På torsdag ver mamma og jeg på Singing in the rain på folketeateret! Og fy for en bra forestilling!

Stian Blipp og Atle Pettersen var rett og slett perfekte til rollene som Cosmo og Don:)) anbefaler virkelig å bestille billetter og dra og se den før jul!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

♡ spise pizza til frokost

♡ gå rundt i joggebukse en hel helg

♡ stoppe innom Starbucks på vei hjem fra skolen og bare nyte stillheten mens jeg sitter alene ved et bord og sipper på drikken min

♡ få lønning inn på kontoen

♡ finne på nye kallenavn til venner

♡ se på bilder av mat

♡ bare gå rundt i svarte klær og bare ikke bry seg

♡ bla gjennom bilder fra tidligere ferier

Likes

Comments

Eirin Kristiansen

http://eirinkristiansen.no

Sykt god kvalitet på bildene hennes og hun er jo heeeelt NYDELIG!!

Janni Delér

http://jannideler.com

Hun er nok den største favoritten av alle! Elsker å se bilder og vlogs fra alle reisene hun og kjæresten drar på:))

Anniken Jørgensen

http://annijor.no

En gammel sjel i en ung kropp, som hun sier selv

Erica Mohn Kvam

http://l0ve.blogg.no

Trondheimsjenta som er litt for glad i pepsi;))

Likes

Comments

1. step: ESSIE - Chincilly

2. step: OPI - I snow you love me

3. step: OPI - RapiDry Top Coat

Tiden for julebord og andre fine tilstelninger nærmer seg. Jeg elsker å sminke meg, bruke masse glitter og ikke minst lakke neglene. Jeg har en enorm samling av neglelakker! Er så redd for at det en gang tar slutt, hahah. Til juletider går jeg enten for en knall rød farge, eller noe litt diskret. Neglelakkene på bildene over er en perfekt kombinasjon for en litt diskret look. Jeg velger som regel en svart kjole og noen fine sko til.


Time for Christmas parties and other fine events are approaching. I love to wear a lot of glitter and not least beautiful nail polish . I have a HUGE collection of nail polishes! I´m so afraid that one day it´ll one day be gone, hahah. Around Christmas time I usually go for a bright red color, or something a little discreet. The nail polishes in the pictures over is a perfect combination for a slightly understated look. To pair with this, I choose usually a black dress and some nice shoes.

  • 30 lesere

Likes

Comments

1. Se julegrantenningen på Universitetsplassen 27. november! Det er ikke i desember, men det er nærme nok! Jeg var der i fjor også, og det var utrolig koselig å se alle lysene på treet og alle menneskenes ansikt som lyses opp. Da får jeg skikkelig julestemning!

2. Jul i Vinterland! Ååå! Det å dra på julemarked i Spikersuppa, DET ER JUL DET! Det blir rett og slett ingen jul uten:)) Du finner alt fra karamelliserte epler til brente mandler til skøytebane til pariserhjul. Jeg gleder meg masse til å få oppleve alt i år også!

3. Se alle episodene av Jul i Blåfjell! Dette bringer tilbake så utrolig mange fine barndomsminner.

4. Kjøpe juletre! For meg, handler jula om å være med familie og venner (og en del andre ting også da, men jaja) og en liten tradisjon som jeg og familien min har gjort de siste årene, er å dra ut av Oslo, og hogge vårt eget juletre. Vi pleier å dra samme sted hvert år. Husker ikke helt hva det heter :(( Der kan man ake, spise pølser, kjøre hesteslede og ikke minst velge ut et juletre! Utrolig koselig!

5. Pynte juletre! Åå! det er jo noe alle må like! Og det å få æren av å sette på stjerna, er jo bare toppen av kaken!

6. Sitte foran juletreet og drikke varm te og lese en bok. Haha hvor klisje høres ikke det ut! Men det er herlig det på en søndagsmorgen mens sneen daler ned :))

7. Se alle julefilmene som finnes! Har allerede sett 4 julefilmer i år, og det er kun november... hehe ups? :)

8. Bake pepperkaker, men spise halve deigen først!! Hahah, er det bare jeg som syntes at deigen smaker bedre enn de faktiske kakene?

9. Handle julegaver!! Det må jo være noe av det beste med julen? Å få gi bort gaver til de vi er glade i? <333

10. Feire 6 måneder med kjæresten! Med en god middag og kanskje en tur innom julemarkedet for noen karamelliserte epler og noen brente mandler?

11. Ta tiden med ro! Denne måneden KAN være den mest stressende av dem alle, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Prioritere ting den ene dagen, sånn at vi kan ta det med ro den neste.

Likes

Comments

Jeg er tilbake, og bedre enn aldri!

Jeg har vært syk de siste tre dagene og har lugget rett ut på sofaen med feber. Men nå er jeg lei! Jeg skal tilbake på skolen i morgen og jeg gleder meg nesten ;)) Som dere sikkert kan se, så har jeg gjort en del endringer her på bloggen. Det var på tide, spør du meg! 2016 har gått forbi oss i en fei, og det er på tide med noen forandringer før vi går inn i det nye året. Denne gangen skal jeg ikke bare komme med ønsker om ting som jeg skal gjøre, men jeg skal fortelle der hva som SKAL bli gjort! De neste ukene blir en spennende tid, ikke bare for meg, men også for dere. Håper dere fortsetter å følge med:)) Kan love dere mange spennende innlegg fremover!


I've been sick the last three days and have just been laying right out on the couch with a fever. But now I'm bored! I'm going back to school tomorrow and I'm almost excited ;)) As you probably can see, I have made some changes here on the blog. It was time, if you ask me! 2016 has bypassed us in a jiffy, and it's time for some changes before we go into the new year. This time I will not only make wishes about things that I want to do, but I'll tell what WILL be done! The next few weeks will be an exciting time, not only for me but also for you. I hope you will continue to read :)) I can promise you many exciting posts ahead!

Likes

Comments

1. FALSKE VIPPER

Jeg har personlig ikke kjøpt vipper på nett før, men mange av venninnene mine gjør det og bruker vippene til hverdags. Her finner man alt fra lange vipper til volumvipper. Alt etter ditt behov:))

2. CHOKERS

3. IPHONECASE

Har du sett noe søtere?? ^


4. SOLBRILLER

5. SMINKEKOSTER

Likes

Comments

1. Jeg skarrer på r´en.

Haha! Jeg er fra Kristiansand, men har bodd i oslo siden jeg var 4. Det eneste som er igjen av sørlendingen i meg, er r'en;))


2. Høsten er den årstiden jeg misliker mest!

Ja, det er kjempekoselig å sitte inne foran peisen og se film, men ute er det skikkelig drittvær og kaldt. Haha

3. Jeg startet min første blogg i 6. klasse!

Hahha jepp! Uten lov fra mamma, begynte jeg å skrive om hverdagen min på min egen nettside, gjennom hjemmeside123.no el no haha


4. Da jeg gikk i 6. - 7. klasse hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bli designer og lage min egen kleskolleksjon. Jeg fikk en symaskin av bestemor og en sånn utstillingsdukke av tante, for å starte på karrieren min.

Det endte med at jeg sydde tre puter, knakk hode på dukka og har ikke toucha symaskinen siden:))


5 . Jeg har over 40 forskjellige neglelakker! Og det er ganske lite for å være meg!! I en periode, tror jeg at jrg hadde over 70 stk!! Uff


6. Jeg har vært sammen med kjæresten min i litt over 5 mnd<333


7. Jeg har 4 søsken!!

2 på mamma sin side og to på pappa sin side, bare halvsøsken hele gjengen:))


8. Jeg er perfeksjonist når det kommer til instagrammen min!!

Du aner ikke hvor mange ganger jeg har lagt ut et bilde, men slettet det etter bare noen min el timer fordi jeg ikke syntes at det passet med feeden min hahha


9. Jeg er en av de som begynner å høre på julemusikk i høstferien:)) det er jo så kos!! Men snø!! Nei, det kan vi vente til desember med!


10. Jeg er veldig flink til å sette meg mål som jeg ikke klarer å gjennomføre hahah!! Det er veldog typisk meg å starte på et prosjekt eller en oppgave som jeg aldri klarer å gjøre ferdig:)))

Likes

Comments

Heihei!!

Nå er jeg endelig tilbake og jeg har mer motivasjon enn noen gang! Skal bli utrolig godt å komme igang igjen:))

Den siste perioden har vært veldig stressende. Alt med skole og flytting har bare hopet seg opp://

Men nå er jeg tilbake, så det er bare å glede seg til nye spennende innlegg fremover!!

Likes

Comments

Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg ikke akkurat vært så veldig aktiv her på bloggen. Jeg har rett og slett glemt den bort litt. Det er noe jeg egentlig har litt dårlig samvittighet for. Et av mine mål for oktober var at jeg skulle starte å blogge for fullt og at det skulle postes innlegg hver dag.
Jeg vet at, i nærmeste fremtid, kommer det til å være knapt med tid til blogging. Og derfor tar jeg meg en pause fra bloggen. Hvor lang denne pausen blir, det vet jeg ikke, men jeg håper på å være tilbake til juletider:))

Håper alle har hatt en fin helg og ønsker alle en god start på den nye uken!

Likes

Comments