God morgen, i går kveld ble jeg sittende oppe til ca 02, kun for og handle på ebay og wish. Tiden flyr utrolig fort når man er på "shopping" en liten smakebit på hva jeg bestilte, kanskje jeg skal lage et innlegg om hva jeg syntes om de ulike tingene og linker når de kommer i posten?


Så langt har jeg bestilt fake nese piercing (8,-) - rosa deksel som dekker både foran og bak, (27,-) . toalett mappe (8,-), - lomme bok ( 35,-).

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dyrlegen med Quick. Hun fikk en smart (eller ikke) idee om at hun skulle hoppe ut av vinduet i 3 etasje.. Å utrolig nok fikk hun ingen skader av det, ikke en gang en knekt klo. Dyrlegen lyttet på henne og tok rønken, men fant ingen antydning til skader. Mulig hun var litt stiv i morgen, men jeg fikk bare beskjed om og følge med. Men han regnet med at jeg ikke kom til og merke noe. Heldig vis! Det kunne jo gått veldig dårlig.


Likes

Comments

I går reiste jeg hjem fra Fjällbacka, en dag før tiden. Grunnen til det var egentlig fordi jeg våknet opp med store ryggsmerter og nesten ikke klarte og komme meg ut av sengen. Så da fant jeg ut at det beste for ryggen var og komme hjem i egen myk seng, i håp om at den blir bedre i løpet av noen dager.

Etter jeg kom hjem og fikk pakket ut hentet jeg Qucik, som har stått på kennel hos forsvaret denne uken. Tror både jeg og hun var like glade for og se hverandre, for hun klarte ikke stå i ro i et sekund.

Vidre i kveld har jeg egentlig bare tenkt og slappe av på macen, kanskje bestille ting fra ebay og wish, og snart legge meg. Så tror det blir en rolig dag i morgen, i håp om at ryggen blir bedre.

Likes

Comments

Hallo, på mandag reiste jeg, samboer og 9 andre til Fjällbacka i Sverige for og ta en ukes ferie. Uka har gått ganske fort, på mandag slappet vi bare av her i huset vi leier, tirsdag dro vi ned i sentrum og gikk litt rundt der. På Onsdagen dro vi i Nordensark, som er en dyrepark ca 20 minutter unna her vi leier hus. Torsdag dro vi på shopping, og i dag har vi hvert og badet i bassenget på Tanumstrand. Resten av kvelden i dag tenkte vi oss en tur ut på byen her i Fjällbacka, noe som kan bli spennende! Legger ved et bilde, så lager jeg et nytt innlegg mer bare bilder litt senere i kveld.

Likes

Comments

Enda en uke over, med jobb, trening og avslapping.  Akkurat nå ligger jeg i senga og tenkte å stå opp og gå ut i fin været med hundene også slappe av forann TV'en frem til jeg skal på trening etterpå. 

Å denne uken har jeg ikke bare jobbet på Cubus, men hjalp også til på vivikers, da de hadde sykdom. 😊

Har egentlig ingen andre planer enn det, men er vel slik en søndag skal være? 

Likes

Comments

Denne uken har det ikke skjedd så mye, men har blitt noen sene kvelder med jobb og trening, så har hvert sliten når jeg har kommet hjem, så har droppet og skrive noe.

Har nettopp lagt meg i senga for skal opp klokka 7 i morgen for og dra og trene valpen jeg har for forsvaret. Skal være i fredrikstad klokka 11. Så må dra tidelig og da er det lurt og være utvilt.

jo, vi fikk jo inn nye hårfarger som går ut i vask. Så da måtte jeg jo bare prøve ut den rosa, gjorde det på Mandag, så er ikke mye rosa igjen nå heldigvis 😄 

Likes

Comments

God søndag! Akkurat satt meg ned i sofaen for og se sesong 2 av gossip girl og slappe av resten av dagen. Jeg har hvert en tur ute med Quick, og søkt etter godbiter også har jeg hvert en liten tur på trening. Noe som ble en veldig liten tur, da jeg ikke orket så mye etter gårsdagens festligheter.

Quick 😊

Likes

Comments

God fredags natt, nå tenkte jeg og legge meg for kvelden, siden jeg skal på jobb i morgen. Må si jeg er veldig fornøyd med og ikke begynne før 12.  Etter jobb blir det nok og dra en tur på trening, også bare slappe av etter det.

I dag har jeg egentlig bare slappet av. Hvert en tur ute med den ene hunden å øvd litt på søk og prøvd en av de nye hårfargene fra Loreal som vi har fått inn på jobben (Cubus), Tenkte også og prøve den ene fargen som går ut etter 1-2 uker om ikke så alt lenge, for er jo viktig at vi vet hvordan produktene våres er når kunden spør!  

Likes

Comments