att maja sms bombade mej.. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle gå runt sjön, vilket jag hade "glömt". Men jag steg och tog bussen till maja och det va inte så farligt ändå, nu sitter jag här hemma och tänkte se på en film. Vet bara inte vilken :)
Ha en bra fredag / bella

Likes

Comments