Det er så gøy å få så mange positive og koselige kommentarer på instagram, på bildet av det nye «lekerommet» hjemme hos oss. Det er rett og slett bare kjellerstuen som er tatt i bruk, og det blir så koselig der. Jakob har tidenes minste barnerom, så det har blitt mye leking i stua, men nå har vi fått enda et område å leke på.

Fargen på veggen er det flere som har spurt om, den er fra jotun og heter «Marrakesh». Den forandrer seg egentlig litt etter lyset, og jeg synes den er finest når det er masse lys, for da blir den litt kjølig i fargen. Når det er vinter og lite lys inne, blir denne veldig varm og beigeaktig. Men fortsatt fin synes jeg.

Det fine gulvteppet fra OYOY har vi fått fra Multitrend, og akkurat nå har jeg en giveaway gående på det på Instagram. Så bli med om du vil teste vinnerlykken!

Teppet er sponset.​ #reklame

Nå må jeg løpe, en ny uke på skolen venter. Siste innspurt før eksamenstiden, så her gjelder det å henge med 😅 Ha en fin dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Vinteren nærmer seg, det er iskaldt ute om morgenen, og kaldere skal det bli. Vintergarderoben til Jakob er egentlig ganske komplett, selv om jeg stadig finner litt nytt til ønskelisten hans. Det er jo så utrolig mye fine barneklær, og jeg liker å prøve ut nye merker.
I år har vi testet den fine dunjakken fra Ticket To Heaven til Jakob. Han har ikke hatt dunjakke før, så jeg var spent på hvordan denne var på han. Jeg lurte på om jakken kunne bli stor på han, siden han er så liten, men det ble den ikke. Det må være den beste dunjakken jeg har kjent på, så utrolig myk! Jakob beveget seg godt i den, han var veldig varm og god, så denne kan vi absolutt anbefale til de som ønsker en god dunjakke. Jakob skal definitivt ikke fryse i vinter :)

Barnebutikken Rumpetroll (www.rumpetroll.no) har denne jakken i to ulike farger.
Jakob har marineblå med grå detaljer :)

Likes

Comments

God morgen!
I dag er jeg hjemme med Jakob, da det er planleggingsdag i barnehagen. Ingen av oss er helt friske så det er godt å bare kose seg inne. Kanskje vi drar til byen å kjøper bolle litt senere, vi pleier å gjøre det når han har fri, veldig koselig.

Jeg vil bare tipse om at jeg har to fine giveaways gående på Instagram akkurat nå.
Gavekort på 500kr hos butikken Jika Design, som har mye fint fra både Kivat, Memini, Mini A Ture og flere merker.
De har så mye fint å velge mellom, om du er heldig å vinner gavekortet!
Den andre giveawayen er valgfritt plagg fra Lillelam fra butikken Dressmykid. Alle som har prøvd lillelam sine ulldressee vet at disse er delt fantastiske, og dere som ikke har prøvd burde prøve, de er veldig myke og gode. Ulldressene koster 699,- så vinneren er veldig heldig!

Nå skal jeg finne en kaffekopp, og se på Barne-TV med Jakob. Håper vi skal sitte leeenge i sofakroken. Ha en fin mandag :)

Likes

Comments

Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle komme tilbake til blogging. Jeg blogget om hjem og interiør for inntil 3,5 år siden, men når Jakob ble født var det stopp. Jeg fant ikke tid jeg ønsket å bruke på blogg, så derfor var det helt greit å slutte. Men i det siste har jeg tenkt at det kunne vært greit å ha et sted å koble litt ut av hverdagen, og heller skrive litt om den - og om alt annet som måtte falle inn.

Så da var jeg plutselig her da, i bloggverden. Jeg kommer nok ikke til å være den mest aktive bloggeren, men når jeg har tid og lyst så skal jeg kose meg med å skrive. Ikke for alle andre, men mest for meg selv. Når jeg har lyst, og når jeg har noe å skrive om.

Jeg er ganske aktiv på instagram, og det skal jeg fortsette med, for det er min egen lille hobby. Barneromsbilder av Jakob sitt barnerom, barneklær og litt hverdagsbilder finnes på min profil, som for øvrig også heter @benedictewessel. Instagram er et fint sted, med mye inspirasjon og mange herlige mennesker som legger igjen fine kommentarer. Jeg har til og med funnet flere nye gode venner der, som jeg setter utrolig stor pris på.

Men nå får jeg runde av her, for Jakob roper og vil leke med biler. Selvsagt skal vi leke med biler! Det er søndag, og vi skal bare kose oss. Ha en fin dag dere! :)

Likes

Comments