Igår var det en heldag letande efter försvunnen person, Patrik 22 år som är försvunnen sen 22:e Maj, kommer ifrån Karlsborg och jag som faktiskt kan göra något kände att jag inte bara kunde sitta och inte agera.
Vi är ändå ett samhälle där vi faktiskt ska hjälpa varandra och visa empati. Det är iallafall en självklarhet från min sida.
Bästa citatet "alla kan inte göra allt, men någon kan göra något". Tänker på anhöriga, jag vill göra skillnad. Någonting iallafall, känna att jag är delaktig.
Jag vill hjälpa till, för hade jag varit i den situationen så vet jag bara hur jag skulle känna.

Tyvärr, så fann vi honom inte. Mycket spekulationer men jag hoppas att han kommer hem välbehållen och hel och i säkerhet. 💗

Efter några timmar sökandet så har vi haft en helt underbar dag med massor med bus och kvalitétstid med moster och hennes barn. Badat, ätit glass och bara njutit. Såna här dagar är verkligen helt underbara. Jag mår så himla bra just nu, umgås och ha människor som betyder så mycket för en och alla fina människor i sin omgivning gör extremt mycket.
Nu ska jag fortsätta och tvätta och städa här. Hoppas ni har haft en helt underbar morgon.
💗


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den dyrbaraste och den finaste tiden jag kan få är med människor man verkligen älskar. För mig är det min familj.

Denna dagen har verkligen varit helt fantastisk och underbar på alla sätt, jag fick tillbringa den med min kära mor och moster till en början, skratt, skvaller och en riktig god middag och shopping tillsammans, dagen kan ju verkligen inte börja bättre. Få tillbringa sin tid med dom människorna man verkligen älskar och uppskattar värderar jag högt, som har fått mig att inse så himla mycket, som alltid har funnits där när jag behövt dom, speciellt att det finns så himla mycket att leva för.

Kunna koppla bort allting och bara få vara, slippa tankar och bara vara i nuet, skratta och njuta av det bästa sällskapet.

Vi hämta upp lilleman (kusinen) och avslutade dagen i hamnen med en glass massa bus och lek vilket var väldigt uppskattat från hans sida, såklart! ;).

Härligare unge finns inte, glädjen i hans ögon, hans skratt gör att man blir alldeles varm inne i själen, när jag ser han mår bra, så får det mig att må ännu bättre.

Det är så himla mycket kärlek i den lilla krabaten och han är inte dålig på och charma och få som han vill när jag är i närheten iallafall. ;).

Min familj betyder verkligen allt för mig, ren terapi att få umgås med människor man älskar och såklart alla människor som står mig närmast.

Jag har iallafall fått en helt underbar start på denna helgen och verkligen haft en helt underbar dag med massa bus, skratt, glädje och kärlek.

Nu är ju livet sådär fint igen, jag ler inombords.


Hoppas ni har haft en superbra dag, nu ska jag ta och göra något vettigt och ställa mig och laga mat! ;).

All kärlek och glädje på er!

Puss och kram!Likes

Comments

Som rubriken lyder ''Vem är jag?''.

Just för att personer ska få en liten bild av just vem jag är så tänkte jag att jag drar en ''liten'' kort presentation.

Jag är vilken tjej som helst egentligen hopplös student och ja, jag ska faktiskt skryta lite, musiker glömde jag också.

Glad, sprallig, omtänksam tjej på 19 somrar, som har bloggat innan men tappade motivationen men valde nu att ta nya tag och faktiskt börja ta upp bloggandet igen, efter mycket betänketid! ;).

Jag sysslar med musik på fritiden, umgås med vänner och familj, utbildad estetiker som hade tänkt och läsa Undersköterska till hösten som inte blev av pga av andra orsaker.

Jag är en spontan tjej med mycket humor och energi som älskar det mesta av livet nu tänker ni ''hon är säkert en sån där positiv jävel'' och ja, det stämmer rätt bra.

Jag älskar allt med fart och fläkt att göra och älskar äventyr.

Utmana sig själv och utvecklas som människa och att göra skillnad är något jag brinner för och min dröm är att bli polis.

Just den här spänningen att man aldrig vet vad som man kommer att mötas av och variationen i arbetet är det som lockar och framför allt att få göra skillnad, för det lilla kan verkligen göra skillnad och kanske är något stort för någon annan men som är väldigt lite för sig själv.

Och nu kommer vi till min största passion i livet, musiken.

Det som får mitt inre att leva, känslor väcks och jag får sätta melodi på ord.

​Nu får det räcka, lite jävla spänning får det vara ;).

Jag kommer att dela med mig av mina tankar, min vardag, erfarenheter, känslor och allt som livet innebär i stort sett.

Hoppas ni har haft en helt underbar dag så kommer ett nytt inlägg upp inom kort. 

Puss och kram!


Likes

Comments