Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej oh välkommen tillbaka,
Om jag inte minns helt fel så skrev jag väl för länge sen att ja hade en liten hemlis, skulle vänta några veckor då innan ja skulle berätta, men tog lite extra tid ❤ Jag är gravid i vecka 23, En liten tjej är de, ska bli så kul så :)
förövrigt verkar ju 2016 bli ett babyboom år, tycker de flesta i min närhet är gravida just nu 😍 så mysigt ❤

Likes

Comments

Filip är en av många unga som faktiskt väljer att avsluta sina liv, En av alla ungdomar i Sverige som är på det djupaste havsbotten du någonsin kan tänka dig, så långt ned att man finns inte, men ändå så gör man det.
Jag har själv varit så långt ner och gått med självskadande, suicidtankar och annat, jag har själv varit nere och snuddat vid den där botten, där man har förlorat sig själv så hårt att man inte längre förstår någonting. Förra året var det nio stycket som lyckades avsluta sina liv, bara inne på Malmös psykiatri, Ingenting visar på att dom siffrorna kommer sjunka, då det redan är för många som lyckats där inne. I Filips fall så var det ett skärp, vems skärp? tillslut kom det fram, det var hans eget skärp. men var det verkligen ett skärp? eller var det en Xbox sladd som dom först sa till föräldrarna, jag tycker så hemskt synd om Filips föräldrar och andra nära och kära, som får leva i den ovissheten, pga att rapporterna inte stämmer med vad personalen sa till föräldrarna. Grabben var precis 18 år fyllda, och det är inte den yngsta eller den äldsta, men det får fortfarande inte hända. Ska inte psykiatriskavd. vara en trygg plats?

Där folk faktiskt kan känna att saker kommer lösa sig. Om någon kommer in i filips skick så säger väl de sunda förnuftet att han ska vi ha ständig övervakning på? Eller?
Läkarna hade sagt att han hade varit utan syre i max 2 minuter, jag personligen tror det är rent bullshit. tror inte dom övervakade och hade tillsyn som dom hade blivit beordrade att ha, alltså att de skulle kolla till han var 15 minut.

tänker tillbaka på när jag var så nedgången, så att jag ville avsluta mitt liv så vet jag faktiskt inte så jätte mycket. men jag vet en sak. och det var i december 2014, jag fick diagnosen emotionellt instabil personlighetsstörning även kallat borderline, där efter gick allt väldigt snabbt faktiskt, Jag fick komma till motagningen unga vuxna på karla, där fick jag börja med en terapi som heter DBT, Dialektisk beteende terapi. jag går där fortfarande, och idag är jag bra mycket stabilare än vad jag någonsin har varit. Hade jag inte fått börjat där så hade jag inte stått hät idag. det kan jag säga med 99.9 %!

Jag var en av de få som faktiskt hade turen att få hjälp.

Här kan ni se uppdrag gransknings avsnitt.
Likes

Comments

hejsan, ligger i ängen med världens huvudvärk oh glor på film, eller nu väntar jag faktiskt på att P ska komma tillbaka, Idag känns de som en bra dag att bara stanna här hela dagen, bara gå på toa oh äta kanske då ;)
men ja.. har inte så mycket att skriva nu egentligen så bjuder på en lite äldre bild :*

Likes

Comments

står i D's garage för han och P skulle göra klart ena gärdesbilen. men när vi kom dit så insåg dom att dom typ bara kan sätta dit ett fjäderben oh lite småfel,  hehe

Likes

Comments

Sitter i skolan och pluggar lite, sitter med matte på datorn så då kan jag lika gärna smyga in och göra ett avtryck här med!
Senaste tiden har varit kaos. mer eller mindre. Läkarbesök hit och läkarbesök dit. typ så. Men ibland så känns det bra någonstans mitt i allt kaos kan jag liksom hitta mitt lugn. Sitter helt själv i ett grupprum i skolan och när jag tittar ut genom fönstret idag så är det lite gråaktikt ute. skulle beskriva kumla som sorgligt idag, Eller egentligen så är det nog hösten som är sorglig när allt blir grått och mörkt, Men samtidigt vet jag ju att vissa platser är fina i sånt här väder.

Vad gör ni mina fina läsare? lämna gärna en komentar.
Likes

Comments


Likes

Comments

​Ibland vet jag inte om jag kan svara på de själv egentligen. men jag är en tjej på 19 år, som egentligen har tagit studenten men ändå går i skolan den här hösten för att göra klart de jag inte hann med. DVS Två körkort (C och CE ) samt matematiken.
Samtidigt så går jag på dialektisk beteende terapi, även kallat DBT, Det är en gång i veckan i grupp och en gång i veckan enskilt samtal. 

 och.. ja, har ni inte listat ut det redan så heter jag Benice också.

Jag bor och är skriven i en håla som kallas hampetorp,men till största del befinner jag mig hos min pojkvän P.

Likes

Comments