JUAN GRIS HAN VAR VÄLDIGT BRA VÄN MED PICASSO SOM GILLADE ATTT GÖRA SAMMA GREJOR SOM GRIS GJORDE ALLTSÅ ATT GÖRA KUBKONST SOM JAG TYCKER ÄR VÄLDIGT INTRESSANTA BILDER SOM JAG TROR ÄR MYCKET FANTASI INOM DET DET KÄNNS SOM ATT MAN TÄNKER PÅ NÅGOT OCH SEN BARA MÅLAR MAN LITE SOM MAN VILL EGENTLIGEN OCH JUAN GRIS SA ATT HAN FICK INSPIRATION IFRÅN PICASSOS BILDER HAN HADE ALLTSÅ PICASSO SOM EN FÖREBILD DETTA VAR DEN FÖRSTA BILDEN SOM JUAN GRIS BLEV KÄND FÖR DET LIKNAR ALLTSÅ EN DAM SOM SPELAR GITARR PÅ EN SCEN MEN HAN HAR ALLTSÅ GJORT EN TWIST PÅ DEN OCH GJORT DEN KUBISK ISTÄLLET ETT MYCKET INTRESSANT SÄTT ATT GÖRA SAKER PÅ JAG SKULLE INTE TÄNKT PÅ ATT GÖRA SÅ PÅ DET SÄTTET OM DET SKULLE VARA JAG.

WILLIAM B.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev jag klar med min andra uppgift skrev om den i förra inlägget jag har också idag jobbat på min bildanalys men den är jag inte riktigt klar med än ska fortsätta med den nästa lektion som blir om två veckor sista lektionen innan jag ska redovisa mina bilder.

Jag har alltså gjort en bild på Harambe där jag först skissade och sen målade med kritor på och sen gjorde jag en bild på flera fotbollsspelare som är med och tävlar om balon dor en tävling inom fotbollen där världens bästa spelare ska utses inom världsfotbollen.

Likes

Comments

Juan gris en spansk målare som började sin karriär i en spansk tidning som illustratör. Gris betraktas, tillsammans med Braque och Picasso, som kubismens skapare.

Gris baserade sina kompositioner på strikta linjestrukturer och utgick från geometrin när han skildrade vardagsföremålen.

Han flyttade till Paris 1906 där han blev god vän till Pablo Picasso där han studerade när Picasso gjorde geometri konst det var en väldigt ny och kreativ med starka färger han var med och gjorde dräkter till andra världskriget och så var han med och ledde trupper i andra världskriget.

Som sagt en sån här bild var en vanlig bild som Juan grisbrukade göra med mycket geometriska former på sina bilder som blev berömt både han och Picasso gjorde såna hör bilder och jag tycker att det ser väldigt typ matematiskt ut och den ser faktiskt rätt Nicke ut både färgen och mönstren.

Likes

Comments

Den här lektionen har varit en av de bästa jag har jobbat på jag han med väldigt mycket och blev till och med klar alltså en kreativ lektion som jag har photoshopat på det är en bild på världens bästa fotbollsspelare och jag har fått min inspiration idag från en nyhetsartikel där de nominerade spelarna till balon dor alltså ett pris för världens bästa fotbollsspelare.

Jag tycker det flöt på bra och jag fastnade inte på något speciellt stort idag inget som var speciellt svårt heller Men det är inte hur enkelt som helst att photoshoppa för att det finns så sjukt många inställningar och det är lätt att trycka fel men det gick bra idag.

Likes

Comments

Bilderna.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat med Photoshop jag tyckte det gick bra idag fick gjort en del blev som jag planerat jag tänkte ha fyra fotbollsspelare på bilden tillsammans med ballon dor som är världens bästa fotbollsspelar pokal.

Är inte så erfaren på Photoshop så jag behövde rätt mycket hjälp men jag lär mig väl på vägen.

Likes

Comments

​idag jobbade jag med min apa som jag skissade förra lektionen jag tycker det gick så där för att min lärare ville att jag skulle göra något annat så första projektet är klart nu så jag ska påbörja på mitt nya arbete nästa vecka som jag inte har bestämt mig för vad jag ska göra.

Likes

Comments

​idag har jag påbörjat mitt arbete med natur som gick bra jag har målat harambe som jag nästa lektion ska måla lite bakgrund till det.

Likes

Comments