Idag är det en dålig dag, rösterna i huvudet om att jag inte är värd att äta är starkare än någonsin, idag är anorexian starkare än någonsin.
Jag vill inte låta dom ta över mig, jag vill inte. Men hur ska jag fightas emot dom? Hur ska jag hantera dom när det är som värst?
Imorgon ska jag ha tredje fikat sen jag blev sjuk, anorexiamottagningen och jag har bestämt att jag ska fika två gånger i veckan. Jag har extrem ångest. Men jag måste bevisa för både mig och anorexiamottagningen att jag vill bli frisk, annars blir jag inlagd. Jag har varit nära inläggning tre gånger. Jag vill verkligen inte missa studenten så jag har massor att kämpa emot.
Tankarna kommer oftast på kvällen. För mig är det viktigt att inte bara visa mig stark i denna sjukdomen utan även svag. För det är inte alltid bra.
Skulle jag säga att det var bra, skulle jag ljuga.
Det är mycket känslor och tankar som ibland styr mer än vad jag vill. Och jag hatar det. Jag hatar att känna mig svag. Men jag vet att ibland måste man göra det för att sedan komma upp starkare än någonsin. Jag vet att jag kommer klara det här. Ibland känns det inte så. Idag är ingen bra dag. Imorgon är det nya tag som gäller. Kriga framåt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments