Hei

Da var sommerferien brått over og nå er vi tilbake til hverdagen. Jeg starta på skolen i dag og det gikk fint, uansett om jeg gruet meg fryktelig mye. Det blir også godt og komme i gang med hverdagen igjen og ikke bare sitte inne hele dagen, hahahaha. Håper alle har hatt en fin skoledag for dem som startet i dag.

Benedicte♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God morgen fineste

I dag er det søndag som vil si en ny Inspo Sunday!

Benedicte♥

Likes

Comments

God Søndag dere!

Dagen i dag har for meg bare hvert og slappet av. Det har regnet her, så det har faktisk hvert ganske digg å bare hvert inn og sett ut av vindu og drukket kakao. Jeg var med noen venninner i går, så ligger til noen bilder fra i går under.

Benedicte♥

Likes

Comments

Hei

I dag er det mandag, som vil si en nye uke! Dagen i dag har jeg slappet av for det meste, men jeg har faktisk tatt en sikkelig vask på rommet mitt i dag. Det var så utrolig møkkete så er veldig digg å få vasket det.

Må bare fortelle litt fra helgen. Jeg fikk besøk av mine bestiser på søndagen, de kom rundt tolv og vi gjorde ikke så mye helt til klokka ble to. Vi bestemte oss plutselig for å dra til Oslo, vi valgte og spise så da ble det den populære Olivia vi spiste på. Alle tok pizza for det er det beste som er der. Resten av kvelden gikk til å spise litt godis og se på film.

Benedicte♥

Likes

Comments

Hei♥

I går så dro jeg med familien min med båten Coler Line, den går jo til Kiel i Tyskland. Vi er på en liten familie tur sammen, noe som er veldig kos. I dag så har vi hvert i Kiel, vi fikk 4 timer på oss til å se og shoppe. Det ble ikke noe shopping på meg i Kiel men har shoppa litt på båten. Nå er vi på båten igjen og skal tilbake til Oslo igjen. Legger med et par bilder.

Klems♥

Likes

Comments

Hei

I dag er det lørdag og dagen min startet hos min venninne som heter Beatrice, jeg sov hos henne fra fredag til i dag. Når klokken ble 11:30 så ble jeg hentet av familien min for vi skulle reise til Oslo for å være på en strand. Jeg koste meg mye og slappet av med familien min. Nå ble blir det pizza og kos i kveld!

Benedicte♥

Likes

Comments

God søndag♥

Nå har jeg endelig kommet hjem etter en veldig lang reise. Det var så godt og se familien min igjen, fikk faktisk litt tårer i øynene min når jeg så de. Ellers var der kjempe koselig å se igjen mine to søte hunder og katter. Nå blir det deilig å legge seg i sin egen seng, kommer nok til å sove veldig godt i natt!

God natt


Benedicte♥

Likes

Comments

Hei
I dag er det fredag som vil si at det var min siste dag nede på stranda. Jeg har hvert på ferie med min bestevenninne, og jeg har kost meg sikkelig mye med henne♥ Vi har hatt gode stunder sammen der vi har kost oss med spill og en god latter.

I morgen går turen hjem over, men blir ikke en kort tur hjem men en lang tur med mye venting på flyplasser. Men vi får gjøre det beste ut av det :)


Vi har hvert i Hellas i 16 hele dager, men hele turen blir 19 dager så har hvert borte i nesten tre uker, så merker det blir veldig godt å komme hjem til familien på søndag.

Nå som det er siste dagen så skal vi ut å spise, altså vi har gjort det så si alle dagene men nå skal vi pynte oss litt ekstra.

♥god fredag

Likes

Comments

Hei

Som dere vet så er jeg på ferie på en øy som heter Naxos. Her nede så er det ikke mye shopping muligheter, så dagene går i å sole seg og bade.

Jeg tenkte nå å vise dere hva jeg har med meg ned på stranda. Denne turen her så har jeg brukt min day veske som strand bag, den er stor og får plass til alt jeg trenger. Først og fremst så har jeg med meg et håndkle, i tillegg så har jeg med meg masse og drikke. Det går som regel i iste for vannet her nede smaker ikke noe godt.

Det viktigste når man er i sola er å ha med seg solkrem da har jeg brukt den med solfaktor 20 mest, men nå har jeg gått over til å bruke den med solfaktor 15. Disse solkremen her liker jeg utrolig godt og tillegg til det så lukter de fantastisk. De siste dagen brukte jeg også olje for å virkelig få farge.

Får jeg har dratt ned til stranda har jeg tatt på meg bikini, bikinien min er fra HM og elsker den utrolig masse, den har rett og slett så utrolig mange fine farger. Hvis vi skal spise så liker jeg å ta på meg noe over så har da en skjorte kjole fra bik bok som jeg kjøpte i fjor.

Helt til slutt når jeg soler meg liker jeg selvfølgelig å høre på musikk så har da med mobil og ørepropper så jeg kan høre på det til jeg til slutt sovner.

Er vel ikke den eneste som sovner på stranda vel?

Benedicte♥


Likes

Comments