Ja då var det December igen och det betyder, som förra året, att det är dags för MichaelJohansson.net-julkalendern. Bilder från året som har gått kommer att publiceras.

www.michaeljohansson.net

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla borde hitta någon man är kär i. Alla borde få vara med någon som älskar en. Alla borde få älska. Det förtjänar alla. Jag är glad att jag har hittat någon att älska samt bli älskad. Det är det bästa med livet. Charlotte är den jag älskar. Hon är min älskling och den jag vill vara med resten av mitt liv. Hon är den jag vill flytta ihop med, bo med. Att känna sig så speciel som jag känner mig med henne borde alla få känna - för det är underbart. Alla har rätt att vara så tokkär jag är som jag är idag, nu, föralltid. Älskar dig, Din Michael.

Likes

Comments

Har ni inte köpt Göteborgs posten idag så är det fan dags att köpa den då eran favori (jag) är med! Sidan 90. KÖP och se hur snygg jag är!

Likes

Comments

Tänkte bara upplysa er (främst dem som känner mig) att jag har nu gjort en liten julkalender där jag lägger upp pinsama/äckliga/snygga(?) bilder på mig och andra. Självklart börjar julkalendern 1 December och slutar 24:e December. Julkalendern finns på www.michaeljohansson.net för er som är intresserade. Ha det fint. // Michael

Likes

Comments