View tracker

Nå er jeg på hytta med kjæresten med familien hans! Og fy så koselig det er her!
Igår gikk vi på en 1,2 mil lang skitur. Noe som for min del var litt mye;)) Jeg har så utrolig dårlig kondisjon!! Hahah typisk unnskyldning. Tror jeg må finne et treningsprogram etter nyttår som jeg må prøve å holde meg til. Har vært utrolig sløv når det kommer til trening de siste månedene.
Idag tror jeg at det blir en innedag her på hytta. Det blåser kraftig og da er det ikke så gøy å stå på hverken slalom eller langrenn;)) Men i morgen blir det en tur i bakken, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til det!

Likes

Comments

Bukse: Only
Topp: Bikbok
Klokke: Apple Watch

Likes

Comments

Søte lillebroren min<33

Nå tenker du vel, "ehh hvem pynter treet allerede 11. desember?" Hahah JEG!! ÅÅ jeg elsker juletrær! Det er så utrolig koselig å ha noe som lyser opp stua når du står opp om morgenen! Og det bringer liksom hele familien sammen på et vis. Det er jo noe helt annet enn at alle sitter i hvert sitt hjørne i sofaen og ser film og ikke snakker med hverandre.

Now you're probably thinking, "ehh who decorate the tree already on December 11?" Hahah I do!! I love christmastrees! It is so incredibly nice to have something that lights up the living room when you get up in the morning! And that somehow brings the whole family together. It's something completely different than everyone sitting in each corner of the couch and watching movies and not talking to each other.

Likes

Comments

Nå har jeg vært gjennom engelsk-, norsk bokmål- og matematikktentamen på 1 uke og 2 dager. Jeg syntes at tentamensperiodene er det værste med skolen. Alle går rundt og gruer seg til prøver og stemningen blir dårlig. MEN NÅ er jeg ferdig! Hadde min siste tentamen i dag, i matte. Hehe matte er ikke akkurat mitt sterkeste fag, men det gikk vel greit;) nå har jeg kun én virderingssituasjon, samfunnsfag, igjen og etter det tar jeg juleferie!
Jeg reiser opp til pappa i Trondheim på lille julaften. Der blir jeg frem til tredje juledag og så drar jeg hjem til Oslo igjen. Dagen etter, blir det mest sannsynlig nyttårstur til hytta med kjæresten og familien hans og det blir nok veldig gøy!!

Hva skal dere i jula?

Likes

Comments

På torsdag ver mamma og jeg på Singing in the rain på folketeateret! Og fy for en bra forestilling!

Stian Blipp og Atle Pettersen var rett og slett perfekte til rollene som Cosmo og Don:)) anbefaler virkelig å bestille billetter og dra og se den før jul!!

Likes

Comments

♡ spise pizza til frokost

♡ gå rundt i joggebukse en hel helg

♡ stoppe innom Starbucks på vei hjem fra skolen og bare nyte stillheten mens jeg sitter alene ved et bord og sipper på drikken min

♡ få lønning inn på kontoen

♡ finne på nye kallenavn til venner

♡ se på bilder av mat

♡ bare gå rundt i svarte klær og bare ikke bry seg

♡ bla gjennom bilder fra tidligere ferier

Likes

Comments

Eirin Kristiansen

http://eirinkristiansen.no

Sykt god kvalitet på bildene hennes og hun er jo heeeelt NYDELIG!!

Janni Delér

http://jannideler.com

Hun er nok den største favoritten av alle! Elsker å se bilder og vlogs fra alle reisene hun og kjæresten drar på:))

Anniken Jørgensen

http://annijor.no

En gammel sjel i en ung kropp, som hun sier selv

Erica Mohn Kvam

http://l0ve.blogg.no

Trondheimsjenta som er litt for glad i pepsi;))

Likes

Comments

1. step: ESSIE - Chincilly

2. step: OPI - I snow you love me

3. step: OPI - RapiDry Top Coat

Tiden for julebord og andre fine tilstelninger nærmer seg. Jeg elsker å sminke meg, bruke masse glitter og ikke minst lakke neglene. Jeg har en enorm samling av neglelakker! Er så redd for at det en gang tar slutt, hahah. Til juletider går jeg enten for en knall rød farge, eller noe litt diskret. Neglelakkene på bildene over er en perfekt kombinasjon for en litt diskret look. Jeg velger som regel en svart kjole og noen fine sko til.


Time for Christmas parties and other fine events are approaching. I love to wear a lot of glitter and not least beautiful nail polish . I have a HUGE collection of nail polishes! I´m so afraid that one day it´ll one day be gone, hahah. Around Christmas time I usually go for a bright red color, or something a little discreet. The nail polishes in the pictures over is a perfect combination for a slightly understated look. To pair with this, I choose usually a black dress and some nice shoes.

  • 110 lesere

Likes

Comments

1. Se julegrantenningen på Universitetsplassen 27. november! Det er ikke i desember, men det er nærme nok! Jeg var der i fjor også, og det var utrolig koselig å se alle lysene på treet og alle menneskenes ansikt som lyses opp. Da får jeg skikkelig julestemning!

2. Jul i Vinterland! Ååå! Det å dra på julemarked i Spikersuppa, DET ER JUL DET! Det blir rett og slett ingen jul uten:)) Du finner alt fra karamelliserte epler til brente mandler til skøytebane til pariserhjul. Jeg gleder meg masse til å få oppleve alt i år også!

3. Se alle episodene av Jul i Blåfjell! Dette bringer tilbake så utrolig mange fine barndomsminner.

4. Kjøpe juletre! For meg, handler jula om å være med familie og venner (og en del andre ting også da, men jaja) og en liten tradisjon som jeg og familien min har gjort de siste årene, er å dra ut av Oslo, og hogge vårt eget juletre. Vi pleier å dra samme sted hvert år. Husker ikke helt hva det heter :(( Der kan man ake, spise pølser, kjøre hesteslede og ikke minst velge ut et juletre! Utrolig koselig!

5. Pynte juletre! Åå! det er jo noe alle må like! Og det å få æren av å sette på stjerna, er jo bare toppen av kaken!

6. Sitte foran juletreet og drikke varm te og lese en bok. Haha hvor klisje høres ikke det ut! Men det er herlig det på en søndagsmorgen mens sneen daler ned :))

7. Se alle julefilmene som finnes! Har allerede sett 4 julefilmer i år, og det er kun november... hehe ups? :)

8. Bake pepperkaker, men spise halve deigen først!! Hahah, er det bare jeg som syntes at deigen smaker bedre enn de faktiske kakene?

9. Handle julegaver!! Det må jo være noe av det beste med julen? Å få gi bort gaver til de vi er glade i? <333

10. Feire 6 måneder med kjæresten! Med en god middag og kanskje en tur innom julemarkedet for noen karamelliserte epler og noen brente mandler?

11. Ta tiden med ro! Denne måneden KAN være den mest stressende av dem alle, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Prioritere ting den ene dagen, sånn at vi kan ta det med ro den neste.

Likes

Comments

Jeg er tilbake, og bedre enn aldri!

Jeg har vært syk de siste tre dagene og har lugget rett ut på sofaen med feber. Men nå er jeg lei! Jeg skal tilbake på skolen i morgen og jeg gleder meg nesten ;)) Som dere sikkert kan se, så har jeg gjort en del endringer her på bloggen. Det var på tide, spør du meg! 2016 har gått forbi oss i en fei, og det er på tide med noen forandringer før vi går inn i det nye året. Denne gangen skal jeg ikke bare komme med ønsker om ting som jeg skal gjøre, men jeg skal fortelle der hva som SKAL bli gjort! De neste ukene blir en spennende tid, ikke bare for meg, men også for dere. Håper dere fortsetter å følge med:)) Kan love dere mange spennende innlegg fremover!


I've been sick the last three days and have just been laying right out on the couch with a fever. But now I'm bored! I'm going back to school tomorrow and I'm almost excited ;)) As you probably can see, I have made some changes here on the blog. It was time, if you ask me! 2016 has bypassed us in a jiffy, and it's time for some changes before we go into the new year. This time I will not only make wishes about things that I want to do, but I'll tell what WILL be done! The next few weeks will be an exciting time, not only for me but also for you. I hope you will continue to read :)) I can promise you many exciting posts ahead!

Likes

Comments