-I løpet av mitt 20 år gamle liv har jeg flyttet omtrent fem ganger. Da jeg ble født bodde vi i kjelleren til mormor og bessen som bor i skjold, liten plass utfor Haugesund. Da jeg var ca to år gammel (?) flyttet vi til Vormedal, også i Haugesund. Pappa fikk seg jobb i Stavanger og vi måtte flytte tilbake til mormor og bessen noen år senere. Pappa fant en leilighet vi kunne bo i på lura i Stavanger, og vi ble boende kun en liten stund der før vi fikk overta huset til farmor og farfar i Kvernevik i Stavanger. Hver gang jeg knyttet bånd og fikk nye venner måtte jeg flytte videre.-Jeg har en tendens til å lukke det venstre øye automatisk når jeg blir trøtt. Dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg legger ikke merke til det selv, og det skjer ofte når jeg kjører bil, ser på tv eller bare ligger på mobilen for eksempel.-Jeg har prøvd uendelig med ulike aktiviteter opp gjennom årene. Jeg har aldri gått spesielt lenge på noe. Jeg har blant annet gått på håndball, turn, sangkor, speider. Aktiviteten som falt i smak hos meg var faktisk Cheerleading, og dette gikk jeg på i godt over to år. Vi deltok i NM, og forskjellige konkurranser. Laget het Stavanger Diamonds, og jeg elsket meg der. Men så begynte jeg å få en overbelastnings skade som gjorde at jeg måtte slite meg gjennom treningene og det ble ikke verdt det.-Når jeg var liten var drømmen faktisk å jobbe i barnehage. Jeg husker at jeg pleide å være med mormor på jobb i barnehagen og allerede da var jeg fast bestemt på hva jeg skulle bli. Takk og pris for at årene endret seg.


-Jeg har klart og fått på meg en skikkelig dårlig uvane. Dette går ut på at jeg får ordentlig tvangstanker om og sjekke telefonen flere ganger etter jeg har lagt meg. Når lyset er slukket og jeg har lagt meg godt under dynen får jeg en skikkelig trang til å åpne mobilen i tilfelle det er noen ``updates``. Dette er super slitsomt, og jeg ender opp med å sovne langt ut på natt og får ikke søvnen jeg trenger. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg har begynt med dette, men slik er det hver kveld.


Noen som kjenner seg igjen eller har noen super rare fakta om seg selv?


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Da var jeg på plass igjen, dere. HALLO, tre hele dager siden sist innlegg. Ikke greit. Men nå er jeg her igjen. Det har vært en del på hjemmefronten og en hel haug med tanker oppi hodet mitt som har surret. Men over til noe annet.

Jeg kjenner jeg har sommerfugler i magen i det jeg skriver dette, fordi jeg har nemlig gjort noe super spontant. Nemlig å bestille tur til Spania, og det er ikke lengre en til mandag før vi reiser. Jeg skal reise sammen med tremenningen min og vi skal bo i tanten sin leilighet i Alicante. Vi har snakket om å dra på tur sammen så lenge jeg husker, og nå skal vi endelig gjennomføre det. Ææ, jeg gleder meg halvt i hjel. Vi satt å så på turer og fly-billetter hele dagen og vips så var turen bestilt. Jeg kan ikke tro at jeg skal få lov til å reise ned til varmen atter en gang denne sommeren. Jeg har virkelig kjent på kroppen at man blir sliten og lei av været i Stavanger.


Jeg skal ærlig fortelle dere at litt av tankene jeg har hatt har vært angående økonomien min. Jeg regnet med at alt skulle gå knirkefritt og at jeg hadde alt på stell. Men så viser det seg at selvfølgelig, denne ene gangen jeg virkelig trengte at lønnen min stemte, så gjorde det over hodet ikke det. Jeg fikk inn en stusselig tusenlapp bare, hvordan er dette mulig. Jeg blir så irritert og oppgitt når slike ting skjer, argh. Jeg var så stresset i går at jeg rett og slett bare la meg under dynen og gråt noen tårer. Heldigvis får jeg alt igjen på neste lønn og det er ikke snakk om en liten sum, men uansett, så har jeg værtfall fått ordnet meg på andre måter.

Ellers denne uken har jeg fått sett igjen flere av venninnene mine, så det var skikkelig koselig. Jeg hadde blant annet noen av jentene over i går og hadde en ordentlig jentekveld. Med masse digg, og en del latter.

Nå er jeg snart klar for avreise, bare siste innspurt på jobb. Vi ses senere.


Likes

Comments

UKAS


AKKURAT NÅ

Akkurat nå har jeg fått ryddet hele leiligheten som virkelig trengtes. Jeg skal bare skrive ferdig dette innlegget og løpe på trening. Juhu sporty


UKENS GLEDINGS

Jeg skal gjerne reise bort med tremenningen min neste uke, så det blir koselig, gleder meg til dette. Kjenner at jeg ikke er helt ferdig med å være på reisefot for sommeren. Vi vet svært lite enda om hvor og hva som skjer, men dette tar vi på sparket.


UKENS CRAVINGS

Jeg hatt månedens plage denne uken og har derfor hatt cravings på alt som er søtt egentlig. Det har derfor blitt en del junkfood og snop. Dette skal trenes bort for å si det slik.


UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt har vell kanskje vært bursdagen jeg var i på lørdag, da jeg ikke har gjort stort denne uken. Ellers har jeg forresten vært skikkelig flink når det kommer til treningen. Jeg har faktisk gått til innkjøp av BCAA som er et pulver man drikker sammen med vann som vist nok skal inneholde aminosyrer som kroppen bruker til å bygge muskelvev. Og siden jeg rett og slett ikke har noe energi når jeg trener og ender opp med å bare gå hjem igjen har jeg kjøpt koffeintabletter som skal hjelpe for dette, gi mer energi og overskudd. Dette har faktisk hjulpet meg, tro det eller ei. Jeg hadde tidenes økt på tirsdag hvor jeg virkelig fikk utfordret meg og var så sliten etterpå at jeg kunne ha kastet opp. Dagene etterpå kjentes på kroppen kan man si.


UKENS NEDTUR

Har hatt en veldig fin uke og derfor ingen nedturer.

uæuæ, kanskje litt småulovlig bilde men elsker det nye "body necklace"


UKENS SANG

Praying - Kesha

Location - Khalid

Without You (feat. Sandro Cavazza) - Avicii


UKENS MOMENT

Haha, denne må jeg faktisk le av. Jeg var på treningsenteret, og var totalt uslitt. Jeg skulle hente en step og ta med meg til et aparat. Jeg tar med meg brettet og begynner å gå, samtidig kikket jeg rundt i rommet mens gikk, og fikk så øye på en av mennene som jobber der som står og peker på meg og jeg skjønner selvfølgelig ingenting og plutselig kjenner jeg et skikkelig dunk i hodet og mister brettet på foten. Jeg hadde da altså gått rett på et av stativene samtidig som delene fra brettet hadde løsnet. Dette er SÅ typisk meg, jeg dæver....det var walk of shame det.


🖤🖤🖤🖤


Likes

Comments

Antrekk, Hverdag


Hei på dere,

Det har blitt lite blogging grunnet jobb, men har heldigvis tid til å skrive litt nå. Jeg fikk et lite avbrekk i går kveld og skulle da i bursdag til mine fine venninner Andrea og Ann Mari. Jeg traff mange nye mennesker, og vi danset og koste oss. Jeg var ikke hjemme i seng før klokken var nærmere to og er derfor skikkelig sliten i dag. Sliten som jeg var måtte jeg dra på jobb og fullføre siste dag av jobbhelgen. Heldigvis har jeg fri i morgen og har allerede avtalt en liten lunsj-date med ei venninne jeg ikke har sett på veeeldig lenge, rettere sagt over et år. That is way too long. Vell, vi ses senere da dere.

her syns jeg nesten det ser ut som jeg venter barn..

HVA SKJER HER, HAHA

Jeg er SÅ ``in love`` i den fine tightsen min, ææ

mine fine bursdagsprinsesser<3


Håper dere har hatt en fortreffelig helg!

Likes

Comments


Da har jeg inntatt sofakroken, med litt digg foran meg da den månedlig plagen har meldt sin ankomst. For øyeblikket venter jeg på at ei god venninne skal komme innom en stund. Det blir koselig! I dag har jeg brukt dagen på å vandre litt rundt i byen med en annen venninne som også var veldig kjekt da det var så lenge siden sist.Vi var en tur på Ostehuset å bestilte litt mat. Jeg går aldri lei av sandwichen deres, det er så sinnsykt god, men også dyr nok til å tømme kontoen til en fattiglus som meg. Det vil si at frem til neste uke må jeg leve på vann og gammelt brød. Neida. Joda. Uansett, jeg har fått en del tilbakemeldinger på at flere likte videoen, så det var gøy! Jeg planlegger allerede neste video og håper kanskje på en til neste uke. Denne helga blir det jobbing for fult og derfor vet jeg ikke hvordan det blir med innlegg, men skal prøve mitt beste på å få oppdatert inni mellom.


Likes

Comments

Video


Hjelp! Etter nesten 5 timers nedlastning er videoen endelig ute. Første video ut ble rett og slett en såkalt: "Sister & Brother tag". Etter en del overtalelse fikk jeg med min lillebror på å spille inn en film til dere, så det var gøy. Jeg må virkelig beklage for de grusomme øyenbrynene mine på videoen, dessverre nektet lillebroren min å spille inn på ny....da får dere bare se de slik. Jeg merker at jeg føler meg litt ukomfortabel da jeg tar meg i håret heele tiden, haha slitsomt å se på. Nok diss... Ellers håper jeg dere syns videoen var ok, gleder meg allerede til neste gang.

ENJOOOOY

(Husk å trykke på tannhjulet opp til 720HD på kvaliteten.)

Likes

Comments


Det ble et sent innlegg i kveld. Planen var å legge ut video i dag men jeg sitter fortsatt å venter på at den skal laste opp, slik har jeg sittet i flere timer nå. Derfor kommer den heller ut i morgen, beklager dette! Jeg var på trening i går etter SÅ lang tid og det var faktisk skikkelig deilig. Det er lenge siden jeg har utfordret meg så mye som jeg gjorde i går, jeg var ikke langt i fra å kaste opp da økten var ferdig. Skummelt, samtidig litt herlig. Det kjennes på kroppen i dag kan man si, jeg har måtte bruke lillebroren min som tjener da jeg ikke klarer å verken bøye eller bære. Jeg var innom på H&M og Bikbok før trening og fant meg noen små ting. Jeg har fått skikkelig dilla for typ. små detaljer ved antrekk. Her er bildene unna, forresten så elsker jeg denne grain effekten, det blir så stilig! Vel, da ses vi i morgen med den første videobloggen. Juhu


Øredobber - H&M

Hårbånd - H&M

Sokker - Bikbok

Hårbånd - H&M

Lekkert slike bånd - Bikbok

Likes

Comments

Hverdag, Tips, Video


Jeg har tenkt en del på å begynne med litt video også her på bloggen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg syns det er super kleint å filme meg selv. Det finnes liksom en uskreven regel som innebærer at hvis man snakker Stavanger dialekt, dropper man å prate på video i typ. offentlig videoer/tv og div. Det har seg sånn at jeg dessverre prater denne forferdelige dialekten, og jeg hater det. Det er ofte også at man får et helt annet inntrykk når man hører noen prate i virkeligheten, etter å ha lest en blogg der personen sitter bak skjermen og er egentlig ganske anonym. Men på en annen side får leserne muligheten til å bli bedre kjent med meg som person. Jeg gleder meg og tror det blir et spennende prosjekt å kaste seg ut på. Jeg har allerede planlagt noen få videoer, og håper jeg klarer å komme i gang så fort som mulig. Hvis alt går etter planen kommer det ut en video allerede på onsdag, så stay tuned!!!

Har dere noen forslag til hva dere vil se i en eventuell video, gjerne kommenter under, jeg setter utrolig stor pris på tips.GØY GØY GØY


Likes

Comments

Hverdag, Tanker


Da sitter jeg her da. Igjen i Stavanger uten deg...

Nå sitter du på toget på vei til Bodø som rett og slett er helt sprøtt egentlig, du skal til andre siden av Norge. Jeg er så fryktelig glad på dine vegne, og det er ingen som fortjener dette mer en deg. Men likevell kommer jeg til å savne deg så innmari mye da du skal være borte hvertall et år, maks 3 (mer får du ikke lov til).

For dere som ikke vet hvem jeg snakker om så er dette bestevenninnen min som er så heldig å få begynne på politihøyskolen i Bodø.Dette har hun ventet så mange år på, og har vært hennes store drøm hvertfall så lenge jeg har kjent henne. Vi ble begge fylt av lykkerus dagen hun fikk svaret om å takke ja til plass på skolen. Samtidig tror jeg vi begge kjente på at det skulle bli sårt å flytte fra hverandre.

Hun er som søsteren jeg aldri fikk, hun er blitt mer enn min bestevenn. Hun er blitt en person jeg ikke klarer meg uten. Haha, vi høres rett og slett ut som et gammel ektepar. Men du er jo dama mi du. Det er ingen jeg føler meg så avslappet rundt som med deg, og du får frem det beste i meg. Du er den første jeg ringer om jeg har noe på hjertet. Det er heller ingen som får meg så glad som deg, og på den andre siden ingen som får meg så sint som deg.

Jeg er så uendelig glad i deg, og er sikker på at du blir den råeste politidama i byen. Jeg gleder meg til å være sammen med deg over skype og facetime disse årene, så ses vi plutselig veldig fort igjen.

Lykke til jenta mi.

Likes

Comments

UKAS

Akkurat nå

Jeg har nå nettopp kommet hjem fra familiebursdag på Sander sin side. Jeg spiste selvfølgelig så mye kake at jeg sitter med vondt i magen og en mage like stor som en badeball. Jeg skal senere få besøk av mine to bestevenninner. Dette blir så koselig, det er siste gang vi er samlet alle tre før vår kjære Anne Marthe reiser fra oss for å begynne på politihøyskolen i Bodø(!?), hvor sykt er ikke dette?

Ukens gledings

Jeg gleder meg egentlig bare til å ha fri i 3 dager, før jeg skal jobbe i helgen igjen da. På lørdag skal jeg i bursdag til to fine jenter, dette blir sikkert veldig bra. Et lite avbrekk under jobb-helgen.Ukens cravings

Min cravings er skikkelig rar denne uken. Jeg har virkelig fått en spesiell ting i smågodt hylla på favorittlisten, og det er nemlig de såkalte "bilhjulene". Dere vet dem som er av lakris og skikkelig salte, mmm. Gleder meg til girlsa kommer for da finner jeg frem godteskålen og hiver innpå med lakris-bilhjuuuul.

Ukens høydepunkt

Denne uken kan jeg ikke nevne å ha hatt noen spesielle høydepunkt dessverre.

Ukens nedtur

Nedturen er helt klart at min beste girl flytter fra meg i morgen, hjerte mitt lider. Det kommer et lengre innlegg angående dette i morgen.Ukens sang

That´s Me - HEDEGAARD

Back to You - (feat. Bebe Rexha & Digital Farm Animals)

All Your Friends - Sophie Elise

Ukens moment

Heller ingen moment som skiller seg ut denne uken. Hatt en travel jobb uke, og brukt store deler av dagen hjemme på å sove, hehe.Ha en fantastisk uke fineste dere!!!

Likes

Comments

Instagram@benedikteez