Äntligen fredag! 😻

Igår var jag i Göteborg hela dagen med familjen, vi besökte universeumet vilket var väldigt uppskattat hos mina småsyskon. Vi gick även in på Liseberg, Halloween på Liseberg, riktigt mysigt och roligt!
Älskar Göteborg!

Idag ska jag städa lite, träna och fixa inför ikväll då jag ska hem till Moa ihop med Julia, vi ska äta gott och dricka gott sen får vi se vad kvällen tar oss!

Glad Fredag på er!

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! 💤

Kvällen blev inte så lugn igår som jag trodde, vid 22 tiden tog jag mig hem till Tova där även Kajsa var, vi myste till det med spel, snacks och go dricka, en mysig spontanare helt enkelt! 🍸🍫🍿

Idag började jag morgonen med att gå en runda med Winston, inget roligt väder alls, dock är höstens färger det finaste! Som det ser ut nu så ser dagen ut och bli rätt lugn, tänkte ge mig ut och springa sen får jag se vad som händer!

Kram på er!!

Likes

Comments

Har i princip varit iväg sen klockan 1 idag, som jag skrev tidigare så har jag varit och tränat och solat ihop med Kim. Runt 4-5 tiden hämtade mamma upp mig, vi handlade lite smått och gott med oss hem.

Just nu har jag duschat och ska snart äta, händer inte mycket mer ikväll..

Kram!

Likes

Comments

Hejsvejs!

Idag vaknade jag runt 10 tiden, finns inget bättre än och sova ut som nu på lovet! 🍁🍂

Idag är tanken att jag ska möta upp en tjejkompis till mig, Kim. Vi ska till Friskis och gymma efter det ska jag nog ta mig till ett solarium och sola, så skönt! Resten av dagen ser ut och bli ganska lugn!

Dessa träningskläder på bilden nedan kommer från Stronger Sweden, snyggaste och skönaste setet!

Kram!

Likes

Comments

Kände för och testa något nytt, har aldrig haft blogg tidigare, en kul grej! ;-) för er som inte känner mig så får ni en liten inblick i hur mitt liv ser ut till vardags här bland annat! :)

Ikväll har jag bara umgåtts med Tova och tagit det lugnt, det ser ut och bli så resten av denna kväll oxå!

Likes

Comments