Heihei! 

Idag har vi vært i super koselig konfirmasjon til fine Julianne! Super gjeng å bruke dagen på, super god middag å super gode kaker! Lurer nesten på om jeg skal si at middagen var aller aller best, men kakene kommer jo selvfølgelig rett bak på skalaen! Hihi.  

Jeg har bikket 22 uker, nermer meg faktisk 23! Denne graviditeten går så sinnsykt fort, kjipt at morkaken ligger på fremre vegg, ettersom vi får kjent sparkene så mye senere dette svangerskapet i forhold til Chrisander - men ingen graviditeter er like, så sånn er det vell bare! Jeg klager ikke, så lenge prinsessen er frisk å rask når hun kommer ut i denne store verden. Ettersom jeg har bikket 22 uker er det vell egentlig på tide med en ny oppdatering på graviditeten, den får komme senere idag eller i morgen! I morgen har jeg jo hele dagen, viss ikke vi drar til byn på Tattoo Convention som skal være denne helgen. 

Koselig overnattingsbesøk får vi også, av en utrolig god venninne, sønnen hennes og nye kjæresten! Gleder oss masse, tror dette kommer til å bli en super bra helg!   

Beklager for fraværet på bloggen, har ikke vært i humør og inspirasjonen til å finne noe å blogge om har vært lik null.. Håper dette kommer seg super snart! Hva har din dag gått ut på idag?


- Dette innlegget ble postet på blogg.no i går kveld! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå tar jeg natt etter en veldig lang, men utrolig fin dag med guttene mine, pluss ene broren til Aleksander. Utrolig koselig å møtes for å mimre, legge litt planer for sommeren i lag, og bare henge for selskapets skyld. Ble mangen timer på lagunen, men timene gikk helt sykt fort med både pizzaspising , litt shopping til alle parter, og mye snakking og leing!

I morgen er det tentamen, veldig spendt på hvordan det går - men satser på det går helt sånn som det skal! Mest sannsynlig tidlig ferdig i morgen, så da skal jeg prioritere å lage noen forhåndsskrevne innlegg, pluss rydding, pakking og vasking av leiligheten!

Likes

Comments

♥ Termin: 10 September

♥ Trimester: 2

♥ Hvor langt på vei: 20+4

♥ Igjen til termin : 139 dager

♥ Kjønn: Jente

♥ Navn: Ikke helt bestemt enda, og har heldigvis en god stund på oss enda - selv om denne graviditeten bare raser avgårde.

♥ Neste kontroll: Jordmor time 13 mai og ny ultralyd time 30 mai.

♥ Utstyr: Har igrunn veldig mye etter Chrisander var baby, så kommer nok til å ta i bruk bagvognen hans igjen, seng har vi ettersom Chrisander får seg juniorseng når vi flytter hjem igjen til Kvinnherad, bilstol har vi etter Chrisander - og mye mye mer.

♥ Mangler av utstyr: Er vell mest småting som gjenstår, men føler at det er mye som ikke er på plass! Har ikke kjøpt stelleveske, ammeklær eller bleier... Har heller ikke kjøpt ullklær, har vell i teorien bare kjøpt en body, så det må vi ha litt mere av. Heldigvis arver jeg litt klær av en god veninne! Så, er litt smått igjen, pluss en søskenvogn som jeg synes kan være greit å ha ettersom Chrisander fremdeles trenger en powernap midt på dagen, men har heldigvis god tid på oss enda, får vi håpe!

♥ Siste innkjøp: Rosa body og en rosa sikle smekke (a)

♥ Vektøkning: 48kg sto den på i går, tror ikke jeg har lagt noe mer på meg enn det.. så har lagt på meg bitte litt! Men til å være halvveis så synes jeg det er helt ok!

♥ Aktivitet: Kjenner hun, men ikke hver dag! Kjennes ut som bobbler som sprekker inni magen, eller en fisk eller noe som spreller inni der. Gleder meg masse til at Aleksander og Chrisander kan kjenne liv også, noe som fremdeles kan ta en stund før de gjør, ettersom morkaken ligger forran babyen denne gangen, og ikke bak slik som med Chrisander.

♥ Søvnmønster: Litt usikker. Kjenner hun ofte om kvelden, spesielt når jeg legger meg. Men kan også kjenne hun på dagtid og mårningen.

♥ Kynnere: Ja, og det er helt sykt vondt. Hatt det siden uke 15-16, så har vell fått beskjed om at i starten av august må vi være klare til å få baby ettersom Chrisander var så sykt tidlig med premature rier og slike ting.

♥ Mat-Kick: Sjokolade, iskaldt vann, pærer og saft med isbiter.

♥ Avsmak på: Ingenting heldigvis!

♥ Plager: Begynner å bli slitsomt i ryggen, og blir jo sliten av å ha kynnere i tider og tider. Sover dårlig, våkner tidlig, tisser ofte, mindre energi og alt for trøtt om dagene, og sliter med hodepine/migrene.

♥ Humør: Blir sykt for sint og irritert, så litt emosjonell er vi nok. Griner ikke så mye som jeg gjorde med Chrisander da, heldigvis.

♥ Utålmodig?: Nja, litt. Koser meg med magen og alt gravidgreiene som hører med, men er sliten og lei av kynnere, vondt og konstant være trøtt og sliten.

♥ Strekkmerker: Ja, på begge sidene ved hoftene og på brystene, men har ikke fått no av prinsessa så vidt jeg vet. Strekkmerkene jeg har nå er fra Chrisander sin graviditet.

♥ Oppegående?: Sliten men veldig oppegående! Jeg går fulltid på skole, og gjør stort sett alt jeg pleide - selv om formen ikke alltid er 110%.

♥ Vann i kroppen?: Ikke som jeg har merket, nei.

♥ Sykehusbaggen: Nei, det er nok litt tidlig enda.

♥ Fødselen: Håper den tar litt lenger tid faktisk, enn hva den superkjappe til Chrisander - slik at jeg kanskje får med meg og husker alt som skjedde! Håper ikke det blir så intenst med en gang, så det ble med han.. Vil ikke ha noe smertelindring denne gangen heller, tror jeg - men kommer nok til å ta det som det kommer. Har egentlig litt lyst å prøve badekar som eventuell lindring, men vi får se når den tid kommer.

♥ Hodet ned/festet: Nei, det er nok litt for tidlig enda! Hun lå med hodet ned for en uke siden, men så var hun ikke større en 17cm heller da, så hun har jo god plass til å turne i magen enda.

♥ Tungt?: Magen føles ofte tung og jeg merker at jeg begynner å bli en smule fremovertung nå ja.. Ting som å bøye seg, gå trapper eller lengre turer osv begynner å bli tyngre nå enn før, og verre blir det nok når jeg kommer lenger ut i graviditeten!

♥ Høygravid: Nei

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den nye bloggplattformen jeg har tatt i bruk. Jeg føler jeg er motivert til å blogge, men når jeg får pcn på fanget så er all idemuldringen min borte, og hodet tomt for ting jeg vil skrive om. Hva skjedde? Det pleide jo ikke å være slik på blogg.no.. Kanskje jeg vender tillbake til blogg.no? Kanskje jeg begynner å blogge fra begge to? Hvem vet, vi får se. Jeg merker jeg har savnet bloggingen, men synes også blogging er blitt "tabu", selv om det bare blir mer og mer populært å drive en blogg. Haha, jaja. 

 

Klokken er 03:00 og jeg er enda ikke lagt meg. Er igrunn nett stått opp, så nå driver vaskemaskinen å går på fult, Aleksander sitter og gamer COD på playstation 4, og mini sover heldigvis godt i sengen sin! Er så sinnsykt sliten om dagene, men er jo ikke noe rart det når kroppen sier godnatt når Chrisander blir lagt - for så å våkne når klokken er mellom 23 - 01 om natten, fordi jeg må så sinnsykt på do. Haha, kunne jo bare gått å lagt meg igjen etterpå liksom, men da er jeg selvfølgelig ikke trøtt - og jeg finner på så sykt mangen ideer i hodet mitt om hva jeg burde gjort før morgendagen gryr, alle mulig typer blogginnlegg jeg burde skrive, også videre, også videre. 

Om 3 -4 timer er det opp å stå, skole og barnehage før det bærer en tur til Åsane på Biltema. Ettersom vi har kjøpt ny bil med stoffseter, har vi bestemt oss for å kjøpe noen trekk vi skal ha over stolene i bilen, slik at de ikke blir så sykt møkkete og ekkle når Chrisander sitter bak og spiser kjeks, boller osv. Slik får vi jo også en mye penere bil når trekkene en dag blir tatt bort, og ikke en som ser ut som en 2000 modell innvendig, når det egentlig er en 2013 modell.  

Likes

Comments

Hvor tidlig etter en fødsel skal man egentlig begynne å tenke å få flat mage, kondis og den super perfekte ungdomskroppen tilbake igjen?

Med Chrisander sin fødsel fikk jeg store problemer med halebeinet, så husker jeg startet ekstremt tidlig å trene rumpe og bekken-musklaturen etter fødselen hans.. Men hvor tidlig skal man egentlig starte? Og, er det egentlig så viktig på liv og død å få den kroppen tilbake? Går det egentlig ann å få den tilbake, slik den var før du ble gravid for 1,2 eller 3 gang?

Kroppen endrer seg jo noe sykt når du først har blitt gravid, endrer seg igrunn etter at du har blitt mamma også. Ja, mye trekker seg inn og sammen og tilbake, men, er det ungdomskroppen som kommer tilbake?

Når ble det så galt å gå rundt med strekkmerker på magen? Litt babyfett på magen, rumpa og hoftene? Har ikke vi akkuratt gitt et menneske, barnet vårt, vårt kjøtt og blod, ett liv på jorden? Burde vi ikke heller fokusere mer på kos, kjærlighet og babytiden - enn alle strekkmerkene & babyfettet på magen og rumpa?


Når jeg trener liker jeg å kle meg opp i friske farger og ikke minst stilige treningstøy! Her har jeg funnet noen av mine absolutte favoritter fra nelly.no for øyeblikket! Treningstøyet fra nelly er billig, behagelig, og sist men ikke minst, super kule og se på! Trykk på "Her" for å komme innpå treningstøyet du vil ta en nermere titt på!

Tightsene finner dere her, her, her, her & her!

Toppene finner dere her, her, her og her

Likes

Comments

Oh my good!

Idag er det allerede onsdag, jeg er halvveis på vei med lillegull, det er mindre enn to måneder til vi flytter hjem, og starter den store forvandlingen av huset og hagen, hvor blir tiden av?

Denne uka er klassen i spania, kan innrømme at jeg er en smule sjalu på alle bildene demmes på instagram, men etter formen min å bedømme tror jeg det er likegreit at jeg bare er hjemmeværende denne uken. Deilig å kunne ta igjen tapt skolearbeid i mitt egent tempo, hjemme i sengen eller på skolebenken. Denne uka er liksom "du velger selv" uka, som jeg kaller det. Haha! Altså. Jeg velger selv om jeg vil sitte på skolen å jobbe eller om jeg vil ligge hjemme i sengen med skolearbeid - så lenge vertfall noe blir gjort.

Begynner å bli en stund siden dette bilde ble tatt, men det får våge seg nå i nattetimene!


John blunder svikter meg i kveld, eller natt, så nå tenkte jeg å bruke litt tid på å blogge forskjellige innlegg - så blir det ett par innlegg på dere i løpet av dagen, eller kanskje uka? fremover. Jeg tenkte jeg også skulle inn og jobbe litt med en power point presentasjon jeg skal ha denne uken her, håper jeg. Deilig med alt som er gjort!

Likes

Comments

Bading er noe som står øverst på "love to do" listen til Chrisander, tror jeg. Spørr vi ham om han vil bade går han fint ut på badet, drar frem badestampen og går oppi - om han har klær på eller ikke! Hehe

Hinn dagen lagde vi ett skikkelig skumbad til han, og herlighet hvor han koste seg! Vi måtte ta han utav selv, for så å tømme badestampen hans for at han ikke skulle hoppe oppi vannet igjen! Badenymfa vår💙

​Nå er vi straks på vei i bilen alle mann, vi skal nemlig hjem til huset med ett lite flyttelass! Nå minker det virkelig på tingene her. Nå er det nesten sånn at jeg ikke vet hva jeg kan ta lenger, haha! Skal bli deilig å komme i hus, fikse opp å komme skikkelig i orden! 

Likes

Comments

Nå nermer det seg tid for å kjøre på skolen, og etter noen få, få timer på skolebenken er det klar for haukeland og ultralyd! Åh, gleder oss så mye til å se lillesøster igjen! Nå er jeg allerede 19 uker, noe som betyr at neste uke runder vi halvveis! 

Likes

Comments

Heldigvis er vi heldige som har så mye etter Chrisander var baby, men noe nytt skal vi unne oss både til prinsessa og Chrisander. Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om hva jeg tenker jeg vil ha til prinsessa, mesteparten av tingene kommer nok til å bli kjøpt - men om alt blir kjøpt blir en annen sak. Vet utrolig mange anbefaler alle tingene jeg vil ha, og har bare hørt super positiv feedback på produktene!

For at du skal kunne gå innpå produktene og lese, sjekke ut, har jeg lagt ved link både under bildene, og du bare kan trykke rett innpå bildet!
# Hva er din ønskeliste til babyen?

Stokke Newborn Seat​Dette virker helt genialt! Istedenfor å ha babyen i vugge i stuen, på armen eller i vogna under måltider kan vi bare sette hun i sin egen stol, så får hun også være med til bords! Godt å ha gjengen samlet rundt bordet!💜

Ergo Baby 360 bæresele - Dette er noe vi kommer til å invistere i, uansett. Jeg brukte bæresele en god del til Chrisander - men den var fra før jeg ble født, så til prinsessa skal vi kjøpe en hun kan sitte i litt lenger uten at hun blir sliten av å sitte i den, og vi blir dritt lei av å bære fordi den er så vond på skuldrene og for ryggen! Win Win!

Bilstolpose! Dette var noe vi sløyfet til Chrisander, og herlighet hvor mange ganger jeg skulle ønske jeg hadde den posen. Vi klarte oss jo fint uten, men dette er nok noe av det som ligger øverst på ønskelisten til prinsessa - for å slippe å kle på hun ytterjakke å slike ting i bilstolen hennes. For sikkerhetens skyld skal jo ikke barn ha så ufattelig mye klær på seg i bilstolen, så dette ser jeg for meg blir en win win invistering både for oss og for prinsessa!

Nå har dere fått ett lite innblikk i ønskelisten min fra barnashus, har sikkert ønskeliste verdt en million kroner i hode mitt, men kan ikke legge alt innpå dette innlegget her. Da får det heller bli en del 2 eller noe av ønskelista til prinsessa! Har en god del på ønskelista til Chrisander også, søskenvogn er vell kanskje den som står høyest og noe som kommer til å bli kjøpt så snart pengene er på plass - ettersom vogna vi har falt for kan gjøres om til en enkel vogn, eller dobbel! Genialt ettersom Chrisander blir veldig fort lei av å gå, og ikke minst når vi er ute på handlings eller tur og han trenger hvilen sin på formiddagen! Win Win, igjen!

Vogna kan jeg lage ett egent innlegg om, tror kanskje jeg blir den nye vogn dronningen eller noe når jeg flytter hjem, er jo såå mangen fine! Hihi

Ta en klikk innpå barnashus du også, vedder på at de kommer til å friste deg også med ett eller annet du bare "måå" ha til prinsen eller prinsessen, slik er det vertfall hos meg!

Likes

Comments

God kveld!

Nå er Chrisander lagt og sovnet for kvelden, deilig med de kveldene der alt går knirkefritt og uten en kamp om å sove! Til og med jeg klarte og holde meg våken i dag, jeg pleier så og si hver eneste kveld å sovne i senga ved siden av Chrisander, haha! Lenge leve graviditet og å være småbarnsforelder, det tar virkelig på! Hehe. - Men, ville ikke byttet mot noe i hele verden, om jeg fikk sjansen.

I morgen er det skole igjen, noe det forsåvidt er resten av uka også. Torsdagen drar vi på ultralyd, drar nok innom en butikk og fire også. Blant annet Coop Obs Bygg! Vi skal nemlig pusse opp litt i barndomshjemmet mitt til sommeren, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg! Gleder meg faktisk noe helt sykt. Male rommene til barna, få den fargen jeg vil ha i stuen - åh, kan det bli bedre? Når vi skal igang med så store prosjekt på student og lærling økonomi må vi planlegge nøye - og vi har dermed tenkt å allerede nå begynne å se etter inspirasjon å priser på ting vi vil ha. Kanskje er vi heldig og dulter borti tilbud også, det hadde ikke vært feil! Vi skulle vært millionærer vi. 

Likes

Comments