Nouw Magazine

I vanliga fall är jag alltid glad, men det finns även saker som gör mig tokig.

♥ Skitsnack. Det värsta som finns är när människor inte kan stå för saker och ting dom gjort eller sagt. Tillexempel om jag hör från någon av mina vänner vad dom sagt om mig och sedan går jag och frågar den personen varför hon/han sagt så om mig, så säger personen något helt annat. Det är något av det värsta som finns.

Mobbning och utfrysningar. Att se många unga barn och finns säkert många äldre också, att så något stöta ut en annan person, tex hudfärg, hur dom är, hur dom ser ut. Alla är lika mycket värda oavsett vad dom är, eller hur dom ser ut. Det är så hemskt och se folk behandla människor så och det är absolut inte okej...

Långsamhet. Det var några veckor sedan.. Men jag var påväg till Stockholm med en kompis. Varje gång man går där så ska det alltid vara folk i vägen, enligt mig så tycker jag att man ska ha en regel och den regeln ska folk hålla. Det är att på ena sidan är det höger regel och andra vänster regel. så dom som ska gå åt ena hållet håller sig på högra sidan och dom som ska till andra hållet håller sig på vänstra sidan.. Tyvärr så kommer det knappast bli så men man kan ju önska sig det..

Detta var allt för mig idag och hoppas ni har en bra dag! Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Nu var det ett bra tag sedan jag var här inne. Hade tänkte att börja blogga igen för skoj skull? Vi får väll se hur det går. Idag så var det första lektionen på ponny klubben! super kul efter ett långt sommarlov. Detta sommarlov gjort jag inte så mycket alls. Men lite roliga saker hände väll! Men annars så var förra sommarlovet roligast av alla sommarlov. Det känns som desto äldre man blir desto tråkigare blir sommarloven.. Och detta sommarlov gick så fort, vet inte hur fort det kändes men det har gått så fort. Kändes som bara några veckor.. men nästa vecka har det gått 10v redan..
Vi får hoppas på ett roligare och bättre sommarlov nästa år!
Hoppas ni alla där ute har haft ett super roligt sommar lov! :D

Likes

Comments