Idag när jag bokade bussbiljett till Oslo blev det hela helt plötsligt verkligt, mer än vad det blev innan. Jag har svårt att förstå att jag snart sitter på bussen till ett nytt liv och en ny stad. Det ska bli roligt det ska det, Jag har så mycket planerat inför denna flytt. Ska skaffa gymkort och börja träna på riktigt. Ska inte dricka alkohol och ska börja ta hand om mig själv. Jag ska jobba tills händerna blöder och sedan ska jag jobba lite till. Ska bara tänka på mig själv och ingen annan. Jag ska dansa tills kroppen gör ont och leva livet tills jag inte längre kan. Det är nu vändningen ska komma, det är nu det ska ändras. 


NU KÖR VI!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ibland kan jag känna mig sådär fri, som om jag skulle kunna göra vad jag vill i mitt liv. Bara ta och sticka någonstans och sedan bara köra. Träffa nya människor, upptäcka nya platser och framförallt njuta av att vara ung. Problemet ligger i att allt nu förtiden handlar om pengar. Du kan inte åka någonstans utan att behöva betala för det, du kan inte bara stick utomlands med 5000 kr i fickan. Du måste ha mer vilket jag kan störa mig på. Tänka om alla flygplan var gratis då hade du kunnat upptäcka världen utan att behöva lägga hur mycket pengar som helst. Sedan vet jag att det aldrig hade fungerat men tänk om. Jag hade mått så mycket bättre om jag kunde upptäcka världen utan att behöva jobba i 1 år i Oslo först. Bara sticka och göra det jag vill göra. 

Alltid när jag börjar känna mig sådär som jag nämnde i början blir alltid sista tanken men för att kunna göra det jag vill göra måste jag ha pengar. Det är så tråkigt att man inte kan få göra det man älskar utan att behöva betala för det. Men jag vet också att det är helt omöjligt. Du måste ha mat, kläder och sätt att ta sig till saker och att gå är ju inget man kan göra till Spanien på en 2 timmar.

Pengar förstör alla planer på det jag vill göra för att känna mig fri och det suger.

Men det kanske bara att börja jobba hårt 1 år och sedan kan jag resa, sedan kan jag göra de sakerna jag vill göra. Det är bara att kämpa och det är det jag ska göra.

Likes

Comments

​Jag har några fobier som många andra har, klaustrofobi är ett av de mindre. 

Men min största fobi som jag för exakt 10 min sedan sökte på google. Jag har aldrig hört någon med samma fobi men sedan hittade jag honom. Mats Jonsson, han har samma fobi som mig och han har skrivit en bok om det. Det är inte många som vet om detta eller vet hur man känner sig när man har stor fobi för något så löjligt att det kommer få folk att skratta. Mamma och pappa vet hur jag blir men de vet inte hur det känns inuti. Jag har en fobi för rotvältor och man kan tycka det är löjligt och man kan tycka men varför?

Men om jag skulle försöka beskriva vad som går igenom huvudet när jag ser en rotvältan skulle det bli ett ganska långt svar. Men tänk er att eran största rädsla här i livet är att t.ex. bli levande begravd och ni skulle få uppleva den känslan att bli levande begravd och den rädslan som skulle forma eran kropp. Ni kan inte röra er, det är kallt och det känns som om hela livet håller på att ta slut. Den känslan i kroppen får jag så fort jag går förbi en rotvälta. Jag kan bara beskriva häromdagen när jag var ute med hunden jag passade. Han sprang fri och jag gick och svarade på ett sms. Men som jag alltid gör måste jag kolla vad hunden tog vägen och där står jag sedan mellan 3 rotvältor. Där stannade jag till och jag kunde inte röra en enda fena.'

Tänk er att man kan bli så paralyserad av något sådan fånigt. För mig är det inte fånigt för mig är det en rädsla som jag inte kan kontrollera. Jag får helt enkelt panik och det jag gör då är att springa så fort jag kan och ibland kan det även komma lite skrik. 

Jag trodde som sagt att det bara var jag men nu har jag hittat en till person med rotvältor fobi och han heter Mats Jonsson. Jag borde kanske läsa hans bok för att jag skulle kunna analysera det han känner och se om jag känner samma sak. Detta har även gett mig en möjlighet att säga, det är inte bara jag. Jag är inte ensam med denna fobi och för det första är det inte löjligt, det är något som även någon annan har. 

Jag är ganska normal ändå trots mina fober för rotvältor, tuggummin, trånga utrymmen och lite andra konstiga fobier. eller ska jag bara kalla de fobier och inte konstiga fobier.

Jag kan inte ens kolla på bilden utan att få rysningar i hela kroppen.​

Likes

Comments

​Min förkylning försvinner typ aldrig... Är så trött på att ha den, eftersom den bara är i vägen hela tiden.

Vill att den ska försvinna har någon något tips på en dos som gör att förkylningen försvinner??

Likes

Comments

​Dreams, that's where I have to go
To see your beautiful, face anymore
I stare at a picture of you, and listen to the radio
Hope, hope there's a conversation
Where we both admit we had it good
But until then it's alienation, I know
That much is understood
and I realize

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth,
No matter what I say I'm not over you
not over you

Damn, damn girl you do it well
And I thought you were innocent
Took this heart and put it through hell
But still you're magnificent
I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me
I turn around and I'm back in the game
Even better than the old me
But I'm not even close without you

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth,
No matter what I say I'm not over you
not over you

And if I had the chance to renew
You know there isn't a thing I wouldn't do
I could get back on the right track
But only if you'd be convinced
So until then...

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth,
No matter what I say I'm not over you
not over you

Likes

Comments

Så blev det utgång ikväll ändå men bara med Lovisa, vi ska vara nyktra så att jag kommer hem på natten. Hade ju sagt att jag skulle strunta i att dra ut på ett tag men sedan ändrade jag mig haha som vanligt...


Tänker snart ringa och beställa sushi.

Likes

Comments

Jag tror jag är en smyg shopaholic för när jag väl börjar shoppa kan jag typ inte sluta. Jag blir så här att det kanske jag behöver till något tillfälle så därför köper jag det. Så när jag såg att det var 20% på Isadora produkter på den HÄR SIDAN! Var jag bara tvungen att köpa lite nya gel nail lacquer.

Gel nail lacquer är verkligen något jag rekommenderar. Det håller mycket längre på naglarna samt att de ser finare ut än med vanligt nagellack. Det är lätt applicerat också. Det enda du behöver göra är att lacka varje nagel 2 gånger med gel lacquer färg och låt det torka i 3 minuter. Sedan lägger du på något som heter gel lacquer top coat och det blir den sista finishen sedan ser det plankt och otroligt fint ut!

Superenkelt!!!Likes

Comments

Har haft en dag då jag bara fokuserat på mig. Tog ett långbad och sedan gjorde jag både ansiktsmask och gjorde både fötterna och händerna. Är jätte nöjd med resultatet! Isadoras Gel Lacquer är verkligen HUR bra som helst. Det sitter länge och är svårare att få bort. Superenkelt att göra med!

Ikväll blir det myskväll hos Amanda med Agnes och Erik. Ska bli en lugn men mysig kväll! 

Likes

Comments

Det är dags för något jag inte gjort på otroligt länge det är dags för serietips med mig Emilia Bengtsdotter.

Denna gången är det inget mindre än Chicago P.D gah vad jag älskar den serien. För tillfället min favorit serie. Den handlar om Chicago P.D som löser fall i Chicago. Chicago P.Ds ledare Voight som är vad man kallar dirty cop som leder denna CPD squad och alla som är med i denna grupp har något lite mystiskt bakom de. Men de får sina fall lösta oftast på lite annorlunda sätt.

Det är starka karaktärer och många känner igen Sophia Bush från OTH hon är med i den här serien. Den har spänning, kärlek och varje avsnitt sitter i alla fall jag och biter mig i händerna för att det är så spännande. Det är en blandning av vanliga polisserier och drama serier. Den har verkligen allt som i alla fall jag tycker om i serier och jag tycker ALLA borde kolla in den!


Likes

Comments