Header

In cooperation with Metapic
Dette indlæg er sponsoreret af http://www.desenio.com


Hey allesammen!

I kender nok til det, at man bare synes, ens værelse mangler noget. Ihvertfald bliver man aldrig tilfreds med det. Den struggle har jeg også været i...... lige indtil jeg fandt hjemmesiden Desenio.

Desenio er en super fed hjemmeside, som sælger alverdens flotte plakater. Det er alt fra plakater med palmer, kort over byer, dyr eller en sød lille bamse til børneværelset.

Jeg har været så heldig, at skaffe en rabatkode til Jer på 25%, som I kan bruge, hvis I lige synes, at Jeres værelse, stue eller køkken mangler et personligt twist. Koden er "benedicte25" og den gælder fra i dag den 31 oktober til den 2 november. Det skal dog lige siges, at koden ikke gælder "Handpicked" kollektionen, men ellers alle de andre flotte plakater.

I dag vil jeg vise dig, hvordan jeg har valgt at sammensætte mine yndlings plakater med resten af mit værelse. Jeg er blevet super tilfreds med resultatet, og jeg håber derfor, at du kan få noget inspiration til, hvordan dit værelse måske kan blive en smule hyggeligere eller mere personligt.


Jeg håber, at i kunne finde noget inspiration i dette indlæg, og at I har haft en skøn efterårsferie!

Husk at tjek Desenio ud, da det er en super fed hjemmeside!

- Benedicte

Tusinde tak til Desenio!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HEY VENNER!

SÅ BLEV DET LANGT OM LÆNGE EFTERÅRSFERIE! DEJLIGT. JEG SMUTTER TIL BERLIN I LIDT DAGE, HVOR DEN STÅR PÅ SHOPPING, GOD MAD OG HYGGELIGE CAFEER. DET BLIVER SKØNT! MEN JEG HAR STADIG LIDT DAGE HER HJEMME, OG DERFOR KOM JEG I TANKE OM DETTE BLOGINDLÆG.

I DAG VIL JEG NEMLIG FORTÆLLE JER OM 7 SUPER HYGGELIGE TING, SOM MAN KAN LAVE I EFTERÅRSFERIEN, HVIS MAN IKKE HAR DE STORE PLANER. DET ER NOGLE TING, SOM JEG PERSONLIGT ELSKER AT GØRE MED MIN FAMILIE ELLER MINE VENINDER I EFTERÅRET, SÅ JEG HÅBER, AT I KAN FÅ LIDT INSPIRATION!

1🍁: DRIK NOGET VARMT. FX. TE, KAFFE ELLER VARM KAKAO. DET SMAGER SUPER GODT, OG SÅ ER DET SPECIELT HYGGELIGT IMENS MAN SER EN FILM!2🍁: SE EN GOD FILM! DET ER SUPER HYGGELIGT, OG MAN FÅR NEMT TIDEN TIL AT GÅ, HVIS MAN KEDER SIG LIDT! DU KAN GØRE DET SAMMEN MED DIN FAMILIE, VENINDER ELLER BARE DIG SELV. HVIS DU SKAL PÅ EN BILFERIE, SÅ ER DET OGSÅ EN RIGTIG GOD IDE, AT DOWNLOADE NOGLE GODE FILM NED PÅ DIN COMPUTER, SÅ DU KAN SE DEM OFFLINE! DET KAN DU FX. GØRE PÅ NETFLIX ELLER VED AT SKRIVE "FULL MOVIE" I SØGEFELTET PÅ YOUTUBE.


3🍁: SPIL ET SJOVT SPIL. DET ER ALTID HYGGELIGT, OG HER KEDER MAN SIG ALDRIG! DINE BEDSTEFORÆLDRE VIL SIKKERT OGSÅ ELSKE, AT SPILLE MED DIG.

4🍁: SKÆR ET GRÆSKAR. DET HER FORBINDER JEG 100% MED EFTERÅR OG HYGGE! DET ER SUPER HYGGELIGT, AT SKÆRE ALVERDENS GRÆSKARHOVEDER, OG BAGEFTER SE PÅ DEM GENNEM RUDEN MED LYS I!

5🍁: TAG UD AT SPISE. MAD ER ALTID GODT, OG SPECIELT HVIS DU SPISER DET SAMMEN MED DEM, SOM DU HOLDER ALLERMEST AF! INVITER DIN MOR, VENINDE ELLER EN HELT TREDJE UD AT SPISE. DET ER JEG SIKKER PÅ, AT DE VIL ELSKE!


6🍁: GÅ EN TUR. DU TÆNKER MÅSKE IKKE LIGE, AT DET ER DET FEDESTE, MEN DET KAN FAKTISK VÆRE RIGTIG HYGGELIGT! TAG DIN FAMILIE, HUND ELLER VENINDE UNDER ARMEN OG KIG PÅ DE FLOTTE EFTERÅRSBLADE! DET ER ALTID HYGGELIGT!


7🍁: SHOPPING. DET ER VIDST EN HVER PIGES FORETRUKNE TING! DU KAN BÅDE SHOPPE PÅ NETTET ELLER TAGE ET SMUT TIL DIN NÆRMESTE GÅGADE ELLER CENTER. KIG PÅ NOGLE FEDE SWEATRE TIL EFTERÅRET, ELLER MÅSKE FINDER DU OGSÅ NOGLE JULEGAVEØNSKER?

Jeg håber, at I kunne bruge nogle af ideerne!

God ferie<33

- Benedicte

Likes

Comments

Hey venner!

Eftersom jeg har skrevet, at jeg elsker iskaffe i min præsentation, så har jeg i dag lavet en super lækker opskrift til Jer.

Efter min mening så er denne iskaffe mindst ligeså god som baresso´s, og det bedste af det hele er, at den næsten ikke kræver nogle ingredienser!

Ingredienser:

  • 1 kugle latte macchiato is
  • 0,5 dl koldt kaffe
  • 1 dl mælk
  • 0,5 tsk. sirup
  • 3 isterninger

Sådan gør du:

  • Put vaniljeis, kaffe, mælk og sirup i en blender.
  • Blend det hele sammen indtil det bliver ensfarvet
  • Fyld et glas med isterninger. Kom kaffen i, og server.

Jeg håber på, at I vil prøve at lave den! Måske på sådan en skøn søndag aften?

- Benedicte

Likes

Comments

Hey venner!


Jeg har nu langt om længe valgt, at lave en blog. Efter meget inspiration fra min søde veninde Emma, er det nu blevet til virkelighed.

Jeg hedder Benedicte, og jeg er 15 år gammel. Til daglig går jeg i 9. Klasse på en skole i Sønderjylland. Ellers er jeg sammen med mine veninder, laver lektier, bruger alt for mange penge på tøj og så lever jeg vel bare et liv, som en 15-årige teenager ellers gør :) Jeg elsker også, at se youtube og drikke iskaffe i min seng, fordi så føler jeg mig nemlig rigtig tumblr agtig, ahah.

På min blog vil der primært komme fashion, indretnings og mad opslag op, da dét er det, som jeg interesserer mig mest for.

Jeg håber på, at I vil følge med!

- Benedicte


Likes

Comments