Kjære dere.. Jeg har klart og slette lifeyoulove.blogg.no med ett uhell.. I full fart i går lagde jeg en ny som heter lifehearthope.blogg.no og har allerede skrevet 3 innlegg på bloggen og jeg skal fortsette med og blogge på den og være aktiv. Denne bloggen er litt på pause nå, kan hende jeg kommer innom noen ganger og oppdaterer dere, men jeg kommer for det meste til og være mer opptatt med lifehearthope sånn at dere veit det.

Jeg er bare så sykt lei meg, tenker mye og rett og slett skuffa over meg selv. For det var lifeyoulove bloggen som har gått igjennom mye og har rett og slett blitt ett minne som jeg aldri kommer til og glemme. Men, skjedd har skjedd og jeg får aldri oppretta den på nytt. :'(

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er det påskeferie folkens, og det er så sykt digg. Jeg har endelig kommet meg til Hvittingfoss og skal være her til søndagen og det skal bli så utrolig koselig og være samlet med familien igjen. Har savnet dem utrolig mye. Savnet mamma, så det skal bli deilig og snakke med mamma og bare kose meg med familien min. Jeg er så utrolig glad i familien min. Lillebroren min har forandret seg utrolig mye, han er "endelig" høyere enn meg. Det er jo egentlig det jeg alltid har ventet meg at han kommer til og bli høyere en storesøsteren sin. Men, gutter er jo høye... eller noen av dem i så fall... Nå skal jeg bare nyte påskeferien sammen med familien min og familien til samboeren min.

Nå skal jeg bare sove lenge og bare nyte de dagene jeg har ferie. Kanskje det blir en del blogg innlegg denne helgen og mandag til onsdag, kanskje onsdag om jeg har tid. Men.... Torsdag-Lørdag blogger jeg ikke, så da veit dere det.
For jeg skal være flink til og være sosial.. Er det noe spesielt så er det bare og ta kontakt med meg på mail benedicte_blogg@hotmail.com tar på mobildata sånn inne mellom så lenge jeg har det. Tror jeg snart har brukt opp, hahahahahhaha. Har hatt mobildata i 18 dager nå da, så har vært utrolig flink sånn egentlig. Nå sitter lillebroren min på rommet sitt og gamer og samboeren sitter på rommet mitt og gamer og snakker sammen. Jeg sitter bak min kjære og gjør jobben min med og blogge. Kanskje det kommer ut flere innlegg idag for og ta igjen alle de dagene jeg ikke har blogget. Som dere sikkert har skjønt har jeg ikke hatt med bilder på noen blogg innlegg og grunnen er så enkel som at jeg ikke har hatt de dagene der jeg ser "fin" ut til og ta blogg bilder. Men, jeg vil helst ha blogg bilder på alle blogg innleggene mine da selvfølgelig, men er ikke alltid jeg er på de dagene der jeg tar masse bilder. Men, nå har jeg faktisk tatt en del bilder, eller i så fall noen bilder har jeg tatt. Så endelig kan innleggene på bloggen se "normale" ut. haha

Ha en god påskeferie alle sammen!
Likes

Comments

Kjære deg!

Det er akkurat det du har gjort.. Du har snakket deg imellom alt, men jeg har ikke glemt det! Du skal fortsatt få høre det helt til du forstår hva du har gjort mot meg... Jeg følte meg ikke velkommen, jeg ville slutte, jeg ville ikke bry meg om lekser.. Jeg ville rett og slett ingenting, bare være hjemme med de som VIRKELIG BRYR SEG OM MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg, Benedicte... Jeg har rett og slett bare blitt glemt! Det var som at de andre var bedre enn meg og mye mer verdt en meg.. Var jeg bare ett 0 for dere? Eller hva var jeg.. Brydde dere om meg?..

Du har bare lagt meg ligge under ett jævla teppe og tråkket på meg, det føles sånn. Veit du hva? Du har gjort meg forbanna og lei meg.. Veit du det? Ett voksent menneske som deg kunne jeg ikke trodd skulle være sånn.. Men, veit du hva.... Der tok jeg feil den dagen du sa til meg face to face at det er for seint. Den dagen du sa det til meg mistet jeg all min respekt til deg faktisk.. Mhmm, det har jeg all grunn til. For det var det siste jeg ville høre fra deg. For og få respekten min tilbake til deg, må du jobbe MYE for og få tilbake kjære deg. Du viste meg at du ikke brydde deg om meg, du brydde deg ikke om at jeg ikke hadde det bra en gang... Du skal bare se hvor bra jeg har det nå du, du hadde ikke trodd det med dine egne øyne en gang... Du hadde måttet blunka flere ganger og si til deg selv "er det virkelig Benedicte"... Du har sett på meg, du har ikke smilt eller vinket !! Ikke stoppet og tatt en prat en gang. Du bare går forbi meg på gata.. Når jeg snakket med deg var det alltid noe jeg skulle si ifra om, men du brydde deg ikke. Du sa bare ok.
Hadde du sagt ok om det var dine egne barn?

Jeg skriver dette her fordi jeg vil ikke at andre skal gjennomgå det jeg har gjort. For det er helt jævlig rett og slett. Det og ikke bli hørt fra fire forskjellige rektorer (for jeg har gått i Holmestrand og Hvittingfoss). Det er så vondt at jeg begynner og grine nå .. Det er så vondt at jeg håper virkelig at de er gode mot de andre og ikke lar andre gjennomgå det jeg har. Håper du lytter til de rundt deg og hører på hva de har og si.  

Likes

Comments

Jaja, da er vi i gang igjen da folkens.. Jeg er endelig tilbake til blogg verden for fult.
Idag, har jeg vært på skolen faktisk. Jeg er bare på skolen 1 dag i uka så det er syyyykt digg og sleppe mas, støy osv..
Det eneste jeg vil er og bare føle drømmen min kommer bare nærmere og nærmere for hver dag, gleder meg så sykt til og bare jobbe til høsten. Føler at drømmen min går til meg nå, og ikke at andres sine drømmer går til meg om dere skjønner. At andre bestemmer hva jeg skal gjøre liksom! Det er sååå fæælt at andre skal bestemme for andre hva de skal bli synes jeg. Jeg har lyst til og bli frisør og bilmekaniker, men jeg gidder ikke og gå to år på skolen igjen, for det gidder jeg ikke og bruke tid på når jeg har en kjæreste som virkelig veit hva han snakker om når det kommer til biler så jeg kan bare lære meg av han, en pappa som har folk som holder på med polering av biler rundt på jobben sin. Så jeg er heldig som har gutta i livet mitt som ordner alt for jenta si.

Nei, men idag har jeg vært på skolen og egt bare gjort noe unødvendige greier som jeg egt ikke har noe nytte av rett og slett. Spist mat som jeg ikke liker til og med " må være flink til og smake", når man ikke liker det skjønner dere. hahah.. Som dere sikkert har skjønt på dette innlegget her så virker jeg litt lei av skole og det som egt er rundt skolen og det er helt rektig. Jeg har vært lei av skole fra 1.dag ! Unnskyld meg, men jeg er helt dritt lei av skole og våkne opp tidlig fordi man skal på skolen, hadde det vært at jeg må våkne opp tidlig fordi jeg skal på jobb da hadde jeg sprettet opp med en gang, men heldigvis er jeg bare på skolen en dag i uka.. 

Nå skal jeg henge opp klær, og så blogges vi igjen idag. Skal komme ett par til innlegg eller kanskje flere. Siden jeg skal vente på at paradise hotell begynner, hahha. 

Likes

Comments

mine kjære unike lesere!
Jeg er stolt av og være en blogger. Jeg har blogget helt siden jeg var sånn 12-13 år og jeg trives enda med blogg plattformene som jeg har vært igjennom. Det og være en blogger krever tid. Vennene mine, familie og samboer får alltid høre "jeg må ha nye bilder", "jeg skal bare ta bilde først", "du må ta bilde av meg" osv... De får høre masse. De har opplevd at jeg gråter, er sinna og som alle bloggere får nok negative kommentarer og det var ikke jeg forberedt på før jeg begynte hele tatt og blogge. Men, jeg sitter her enda og er nesten overrasket at jeg fortsatt sitter her og blogger enda etter så mange negative kommentarer jeg har fått opp igjennom årene jeg har blogget. Men, herreguuuud så letta jeg er hver gang når jeg har fått delt litt med dere lesere. Noen synes sikkert at jeg burde hatt en dagbok, men det er ikke det jeg vil. Jeg vil skrive offentlig og dele dette med verden rundt. I så fall så mange som mulig! Guuudene veit om hvor mye jeg har skrevet på ark i alle disse årene jeg har klart og skrive.. Jeg har sikkert skrevet flere 1000 ark til mamma og skrevet om følelsene mine og hvordan jeg har det i livet mitt. Nå går det mest på meldinger. En blogg er en hjelper for meg, min side der jeg kan skrive hva jeg vil, dele det jeg føler med mange forskjellige mennesker som jeg ikke kjenner, dele med kjente og uvenner. Ikke minst familien deler jeg innleggene mine med. Jeg vil si at jeg er ganske heldig som har i det hele tatt dere som lesere og jeg setter så utrolig stor pris på det. Det må dere ta inn til dere !

Jeg er sammen med en som spiller på xbox, og da har jeg som regel alltid litt tid til og blogge, og ingenting er bedre enn det. Bloggene mine er hjertet mitt, hverdagen min, livets dagbok er BLOGGENE mine!!!!

Lifeyoulove.blogg.no & nouw.com/benedictetb

Likes

Comments

Kjære deg, du er så unik!
nothing compares 2 u har jeg hørt på helt siden den kom ut, det er utrolig fin sang og helt sykt at jeg har pratet med deg. De sangene dine har hjulpet meg mye. nothing compares 2 u sangen har mammaen min og jeg hørt på i bilen, dvd og overalt. Jeg har følt strømmen etter, jeg har den alltid på hjernen og det skal den for alltid være. Jeg prøver og lære meg alle tonene og sånn at jeg kan ta ett opptak når jeg synger den og jeg vil gjerne sende den til deg når jeg kan den skikkelig og at jeg er fornøyd med tonene. For jeg kommer ikke opp så langt opp som du klarer. Den store drømmen min er og møte deg. Møte ei som deg hadde betydd utrolig mye for meg. Hadde du kommet hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha sagt fordi du er ei som har reddet hele livet mitt med de sangene du synger.

Den jenta du ser over her, kjære Camilla! Den jenta har du reddet med dine sanger som du synger helt fantastisk. Jeg vil så gjerne se deg i virkeligheten og fortelle deg min historie og si hva du har hjulpet meg med. Etter jeg har hørt på dine sanger har jeg bare hørt på de om igjen og om igjen. Men, siden det kanskje er litt vanskelig og møtes så vil jeg fortelle det gjerne her på bloggen min.

Jeg er ei jente på 17 år, som fyller 18 år 4.juni.
Jeg utdanner meg som frisør og bor med kjæresten min (Joachim) på 23 år og jeg stor trives med han i en leilighet.
Han og jeg ble sammen 28.04.13 og da forandret alt seg! Men, jeg hørte på sangen din nothing compares 2 u uansett. Jeg synger for full hals hver gang. - Tårene renner!
Jeg skal fortelle deg hva du har gjort.
Alt starta i 1.klasse da jeg ble mobbet for hvordan klærne mine var, hvordan vippene mine var, hvordan hår jeg hadde, hvordan nese jeg hadde altså alt du kan tenkte deg. Bildet over her ble tatt da jeg begynte i 1.klasse. Jeg smilte, men var utrolig lei meg og redd. Jeg hørte på sangene dine, det fikk meg til og tenke litt voksent at jeg kan ikke la andre knekke meg. Men, de ødela meg :'( Jeg tenkte på og ta mitt eget liv som 9 åring til 11 åring. Men, jeg hørte fortsatt på sangene dine. DET DU HAR GJORT ER HELT UTROLIG!! - Jeg har lært og følge drømmene mine, strømmen og min vei. Dette er mitt liv og det er jeg som bestemmer.

Snille, gode deg Camilla! Tusen hjertelig takk for at du er den du er, for at du synger så sykt fint. Jeg føler det du synger og det er det man skal. Jeg føler at du synger til meg og det er helt ubeskrivelig! Stå på, du er flink og mer enn flink du er helt FANTASTISK.

Likes

Comments

En tåre, blir til 1000 tårer nedover kinnet mitt.
Jeg er ikke flink til og skrive riktig, men det er fordi jeg har lese og skrivevansker. Er det noe feilskriving her, hev deg over det vær så snill.

Hadde jeg ønsket og bli forfatter så hadde jeg blitt det fordi jeg kan skrive selvom jeg har den >>DUMME<< diagnosen som kalles dysleksi. Men, jeg kan det jeg vil fordi jeg har en stå på vilje! Jeg vil ikke bli forfatter.. Jeg SKAL bli frisør! MEN.... Jeg må være lærekandidat og det vil si at jeg har ikke gått frisørlinja. Jeg skal gjøre ALT praktisk. Selvfølgelig blir det mye og lese på også, men HALLO dette er noe jeg er interessert i og brenner for så det her skal jeg klare med den staheten, den innstillingen og den stå på viljen jeg har vil jeg nå langt i drømmene mine.

Jeg er veldig klar over at det er ett hardt yrke og gå! Men, som jeg sa at jeg vil nå langt med staheten min, innstillingen min og den stå på viljen... Jeg er annerledes enn de rundt meg, men hva så! Det er så bra for at dette gjør til den personen jeg er. Ja vell.. Jeg blir fort sur, fort lei meg, fort forbanna osv. Men, jeg bryter meg igjennom "murene" og går videre i MITT liv. Fordi det jeg skal, klarer jeg. Har man den innstillingen jeg har vil jeg nå langt har jeg lagt merke til.

Jeg skal bli frisør! Jeg må kunne matte og engelsk. Jeg kan ikke matte så godt som alle andre gjør, men det jeg kan kommer jeg langt med. Jeg kan ikke snakke engelsk, men jeg kan forstå mye hva andre sier på engelsk.

Jeg er trist og redd... Jeg savner en person utrolig mye! Har dere vokst opp med en person som er avhengig av en ting ? Som ødelegger det som er inni kroppen :'( En person som jeg virkelig er glad i, en person som jeg virkelig vil se frisk igjen. Jeg satt på fanget ditt da jeg var liten, løpte rundt deg og så opp til deg fordi du er mine nærmeste. Etterhvert når jeg ble større skjønte jeg hva du gjorde og ble lei meg. Fordi du er en familiemedlem som jeg ønsker og se oftere. Når jeg ser deg må jeg si til deg at du har en familie rundt deg som er glad i deg, mens jeg gråter. Når jeg ser deg løper jeg til deg og gir en stor klem som at du skal føle at jeg er en av de som virkelig at du skal bli frisk igjen og føle at jeg er en av de som er glad i deg. Du skal klare og gå igjennom dette. Husk at du har din familie rundt deg. Vær så snill, gjør det du har sagt lenge !!! Jeg kommer aldri til og glemme da du sa "jeg skal bli frisk igjen, Benedicte. Jeg vil ikke være sånn som nå" - kjære deg, blir frisk fort vær så snill! :'( Jeg savner deg!!!

Oldefar jeg savner deg! :'( Jeg fikk aldri sagt hvor glad jeg var i dere. Min kjære oldefar du fiksa alltid sånn at familien ble samlet :'( Den siste gangen jeg fikk se deg var da jeg spurte deg om du kunne lage en krakk til meg, det var det siste du gjorde før du døde :'( Når jeg
får lappen på bil og blir litt eldre som jeg klarer og se hvor du bodde før du døde skal jeg dra ditt du bodde og spørre de som bor der om jeg kan se litt rundt. For savnet er virkelig stort !!

Jeg har vært gjennom mye i mitt liv og burde ikke ha opplevd alt sammen heller. Men, jeg har ett hjerte, en styrke, en mening som sier til meg at jeg må bare gi faen, og bare komme meg videre i livet. Ja, folk klarte og ødelegge meg... Men, hvor er jeg nå? Jo, i min verden og ikke i deres.. De som har gjort noe mot meg og sagt noe til meg veit det så sykt godt selv!!! Tenk sjæl... Alt handler ikke om deg, deg og deg... Du veit jo selv om du har gjort noe eller sagt noe feil til meg !! Så gi faen og kommenter eller skriv til meg " Jeg har ikke gjort noe mot deg. Du sier folk, og da regner jeg med at du mener meg"

Jaa, jeg skriver folk. Men, ikke der med sagt at jeg mener deg !! Det er andre her i verden. Det er noen som DU ikke kjenner!! Jeg har facebook, jeg har snap, jeg har insta, jeg har blogg, jeg har twitter og jeg hadde ASK.fm!!! DET ER FLER HER I VERDEN, DET ER FLERE STEDER MAN KAN FÅ TAK I MEG PÅ. Så ikke kom her å si en gang til meg at jeg mener deg og deg og deg.. Som sagt de som har gjort noe og sagt noe feil til meg veit det så godt selv. Jeg er så DRITT lei og bare bli sett stygt på og sett på en måte man ikke har sett meg før liksom..

Om man virkelig skal si noe om meg så si det heller til meg face to face så skal du høre hva du får til svar. "HOLD DEG LANGT UNNA LIVET MITT"

INGEN, skal få ødelegge meg igjen. Rett og slett jeg bryr meg ikke om hva du synes om meg. Om jeg er fæl... Ja så da er jeg fæl da. Det viser meg bare hvordan person du egt er, kjære deg! Hva er det jeg har gjort for at andre bare skal slenge dritt om meg? Snakke om meg? Snakke om meg med en gang jeg snur ryggen og går? Hva er vitsen...?

Ja, jeg veit at mange savner meg sånn som jeg var før. men da er svaret mitt "hvorfor skal jeg bli som jeg var før ? Når jeg ikke var meg selv i det hele tatt. Jeg ble jo forandret av andre personer som ville at jeg skulle være sånn og sånn! -Det fungerte bare ikke for meg. Jeg skjønte etterhvert at det der bare er falske venner som vil endre meg.. Etter det, fant jeg en metode på og merke hvem som er mine ekte venner og falsk venner. De som ikke er mine ekte venner er ikke verdt min oppmerksomhet i det hele tatt....

Jeg er helt normal som alle andre mennesker der ute. Jeg har diagnoser, men jeg er ikke de. Jeg lærer ikke fort, men jeg er reser på praktisk arbeid. Jeg kan, bare jeg VIL !!

Og når jeg skriver "du", så er det ikke der med sagt at det gjelder akkurat deg.. For DU veit hva du har gjort eller ikke gjort så ferdig snakka.

Jeg er bare glad for at jeg har kommet så langt som jeg har kommet.
Stay strong!

Likes

Comments

​Beklager mine kjære lesere.. Det er lenge mellom hver gang, dessverre. Jeg er så sliten om dagen og har hatt litt mye og tenke på med jobb og om jeg får en læreplass, som jeg ønsker meg så utrolig mye!
Igår tenkte jeg og blogge å  jeg hadde skrevet ett innlegg, men det har blitt slettet og jeg sovna i går kveld, sånn rundt 22:30. Når jeg hørte noe bråk så spurte jeg Joachim om hvor mye klokka var. Nei da var klokka 00:30, og da sa jeg "kjære du må legge deg" idag under middagen fikk jeg vite at min kjære hadde gått og sett etter meg mens jeg sov. For en prins som passer på prinsessa si. Han er så god hjertet at jeg har ikke ord!

Nå er kl 19.08 ! Joachim spiller med gutta noe som han får lov til når han vil bare at han gjør arbeidene som han skal gjøre. Jeg skal bare blogge dette innlegget ferdig også skal jeg ta ut håndkler som er i vaskemaskinen. Skal ta og vaske vekk litt flekker som er etter at jeg sikkert har grisa litt te også har jeg tråkka oppi det uten og ha lagt merke til det så da blir det gulvet litt klissete og sokken sitter fast. hahah, det er like morsomt hver gang. Men, nå skal jeg få unnagjort noe små ting her i leiligheten som samboeren min blir fornøyd, noe som han er hele tiden fordi jeg går rundt her og styrer og ordner hele tiden som jeg føler, men min kjære gjør en del også. Jeg liker ikke at det er sånn mat "rester" på ta-lerkene så han er så snill som vasker opp det for vi har ikke oppvaskmaskin og det irriterer meg så sykt mye at jeg blir litt små irritert for det hadde vært veldig kjekt med og bare sette ting og tang i oppvaskmaskinen og i mens den holder på så kan jeg/vi gjøre noe annet rundt her i leiligheten for det er mye som skulle ha gjort som fks vaske klær, støvsuge osv. Vaske speilet på rommet gjorde jeg igår, så idag når jeg har blogget ferdig skal jeg ta støvsugeren og gjøre unna her som min kjære blir fornøyd! Ingenting er bedre enn rein leilighet og at ting er ryddet og fint. Jeg savner egt det og ha en oppvaskmaskin i hjemmet der jeg bor. 

Vi blogges mine kjære lesere. 

Likes

Comments

Hei, mine lesere.
Nå begynner det endelig og gå min vei. Jeg fikk en hyggelig melding på fredagen mens jeg sto på europris med mamma om at jeg skal få en prøveperiode på hårakutten onsdag og torsdager. Så nå begynner det virkelig og gå MIN vei i hverdagen. Jeg visste at det ville ordne seg, men jeg visste ikke når. Nå har det ordnet seg og jeg gleder meg kjempe masse til tirsdag for da skal jeg få lov til og hilse på de nye personene jeg skal jobbe med videre i prøveperioden min. Allerede til onsdagen begynner jeg og jobbe på hårakutten. Så jeg jobber på hårfix mandag og fredag. På skolen tirsdag. Hårakutten onsdag og torsdag. Det var virkelig en skikkelig god nyhet på fredagen altså. Det er sinnssykt bra at jeg snart bare jobber i hverdagen min og jeg jobber ikke noe med jeg ikke liker. Dette brenner jeg for og det er alt jeg vil i hele mitt liv faktisk. Om jeg får jobben skal jeg med glede informere dere alle sammen.

Idag skal jeg bare slappe av etter og ha sittet i ett tog i 2 timer, men var verdt det frem og tilbake for og møte personer jeg ikke har sett på lenge! Tok toget til Kongsberg og første jeg så var min kjære samboer som sto og ventet på meg. Når jeg kom hjem var det som det pleide og være når min kjære hadde vært hjemme alene, så da måtte jeg hjelpe litt til med og rydde litt så nå ser det fint rundt her så skal jeg snart frem med støvsugeren som min kjære kan bare kose seg foran tv'n med spill og gutta på øret. haha

Vi blogges, nå skal jeg oppdatere lifeyoulove.blogg.no

Likes

Comments

​Jeg har vinterfeire og det er så sinnssykt deilig. Idag sto jeg egt opp veldig tidlig siden det er vinterferie. Men, siden jeg var så sinnssykt sulten så måtte jeg bare stå opp for jeg orker ikke og sove med magen tom. 
Jeg så på coming home på tv2 sumo, og tårene bare rant og rant, jeg kunne sånn seriøst ikke stoppe dem.. haha. Men jeg hadde ansiktsmaske på i 20 min og det var sinnssykt deilig og begynne med det igjen, så til dere som er familie så ønsker jeg meg ansiktsmaske fremover.  ​Etter jeg hadde sett på coming home litt og hadde tatt av ansiktsmasken, så fant jeg ut at jeg kunne gå ned til stortorvet en liten tur og se litt. Var vell der en halvtime og så etter noe spennende og kjøpte en frisørsaks så nå slepper jeg og klippe håret mitt med en skikkelig dårlig kjøkkensaks. haha!! 

​​Når Joachim kom og hentet meg stakk vi en tur på butikken og kjøpte hamburger for det skulle vi ha til middag idag bestemte jeg meg for i fullfart. 
I mårra er planen min og trene litt i mens min kjære er på jobb. Kanskje se litt mer på coming home, for det var utrolig spennende og rørende når mamma eller pappa er i militæret så kommer hun eller han hjem tidligere enn planlagt og overrasker barna sine mens moren eller faren veit at moren eller faren kommer hjem for moren og faren skal overraske barna sine. Så også en mann som hadde vært bore i ett år ifra kona og de to hundene dem hadde og når mannen kom hjem satt han i stua mens kona slapp inn hundene inn i stua. Det var utrolig rørende og se på hvor glade hundene blir når eieren kommer hjem etter ett år. Merker det på Bono hunden til Joachim når vi kommer hjem en liten tur etter fks 3 uker så er han super glad og springer rundt som han ikke har sett oss før. haha!! Det er så utrolig søtt. 
Men, nok om det. Jeg har hatt en utrolig koselig mandag hjemme, men koser meg ekstra mye mer når samboeren min er hjemme. Til torsdagen skal jeg til mamma, så da kjører Joachim meg og får ikke sett han på 2 dager. Men, det gjør ingenting, jeg ser jo han på søndagen og resten av uka der etter og der etter.​​

Likes

Comments