Jeghar lovet at jeg ikke skulle skrive om dette på bloggen og jeg må virkelig bleklage, men jeg klarer dessverre ikke å la være. På den enkle grunnen av at jeger utrolig stolt av det jeg gjør!


For 7 måneder siden tok jeg et stor valg, jeg valgte åbli selvstendig Independent Forever Business Owner. Noe jeg er utrolig glad forat jeg gjorde! I dag sitter jeg med et team i vekst og ikke bare det, men jegfår jobbe med utrolig herlige produkter! Produkter som kan brukes av alle!


For 7 måneder siden jobbet jeg i Barnehage igjennom Nav! Den lønnen er ikkefeit for å si det sånn! Jeg valgte å ta steget videre! Der og da hadde jegingen anelse om hvordan dette ville enda! Men i dag er jeg utrolig glad for atjeg ikke ga opp! Jeg trosser daglig min komfortsone og jeg viser at jeg harerfaring og jeg er stolt av jobben jeg gjør! Slik som nå jeg sitter her ogskriver et innlegg om hvordan jobben min er!

Jeg har en helse som ikke vil være med meg 100% men det stopper meg. I dagjobber jeg med Forever på Deltid, i tillegg som jeg jobber som vikar på et boog velferdssenter. Jeg har stor glede og nytte av de fantastiske produktene viselger! Jeg har byttet ut alt av produkter hjemme! Vaksemiddel, kosttilskudd,kremmer og ikke minst sminken vår! Den er bare helt fantastisk da den ikke ertestet på dyr og heller ikke inneholder asfalt!

Ønsker du en bedre inntekt ( hobby, deltid, heltid ) ?Kunne du tenkt deg til å ha mer tid hjemme og slippe hverdagsstresset ? Kanskjehar du barn du stresser med i barnehagen for så å stresse hjem igjen 8 timersenere for middagslaging og kveldsstell. Med Forever styrer du selv dinejobbtimer. Du er din egen sjef og styrer skuta på egen hånd. Er det ikkefantastisk ? Har du store drømmer, kan du nå langt ved å jobbe noen timer iuken. Selv har jeg store mål og er allerede på god vei etter å ha jobbet meddette noen måneder. Det har gitt med så mye, både med tanken på mer tid hjemme,bedre økonomi, bedre helse og ikke minst, en stor mestringsfølelse. Bli med davel. Du får all den hjelpen du trenger Uttrykksikonet smile

Send meg en mail på aloeverabentelills@hotmail.com

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Hei og god søndagskveld kjære lesere!
Jeg beklager virkelig for at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge den sistetiden, og det var ikke det som var planen! Grunnen er veldig enkel at jeg harhatt alt for mye og gjort med jobbene mine. Og jeg har vel egentlig lovt at jegikke skal bruke bloggen til reklamering av Forever Living. Men det er littvanskelig med tanke på at alt jeg gjør for tiden handler om den nesten! Uansetthvordan jeg prøver å gjøre kommer den automatisk inn i bildet noen som kanskjemange begynner å bli litt lei av!
Men for å gjøre det veldig enkelt kan dere som ønsker å følge meg og min jobbfølge meg på Instagram- bentelills94

Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet bloggen utroligmye, og nå syns jeg jobben min er ekstra morsom for nå er teamet under enutrolig til utvikling. Så da er bare mitt spørsmål til dere!

Ønsker du og forandre livet ditt?Kanskje en bedre økonomi? Kanskje føler du at du har for lite fritid? Kanskjesliter du med tidsklemmen? Hva med og jobbe når og hvor du vil?

I Forever har du mulighet til å jobbe når du vil og hvordu vil? Du har ingen tidsklemme du kan i tillegg jobbe med din daglige jobb?Jeg personlig jobber som vikar ved siden av, men selvfølgelig så sier jeg ikkeJa hver gang de ringer. Jeg jobber på et Bo og Velferdssenter ved siden av ogdenne turnus ordningen er ikke alltid noe for meg skal jeg være helt ærlig. Duhar dag, kveld og helg. Kanskje jobber du så mye at du ikke har tid tilfamilien? Da er Forever muligheten for deg? Og det beste med alt det finnesingen min/max beløp og betale : )
Ønsker du å vite mer ? Da tar du kontakt på:
aloeverabentelills@hotmail.com

Likes

Comments

Jeg føler verden stopper opp, kroppen er så sliten og såfull av smerter at jeg har lyst til å gråte. Jeg jobber hardt med å holdetårene igjen, for jeg vert begynner jeg å gråte nå blir smertene enda være. Jegføler meg tom, jeg er helt tom for energi. Mat frister ikke, drikker fristerikke! Jeg føler meg som en zombi. Ser alle gleder seg til Halloween i kveld,men jeg hater det for å være helt ærlig. Jeg gleder meg til jeg kan legge megog sove i kveld.

Nå det er så ille som det er nå, er det tungt og holdehodet. Jeg ser på senga og det frister og bare legge seg og sove til man skalpå jobb i morgen. Det hadde vært så utrolig deilig akkurat nå og bare kunne sovettil i morgen, men det kan jeg dessverre ikke. Selv om det er det jeg ønsker merenn alt annet akkurat nå. Jeg unner ikke min verste fiende og ha det slik jeghar det akkurat nå!

Resten av kvelden skal jeg slappe av og bare kose meg. Regner med at det blirtidlig kveld i kveld. Sånn at jeg får den hvilen jeg trenger.

Likes

Comments

Hei og God Lørdag alle sammen!

Etter en episode med bloggen, ønsker jeg heretter ikke ogdele noe med Forever, skal dere følge den prosessen får dere følge den påfacebook evt. Derfor kommer denne bloggen kun til å handle om mitt liv.
Min helse, min livsstil og mine meninger, anbefalinger og slikt. Men ikke etord om noen annet!

Her etter ønsker jeg å kunne skrive akkurat det jeg følerfor uten at det skal bli mer styr ut av det. Jeg skjønner også at folk begynnerå bli lei av det andre. Men nå håper jeg at jeg kan glede dere med min hverdagog mine ting i stedet for alt mulig annet : )

Ønsker med dette alle en riktig fin Lørdag og så blogges vi senere : )

Likes

Comments

Hei og Velkommen :)

Nå skal jeg gjøre noe jeg syns er veldig vanskelig og det er og skrive om meg selv, er det noe jeg virkelig hater så er det og prate om meg selv.


Jeg Heter Bente Lill, jeg er født 12.09.1994! Jeg har tidligere bodd i Stoksund en liten plass utenfor Åfjord Kommune. Sommeren 2007 valgte vi og flytte til Namsos kommune. Her har jeg fått mine tre år på Ungdomskolen og 2 år på videregående. Jeg mangler kun lærlingen for og være ferdig utdannet Helsefagarbeider, men grunnet helsen min så er dette selvfølgelig ikke noe jeg kan jobbe med over lengre tid. Så nå jobber jeg som vikar på et Bo og Velferssenter ikke mange meter fra der jeg bor. I tillegg Jobber jeg som selvstendig forhandler av Forever Living – Aloe Vera Produkt.

I fjord vår anskaffet jeg meg denne søte Boder Collien som jeg hatt siden hun var valp, hun fikk navnet Lazzi og har vært min følgesvenn/bestevenn i over et år nå. Blir to år neste vår. Så hun bruker jeg også veldig mye tid på. Grunnen til at jeg gikk til anskaffelse på en hund er for at jeg elsker turer i skog og mark, og følte at da måtte jeg ha en turvenn, men turvennen min er ikke så veldig glad i turer. Hun elsker og være med i skog og Mark men turer der det er asfalt da er hun ikke så veldig enig med meg i og gå lengre!

Men nå tror jeg ikke det er mer og skrive om! Nå tror jeg dere har fått vite det aller meste om meg så nå håper jeg dere får en fin kveld videre. :) Og så snakkes vi senere :)

– Bente Lill

Likes

Comments