Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Victors födelsedag, hurra hurra hurraaaa! Väckte min man idag med sång och presenter och frukost på säng och det verkade uppskattas (sången vet jag dock inte, haha!) Det blev en riktigt mysig morgon, men tyvärr så måsta han åka iväg och jobba. Men när han slutar idag så ska vi gå ut och äta middag med min syster och hennes pojkvän och det ser jag fram emot! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag har jag varit till våran sommarstuga i Stöde med mamma & pappa, som är en av mina favoritplatser på denna jord. Vi tog en sväng på Birsta först innan vi hämtade upp min farfar och åkte till stugan och hälsade på Anita & Evert som är som en extra farmor & farfar för mig. Vi blev bjuden på god mat (som vanligt när Anita lagar mat!) och tårta eftersom dom alla tre fyller år nu i mars (dom fyller 72, 75 & 88 år). En riktigt mysig dag med bra sällskap. Så oerhört tacksam för att jag fått träffa Evert en gång till och att han verkade vara piggare än gången innan. Han blev diagnostiserad med cancer för ett litet tag sedan och den var så pass långt gången att läkarna trodde inte att han skulle få uppleva hans kommande födelsedag, men det fick han!!! Som sagt, så oerhört tacksam och jag hoppas att jag får träffa honom några ggr till. 💗

Likes

Comments

Igår hade vi besök här av Anton och Hannah, vilket var riktigt trevligt! Vi spelade spel och drack lite gott och efter det blev det en oplanerad utgång. Träffade förvånansvärt mycket folk ute, vissa som man inte har träffat på flera år. Dagen efter drabbades jag lite av bakis smellus och var helt förstörd när jag vaknade. Men när jag klev upp och gick ut till köket så möttes jag av ett uppdukat frukostbord och dessa blommor som min man hade gått ner och handlat medans jag låg och drog mig i sängen. Det är dom små detaljerna som gör en glad! 💗

Likes

Comments

Idag införskaffades en ny väska från accent . Min förra väska var så väl använd att tyget inuti hade släppt och hålet blev bara större och större, så jag kastade den! Kors i taket när det gäller mig, för jag kastar aldrig saker utan jag är den som sparar på ALLT. Men plötsligt händer det och så gick jag och köpte en ny - som dessutom var på rea, så fick den för halva priset. Det kallar jag för ett kap!

Likes

Comments

Nu är det ett nytt år och det innebär nya utmaningar och möjligheter. Jag har tagit ett stort steg och sagt upp mig från mitt jobb, där jag har varit över fem år nu. Det är både skrämmande, men samtidigt SÅ spännande. Vad ska jag göra nu? Jag har inte den blekaste aning. Vill jag plugga eller vill jag jobba? Och i sådana fall med vad? Det är många frågetecken nu, men jag vet att allt kommer att lösa sig. Anledningen är att jag kände att det var dags för en förändring och om man vill ha en förändring så måste man ta tag i det själv. Fortsättning följer...

Likes

Comments

Nyårsaftonen spenderades med min bästa vän och hennes sambo. Vi åt en skaldjursgryta med saffran till huvudrätt och så gjorde jag en vaniljchoklad cheesecake med hallon till efterrätt. Allt var supergott! Sen spelades det spel och vi hade det riktigt trevligt! Så tråkigt att vi inte kan umgås så här oftare, eftersom dom bor i Malmö. ♥

Likes

Comments

Detta är den tredje dagen som jag är hemma från jobbet. Det började med halsont och jag hade ingen röst till att jag nu sitter snorig med feber som går upp och ner.

Idag är jag uppe med tuppen (i jämförelse med mina tidigare sovmorgnar), för att det kommer äntligen några hantverkare och ska sätta igång med vårat kök. För en månad sen upptäckte vi att vi hade en vattenskada i vårat kök och sedan dess så har vi levt i ett litet kaos, så denna dag har varit efterlängtad. 

Hela vattenskadan grundas i att det ligger en slang under diskbänken och läker vatten, som inte ska vara där och ingen vet varför den ligger där överhuvudtaget, och att den går upp bakom fläkten av någon konstig anledning. Så där ska dom börja, med att ta bort slangen bakom fläkten och sen byta fläkt (som jag har velat göra hur länge som helst!) och sen ta tag i resten. Allt kommer ju dock inte att bli klart idag, men det blir det inom en snar framtid!

​Före och efter

Likes

Comments

Gjorde en beställning i söndagskväll på nelly och beställningen kom idag. Känner direkt på mig att dessa kommer att bli två nya favoriter och perfekt till sommaren! Så roligt att beställa saker på internet och få det hemskickat, som presenter på post, love it!

Likes

Comments

​Både jag och Victor var lediga idag så vi passade på att åka ut till Designboden och där hittade jag dessa två som fick följa med hem. Vet ännu inte vart jag ska ställa klockan och om jag ska spraymåla ljuslampetten utan det återstår att se.

Likes

Comments

I onsdags efter jobbet så kom Victor och hämtade mig och vi åkte direkt till mamma och pappa, där det var dags för årets första grillning med familjen. Vi åt och drack gott, spelade kort och kubb. Vi sov över hos dom och dagen efter spenderades ute på altanen i solen - fått världens solbränna, röd som en kräfta.

Framåt eftermiddagen åkte vi hem och packade om på nytt och så åkte vi vidare tidigt på fredag morgon till Vätö, till Victors pappa Thomas. Vi spelade ännu mera kubb, men även lite boule och lite fiske blev det också. Förutom att umgås och ta det väldigt chill så var det skönt att få komma bort ett tag och träffa Thomas också såklart.

Vi stannade där tills på söndagen och på hemvägen så svängde vi in i Gävle en snabb sväng och kikade runt i några affärer. Fyndade en tröja som jag velat ha länge och den var dessutom nedsatt, så det kallar jag för fynd! Nu är vi hemma och tillbaka i vardagen och imorgon väntas det jobb!

Likes

Comments