Hejsan,
Idag har fan inte varit någon bra dag för mig alls.. Börjar med att jag försover mig och att mina byxor blir smutsiga påvägen till bussen. Jag kan verkligen inte gå med smutsiga kläder så det var bara vända på klacken och lägga benen på ryggen hem igen och skynda att byta byxor, men självklart så missar jag den bussen också... När jag väl sedan 1h efter ska ta bussen så stängs mitt nät av och jag trodde det bara var dålig med sändning i Lomma för det brukar det vara ibland men NÄÄÄÄ, för när jag väl får låna en mobil och ringer till telenors kundservice så är det något fanskap som har spärrat mitt nummer och den enda som kunde låsa upp den var min pappa... Självklart så svarar han ju inte mig på verkligen hela dagen.
Så när väl skolan slutade så unnade jag mig med wienerbröd för det tyckte jag att jag banne mig förtjänade haha.
Men mötte sedan upp Jennie i Lomma och vi fixade gymkort så nu ska det fan tränas!

Oj nu jävlar blev det ett lång inlägg, vi hörs
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej,
just nu sitter jag och pluggar matte.. tror fan jag vill dö! Finns nog inget mer jag hatar än matte det är så fruktansvärt tråkigt!

Har ni också varit med om att man sitter och saknar någon men man känner inget? eller så är det bara jag som är mongo haha.
Nä nu ska jag försöka plugga vidare, ni får en bild på världens vackraste kvinna!
puss

Likes

Comments

Hej,
det var ett jävla tag sedan sen sist... har typ glömt bort bloggen.
Men har fortfarande inget ork att blogga.. men det har ju hänt en del sen sist. Går ju sista terminen nu innan jag tar studenten och det känns rätt jäkla sjukt att jag aldrig kommer gå i skolan mer.. Men men nu blir det nog fan sova klockan är sjukt mycket så...
Vi hörs när vi hörs,
puss

Likes

Comments


Likes

Comments

Tjenis, kom nyss fram till att jag tänker för mycket precis innan jag ska lägga mig...
Jaja godnatt ska jobba imorgon så pallar inte skriva mer.
Puss
Likes

Comments

Hej! Denna dagen började fan inte bra alls...
Jag TRODDE jag hade körlektion 06.30 och ja jag går upp i tid och har ingen brådska iväg, sedan när jag väl står där så är verkligen ingen levande individ i närheten jag började undra vart fan min körlärare var. Efter stått där ca 5 min kollar jag kalendern och ser att jag ska inte köra förens 08.00!!
Trodde jag ville slå in huvudet på mig själv så det var ju bara att traska hem igen och nu ligger jag och kämpar för kung och fosterland att hålla mig vaken..
Sedan nu kl 10.00 ska jag börja jobba nu också på äldreboendet.. Vill inte ens tänka mig vad som väntar där..

Jaja detta blev ett långt inlägg men ni får ha det bra!

Puss


Likes

Comments

Hej, har nästan blivit helt återställd från sunny beach nu, men det enda jag vill nu är bara att åka tillbaka och det är NU!
Vi hade så sjukt roligt där nere, verkligen minne för livet!
Men här får ni lite bilder från sunny!


Likes

Comments

Hen, ligger just nu i sängen och bara drömmer mig bort att det ska det bli finare väder än vad det var idag och sommarlov.
Herre jävlar idag är det hela jävla 12 dagar vi åker till Sunny beach är fruktansvärt taggad men har inte riktigt tagit in än att jag ska dit haha. Men nu ska jag sätta på en film, så ni får ha det bra!
Puss


Likes

Comments