Hej allesammen.

De sidste par uger er fløjet afsted. Min hverdag er stadig som beskrevet tidligere, men udover det har jeg fået et ton af venner.

Jeg nyder stadig det gode vejr, vennerne og familien, og synes det hele er fantastisk.

Lidt om mine venner:

Harald er fra Sverige, og bor 15 min væk i en skøn by der hedder Brookline, han har 3 børn, en pige på 2 og to ældre drenge.

Lea, Celine og Leona er alle fra Tyskland og bor i Newton village og Waban som er lige ved siden af hinanden. De alle super søde og specielt Celine kommer jeg rigtigt godt ud af det med.

Stef er fra Columbia og er ufatteligt sød og åben, hun er flyttet hertil efter remach i Chicago. Hun er skøn og sjov og gør altid en i godt humør - hun bor ca. 10 min væk.

Jessica er fra Italien, og hun bor hos Chris og Jaime som har bygget og boet i huset jeg bor i. Chris har selv italiensk blod og bygger ufatteligt lækre huse. Jessica passer 3 piger, som alle er fantastiske.
Jessica bor ca. 10 meter fra mig, og hun er en af mine bedste veninder her, så klager ikke over at have hende blot 30 sek. Væk. Jeg bruger meget af min fritid sammen med hende, og er sikker på hun bliver en god ven al den tid jeg er her.

I dag fik jeg en ny ven, Frida fra Sverige, hun bor tæt på mig og tager hjem i november, men hun virker super sød og er meget åben, helt sikkert en jeg skal se igen.

I får lige en masse billeder af hvad der er sket det sidste stykke tid.

Billeder fra en aftentur til Boston, de første billeder er fra togturen derind hvor vi blev nødt til at stoppe pga. En ugle. Vi stod stille i 30 min indtil rescue-teamet kom. Vild sjov oplevelse.

Og så selvfølgelig de smukke billeder af hvordan Boston ser ud om aftenen.

En tur til Wal-Mart med Jessica. Billedet hvor hun er på der er alle skabene fyldt med pistoler og patroner.

Pick-up til Campen.

En lille gåtur med Thomas i Wellesley hvor deres Camp er.

Tur til biffen og se emoji filmen med børnene.

Fødselsdagsfejring. Havde en SKØN dag. Lørdag aften spiste jeg på the cheesecake factory med mine venner, søndag morgen spiste vi også brunch sammen alle mine venner. Så tog jeg med familien til Boston og spiste aftensmad på en lækker italiensk restaurant. Og da jeg kom hjem var der balloner og blomster og jeg ved ikke hvad fra John og Mary og min familie osv. Tusinde tak til ALLE der skrev til mig på min fødselsdag forresten.

For et par dage siden lavede jeg rugbrød, med rugbrødsmiks fra IKEA. Det var super godt!

Sidste uge havde børnene en form for atletiske lege i campen, logan og thomas var begge på grønt hold.

Jeg går i fitness hver dag, også har lavet et "hjemme spa hjørne" på badeværelset med ansigtsmasker, ting til badekarret og duftolie så jeg kan forkæle mig selv lidt efter fitness.

I dag har vi så været på kanotur med alle au pairsne i området. En smuk tur i dejlige omgivelser og skønt vejr. Vi fik snakket og hygget og set en masse skildpadder.


Nå men min har et vist og skrevet en hel masse. Jeg håber at skrive oftere så det ikke bliver så langt.

-Benedicte

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej allesammen.

Måske lidt mærkeligt at lave et helt indlæg om mit fitness center, men jeg er simpelthen blevet meldt ind i lifetime fitness her for 2 uger siden og det er bare det lækreste fitness center med spa, cafe og meget mere. Det ikke mere end et par måneder gammelt og jeg nyder virkeligt at være der.

I dag var jeg der i 1 1/2 time, men hvis man har badetøj og en bog med kunne man sagtens få en hel dag til at gå der.

- Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

I går, søndag, stod det endeligt på første tur til Boston. Jeg tog afsted fra byen Brookline hvor min svenske ven Harald bor. Harald og jeg fik set en masse af byen og vi blev enige om at Boston virkelig er en fed og hyggelig by.

Dette indlæg bliver fuld af billeder med beskrivelser af hvad de viser. Jeg håber i nyder det.

Her er en masse billeder af de kendte gader i Boston samt den mest kendte plads.

Alle billederne ovenfor er fra det offentlige bibliotek i Boston. En virkelig imponerende bygning som var virkelig virkelig smuk. En af mine favoritting vi så.

Frokost skulle vi også have.

Her er den største park i Boston, super smuk og vedligehold.

Masschusetts state house.

- Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Ugen efter Cape cod stod det endelig på den første uge som rigtig au pair. Der var mange nye ting jeg skulle lære, og mange nye steder jeg skulle hen.

Thomas går til ishockey og havde denne uge ud over det ishockeycamp, Logan går til svømning og har denne uge Broadway theatre Camp, og så har de begge to russisk matematik - dvs. At der er mange ting der skal organiseres.

Thomas's hockey var den første udfordring. Det ikke ligefrem nemt at skulle huske både skridtbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere, ryg/skulder beskyttere, numse/hofte/haleben beskyttere, hjelm, handsker, ishockeyskøjter og Jersey, og endnu værre er det at finde ud af hvilken rækkefølge det skulle på i. Men sjovt var det at lære og i slutningen af ugen kunne jeg ikke blot finde vej til hockey (han havde 7 træninger og han skulle jo hentes og bringes hver gang), men jeg kunne også finde ud af at putte alle tingene på ham.

Her er Thomas i sit hockey tøj.

Næste udfordring om morgenen var drop off på Logans Camp efter vi havde sørget for at Thomas kom godt til hockey.
Hver morgen kom man kørende til skolen, her satte man sit skilt med navn og kø nummer ind i forruden, herefter blev man guided af samtlige unge sommerarbejdere hen til det rigtige drop off sted, hvor jeg så ville sætte Logan af og blive guided videre. Det var en del nemmere end forventet, da der var så mange ansatte på skolen. Men drop-off-kø var der hver morgen samt Pick up kø hver eftermiddag.

Og sådan ser drop-off så ud om morgenen.

Svømning og russisk matematik var super nemt. Ugen gik hurtig pga. Travlhed, men det var egentligt meget sjovt at lære hvad det egentligt vil sige at være au pair.

Lørdag var stille og rolig hygge med familien og søndag var jeg i Boston, hvilket næste indlæg vil være omkring.

- Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Søndag d. 2 stod den på en køretur til Cape Cod hvor vi skulle holde ferie til og med fredag.

Cape cod var en skøn halvø med feriestemning og dejligt vejr. Vi var på stranden, hyggede og gik ture. Det var ret overvældende at være med familien fra 7-20 hver dag og igen være pakket i en kuffert når alt stadig er så nyt, og selvom vi havde en rigtigt hyggelig ferie, så må jeg indrømme at jeg allerede tirsdag begyndte at glæde mig til fredag, hvor jeg igen kunne komme hjem til huset og bare falde til i Newton.

Vi var der også 4th of july hvor Logan gik meget op i at vi skulle have tøj på i Amerikanske farver, så det skal i selvfølgelig også se!

Fredag tog vi så hjem fra ferie.

- Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Fredag d. 30 blev det endeligt, og turen gik til Newton hvor jeg endeligt skulle møde min familie. Vi blev hentet af bus 10:30 og så skulle vi ellers bare fremad!
Der var en meget blandet stemning i bussen. Nogle var ekstremt spændte, andre var meget nervøse. Selv havde jeg det helt fint, jeg glædede mig til at møde familien men var egentligt ikke særligt nervøs.

Det første møde gik godt. Mary hentede mig og vi snakkede og snakkede og snakkede og det føltes super naturligt! Vi besluttede at hente børnene som en overraskelse, og da de så meget blev de helt vildt glade. Hele vejen hjem snakkede de med 180 km/t i munden på hinanden, da de begge ville fortælle mig alt.

Om aftenen tog Delia (gamle au pair), Mary, Thomas, Logan og jeg på the cheesecake Factory. John var syg, men det var stadig virkeligt hyggeligt.

Lørdag stod på praktiske ting der nu skal gøres når man kommer til et nyt land, men det var faktisk meget hyggeligt for vi fik snakket en masse og samtidig set en stor del af Newton, den del af Boston som jeg skal bo i.

​Søndag tog vi til Cape Cod, som det næste indlæg bliver omkring.

- Beni

Likes

Comments

Hej allesammen!
Torsdag var turen til New York efter en skoledag med CPR og first-aid.

En kæmpe bunke billeder her som I kan nyde!

Efter New York var det tid til at sige farvel til mine nye skønne venner fra Training School. Training School var så skønt og dejligt med en masse nye venner.

Vi ses,
Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Onsdag var endnu en dag på Training School hvor vi havde en masse ting vi skulle lære. Onsdag stod det så på building self-esteem in children, behavior management, stress management, communication, building relationship, personal safely og driving course - en hel del spændende ting og nogle få kedelige. Igen var jeg sammen med mine nye svenske venner - så hyggeligt.

Her er et billede fra kantinen.

Vi fik taget et billede ude foran skolen af alle au pairs fra denne uge.

Senere på dagen efter skole og mad tog nogle af os ud på en gåtur i Tarrytowns natur.

Næste opslag bliver et opslag om New York.

Vi ses,

Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Mandag morgen kl. 7:30 startede vi ved morgenmad i kantinen på Training School i Tarrytown i New York.

Efter det gik jeg til time i mit klasselokale hvor vi skulle lære om en masse forskellige ting. På dagsordenen var klasseregler, complexities of being an au pair, childhood nutrition, health in the home, safety inside and outside the home og child development. En masse spændende ting som er vigtige at lære om før man skal ud til familien. Vores lærer Joyce var fantastisk, super sjov, sød og ærlig omkring alt. 


Jeg fik hurtigt 3 søde svenske venner fra klassen, Harald, Emma og Ellen, og i pauserne fik vi udforsket skolen og hygget os.

Her er nogle billeder fra skolen med mine 3 svenske venner.

Om aftenen sad vi ude på terrassen på skolen og hyggede os, mig, Simone og en flok på ca. 8 svenskere - virkeligt hyggeligt.

Jeg tænker at opdatere med hvad vi lavede om onsdagen i et andet indlæg.

- Benedicte

Likes

Comments

Hej allesammen.

Før afrejse til USA var der helt ro på i min mave. Jeg havde pakket i god tid og alt var som det skulle være pga. Hjælp fra mine mange lister og perfektionisten i mig.
Først mandag morgen, d. 26 juni, gik det op for mig hvad der skulle til at ske. Jeg var ikke nervøs, men glædede mig blot, samtidig med jeg var trist over at vide at jeg skulle sige farvel til venner og familie.

Vi var i god tid i lufthavnen så vi havde tid til at sige farvel.

Far, mor, Christoffer (bror), Jonathan (bror), mine 3 veninder fra børnehaven samt min ven Christian var alle kommet for at sige farvel, hvilket jeg satte stor pris på.

Turen til USA gik super godt sammen med Simone, vi havde hinanden og fik sammen klaret det ting der skulle klares i flyveren.

Da vi nåede frem til USA blev jeg lidt nervøs da vi skulle igennem visumkontrol, men det gik ufatteligt nemt. Manden i skranken var ufatteligt sød og fik endda sagt til mig og Simone at vi godt måtte bo hos ham og passe hans børn fordi vi virkede så søde, haha.

Nå men næste indlæg bliver om Training School, hvilket bliver lidt mere spændende.

- Benedicte

Likes

Comments