​Då var det dags imorgon igen, andra invägningen på Anorexi/bulimimottagningen, så sjukt nervös, mycket tankar och känslor man hela tiden genomgår, till och med så nervös att jag spytt och krampar, är jag värd att äta?

Vad kommer vågen att stå på? Har jag gått upp massor? Vad kommer hända? Vad kommer dom säga?

Vad kommer dom göra?

Tidig läggdags, bara få besöket överstökat liksom. Jag är ju faktiskt där snart.

Vill bara kunna slappna av nu och bara vara. Alltid mycket känslor när man genomgår och något som tär både psykiskt och mentalt. En jävla resa.

Men tillslut kommer jag stå där och säga ''Jag är frisk, jag övervann sjukdomen'' och jag längtar dit.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på länge, men jag går igenom en otrolig resa som tar både mentalt och psykiskt, berg och dalbana hela tiden, jag har varit hos anorexi/bulimimottagningen där jag fick papper, jag ska alltså börja äta 6 gånger per dag, frukost lunch middag och tre mellanmål, tyckte dom var galna, jag har ju inte ätit på 7 månader.
Hur fan ska det här gå tänkte jag?
Nu är det 5:e dagen med matschema, vilket har gått förvånansvärt bra, det jag krigar med nu är mina tankar och demoner, utmaningen är att jag inte får räkna kalorier vilket är extremt jobbigt, det är en sjukt känslomässig resa, men vilken energi jag fått!
Och vilka fantastiska människor som finns där och peppar mig, jag är sjukt tacksam. Mitt mål när jag blir frisk är att hjälpa andra med denna resa jag just nu genomgår, ut och föreläsa för att sprida kunskap och hur jävla viktig det är, det är faktiskt en sjukdom som tar folks liv. Samt att skriva en biograf. 
Alla tankar om att jag duger, ingen kanske vill ha mig för att jag går upp några kg eller för hur jag ser ut?
Varenda dag är en resa och jag vet att jag kommer känna mig starkare än någonsin, på Måndag ska jag på invägning och kontroll, sjukt rädd och nervös över att jag gått upp flera kg pga av att jag följer matschema och äter regelbundet och 6 gånger per dag. För mig som är sjuk är det extremt mycket, för att knappt ätit en halv tomat per dag till att äta 6 gånger på en dag är ett sjukt stort steg för mig. Har jag klarat av 5 dagar nu vet jag att jag kommer klara resten också och kunna bli frisk. Målet är att kunna säga att jag är frisk, tänk vad underbart det skulle vara!?
Vet, det är löjligt att tänka så, men jag är ju sjuk.
Jag kommer stå starkaste än någonsin i slutet, vet att jag har fått dippar men jag kommer upp igen.
Allt handlar om att kämpa och ha en jävla vilja, men jag kommer vara en vinnare i slutet. Jag fick två val.

1. Att välja livet.

2. Att dö. Jag valde livet, ta tag i det här och bli frisk. Tack vare alla fantastiska människor omkring mig med stöd och stöttning så klarar jag det här och utan min mamma och älskade syster  hade jag aldrig kunnat klara det här. Dom människorna som betyder extremt mycket både för mig i livet och på denna resa.

Dom människorna som jag aldrig någonsin vill förlora, som jag kommer kämpa för att få en bättre tillit och bättre relation med, för ätstörningar handlar inte bara om den fysiska biten, utan förstör extremt mycket relationer.


En dag kommer jag säga ''jag är frisk från helvetets sjukdom, jag överlevde''.

Jag längtar.


Jag vill leva ett liv värt att dö för.

Likes

Comments

​För det första, årets första boktips, för det första, bästa författaren i Skövde eller kanske Schövde, hur bra är inte denna?!
Jag som INTE brukar läsa böcker överhuvudtaget, nej faktiskt aldrig, men HUR bra är inte denna?
Jag är totalt helt såld, 5 av 5 stjärnor, ingen tvekan.
Sån himla bra författare, mycket skratt och roligheter, ligger och läser och fnittrar för mig själv, kan inte sluta läsa, vänder nästa blad sen var den helt plötsligt slut, japp så snabbt gick det.
Min första tanke "Jag ska dit och köpa den andra boken" så himla fantastisk bra. Jag rekommenderar denna boken, helt kär i dessa böcker.
Så jag rekommenderar dom verkligen, en sann författare med mycket humor och glädje, ni som inte köpt den bör ju faktiskt göra det.
Ni lär faktiskt inte bli besvikna.

Likes

Comments

Efter ett väldigt långt uppehåll av bloggandet så är jag nu tillbaka, svårt att hitta motivationen och tiden och inte mått så himla sådär superduper bra, men nu är jag redo och ta tag i bloggandet och börja, jag tycker självklart att det är roligt och spännande fortfarande, jag är bara så extremt dålig på och ta tag i saker, haha!

Sysslar med musik på fritiden, träffar vänner och familj, pluggar just nu inom estet inriktning musik, ska sedan fortsätta plugga på Komvux som undersköterska, spännande och lärorikt!

Jag gillar att resa och äventyr då jag är en tjej med mycket fart och fläkt, allt med fart skulle jag säga att jag gillar.

Jag kommer att blogga allt från vardagliga saker, tips, erfarenheter, livet positiva och svåra stunder och mycket därtill så häng gärna med, lovar att försöka inte göra er besvikna. ;).


Nytt inlägg kommer snart så håll ut!

Puss & kram!



Likes

Comments