View tracker

Ikväll kl 20:00 är det säsongspremiär av Jul med Ernst i TV4. Vi skippar dock det då vi måååste se de nya avsnitten av Gåsmamman 2 som släpps på Cmore idag. SÅ spännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Träalmanacka: Granit / Marmorskiva: TGR / Mässingshjärta: Skultuna / Ljuslykta: Iittala / Blomma (grenad julstjärna): Lundens växthus / Kruka: Present från svärfar / Tomte: Kosta Boda.

Likes

Comments

View tracker

Rocky road är ett måste på julen!

Rocky road
600g mörk blockchoklad
3hg dumlekolor
5dl salta jordnötter
2 nävar minimarschmallows

Smält blockchokladen i ett vattenbad. Dela dumlekolorna på mitten och häll i en skål. Blanda ner jordnötter och marschmallows. Rör till sist ner den smälta chokladen. Häll ut smeten till en 1cm hög fyrkantig kaka på en smord plåt och låt stelna. Skär i bitar och förvara svalt.

Jag brukar fylla fina papperspåsar med Rocky road och ge bort i julklapp. Det är alltid uppskattat!

Likes

Comments

Jag hann aldrig se En underbar jävla jul förra året så därför slog jag till på Black Friday och beställde den för 49kr hos Discshop.

Vi såg den i helgen och ger den 4 av 5 i betyg!

Likes

Comments

Såhär julfint har vi det på balkongen.

Ljusslinga: Rusta Ljuslykta: IKEA Kruka: förrådsfynd

Likes

Comments

Igår var vi på julmarknad på Fredriksdal i Helsingborg tillsammans med min svärfar och mina föräldrar. Min svärfar är konstnär och jobbar på Grafiska muséet på Fredriksdal, så kul att få en privat visning av honom! Vi köpte med oss fantastik god senap och en inköpslista (gjord på Grafiska muséet) hem.

Likes

Comments

Titta vilken fin och gullig julskyltning de har på Ebbas fik i Helsingborg! Likadana små söta tomtenissar hade min gammelmormor. ♥

Likes

Comments

Idag är det äntligen dags att öppna första luckan i våra chokladkalendrar och börja skrapa vår Triss-kalender. Och så börjar julkalendern, Selmas Saga!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat min lediga dag tillsammans med mamma i ett julsmyckat Kalmar. Vi köpte bl.a. med oss glögg på Fredrikssons Smakglädje och lokalbryggd öl.

Likes

Comments

Ikväll har vi varit på julkonsert i Växjö Konserthus: Sofia Karlsson och Martin Hedros. En väldigt intim och lite annorlunda julkonsert. Jag som älskar akustiskt var helt frälst och vilken fantastisk musiker Martin Hedros är! Vanliga julsånger blandades med egenskrivna pärlor. Kvällens höjdpunkter var O helga natt och tolkningen av Staffan Hellstrands "Fanfar". Jag saknade Olive Tree som de framförde på SVT´s Luciamorgon där min dåvarande kör utgjorde luciatåget.

Likes

Comments