Nu är det ett nytt år och det innebär nya utmaningar och möjligheter. Jag har tagit ett stort steg och sagt upp mig från mitt jobb, där jag har varit över fem år nu. Det är både skrämmande, men samtidigt SÅ spännande. Vad ska jag göra nu? Jag har inte den blekaste aning. Vill jag plugga eller vill jag jobba? Och i sådana fall med vad? Det är många frågetecken nu, men jag vet att allt kommer att lösa sig. Anledningen är att jag kände att det var dags för en förändring och om man vill ha en förändring så måste man ta tag i det själv. Fortsättning följer...

Likes

Comments

Nyårsaftonen spenderades med min bästa vän och hennes sambo. Vi åt en skaldjursgryta med saffran till huvudrätt och så gjorde jag en vaniljchoklad cheesecake med hallon till efterrätt. Allt var supergott! Sen spelades det spel och vi hade det riktigt trevligt! Så tråkigt att vi inte kan umgås så här oftare, eftersom dom bor i Malmö. ♥

Likes

Comments

Detta är den tredje dagen som jag är hemma från jobbet. Det började med halsont och jag hade ingen röst till att jag nu sitter snorig med feber som går upp och ner.

Idag är jag uppe med tuppen (i jämförelse med mina tidigare sovmorgnar), för att det kommer äntligen några hantverkare och ska sätta igång med vårat kök. För en månad sen upptäckte vi att vi hade en vattenskada i vårat kök och sedan dess så har vi levt i ett litet kaos, så denna dag har varit efterlängtad. 

Hela vattenskadan grundas i att det ligger en slang under diskbänken och läker vatten, som inte ska vara där och ingen vet varför den ligger där överhuvudtaget, och att den går upp bakom fläkten av någon konstig anledning. Så där ska dom börja, med att ta bort slangen bakom fläkten och sen byta fläkt (som jag har velat göra hur länge som helst!) och sen ta tag i resten. Allt kommer ju dock inte att bli klart idag, men det blir det inom en snar framtid!

​Före och efter

Likes

Comments

Gjorde en beställning i söndagskväll på nelly och beställningen kom idag. Känner direkt på mig att dessa kommer att bli två nya favoriter och perfekt till sommaren! Så roligt att beställa saker på internet och få det hemskickat, som presenter på post, love it!

Likes

Comments

​Både jag och Victor var lediga idag så vi passade på att åka ut till Designboden och där hittade jag dessa två som fick följa med hem. Vet ännu inte vart jag ska ställa klockan och om jag ska spraymåla ljuslampetten utan det återstår att se.

Likes

Comments

I onsdags efter jobbet så kom Victor och hämtade mig och vi åkte direkt till mamma och pappa, där det var dags för årets första grillning med familjen. Vi åt och drack gott, spelade kort och kubb. Vi sov över hos dom och dagen efter spenderades ute på altanen i solen - fått världens solbränna, röd som en kräfta.

Framåt eftermiddagen åkte vi hem och packade om på nytt och så åkte vi vidare tidigt på fredag morgon till Vätö, till Victors pappa Thomas. Vi spelade ännu mera kubb, men även lite boule och lite fiske blev det också. Förutom att umgås och ta det väldigt chill så var det skönt att få komma bort ett tag och träffa Thomas också såklart.

Vi stannade där tills på söndagen och på hemvägen så svängde vi in i Gävle en snabb sväng och kikade runt i några affärer. Fyndade en tröja som jag velat ha länge och den var dessutom nedsatt, så det kallar jag för fynd! Nu är vi hemma och tillbaka i vardagen och imorgon väntas det jobb!

Likes

Comments

Älskar verkligen söndagar! En dag då man får vara slö, slapp och likgiltig utan att få dåligt samvete. Dock så önskar jag att Victor inte skulle åka iväg och jobba, vilket han har gjort nu. Tråkigt med tanke på att det idag är ett år sedan vi förlovade oss, men vi får fira det någon dag här framöver då inget arbete kommer i vägen. Vi fick sovmorgonen tillsammans i alla fall och efter en supergod frukost så spelade vi lite poker. Nu har jag paltkoma deluxe & tänker inta soffläge.

Likes

Comments

Valborgsmässoafton idag och jag har absolut inga planer på att röra mig från soffan i nuläget. Är rätt så trött efter dagens arbete. Fick dock en trevlig överraskning när jag kom hem; min man hade köpt mitt favoritgodis och snus, han är bäst!  Nu ska jag börja snaska på mitt lördagsgodis i väntan på att gladiatorerna ska börja. En vän till mig ska nämligen vara med i kvällens avsnitt, så det ska bli spännande! Trevlig valborg!

Likes

Comments

Jag har följt serien Grey's Anatomy från början och de är inne på sin 12:e säsong nu. Sen ett tag tillbaks så har en av mina bästa vänner börjat titta på det och fastnat totalt. Och eftersom det sällan går någonting bra på tvn nu för tiden så tänkte jag att "Varför inte titta om från början?" - vilket jag har gjort nu. Har precis tittat klart på den fjärde säsongen nu och det har gått kanske en månad? Okej, vi säger en och en halv för att låta mindre "nördig". Det är ju helt sjukt! Men det är samtidigt så sjuuukt bra! Några fler Grey's fan där ute? Nu ska jag ta mig ett glas vin och sätta igång med den femte säsongen!

Likes

Comments

Så... Nu var det ju några år sedan jag bloggade sist. Men jag har ju alltid tyckt om att skriva och det kan faktiskt vara skönt att få skriva av sig lite då och då. Bloggade på blogg.se förut, men kände att det var dags för en ny-start här på nouw! Jag vet dock inte om det är så många som kommer att läsa min blogg, men det struntar jag faktiskt i. Jag vill skriva för MIN skull och tänker inte ha några som helst krav eller måsten på att blogga utan jag skriver när jag känner för det helt enkelt. Men den som nu vill läsa min blogg kommer att kunna läsa om allt ifrån mina underhållande vardagsbetraktelser till de mest ointressanta sakerna.

Likes

Comments