Sponset/ I samarbeid med Glossybox

Mudmask som skal være på over natten

Mitchell & Peach sin dusjsåpe med hvete, honning og deilige oljer

NCLA: Endelig (!!) produktet jeg har ventet på: en neglelakkfjerningspenn som tar vekk flekker på siden av neglen!

Bang beauty med kremet partyøyeskygge- kan også brukes som highlighter!

COACH parfymeprøve med frisk og fruktig duft

Denne Glossyboxen kunne ikke vært mer velkommen! Det blir lite tid til å stelle seg, bruke tid på make-up og generelt føle seg fresh i denne (eksamens)perioden. Å handle inn småtteri til sminkeskuffen har det vært lite tid til, derfor er ingenting så stas som å få det rett i postkassen (eller på posthuset for å være helt nøyaktig). En deilig, liten førjulsglede ❥

Hvis du også ønsker en liten oppmuntring én gang i måneden, kan du som alltid bestille esken for 179 kr/mnd HER!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Siden slutten av oktober har ting stort sett vært det samme, som å stå opp 06.40 (fordi jeg ikke har sjans bare ti minutter før), reise på skolen til 08.00, spise noen tørre brødskiver på lesesalen rundt klokka 16.00 og reise hjem utpå kvelden for så å kose meg med én episode av en eller annen serie. Dagens høydepunkt, uansett hvor trist det enn måtte høres ut! Men litt koselig også da.

Men! Noe gøy har det jo også vært siden sist. Forrige uke hadde jeg eksamen, og samme ettermiddag hadde kjæresten Graduation-seremoni på BI. Offisielt ferdig som student og endelig siviløkonom! Seremonien var veldig fin med mange taler, utdeling av priser og opprop for hver og én av masterstudentene. I tillegg ble det tatt bilder og servert prosecco utenfor auditoriet da seremonien var over. Om to år er det jeg som lykkelig kan ta i mot vitnemålet mitt, og si meg ferdig med skolen. Hurraa. På kvelden hadde vi booket bord på Nodee Sky, og det var SÅ stas med bord i 14-etasje og utsikt utover byen med fantastisk mat og drikke.

~ ~ ~

Men- nå er det jo faktisk blitt desember også! Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å pynte noe særlig i leiligheten dette året, siden jeg kommer til å være minimalt hjemme- men i går greide jeg rett og slett ikke la være. Det er jo så koselig med litt lys! Jeg fant frem julekassen på loftet, satte opp den elektriske adventsstaken, noen nisser og stjerne i vinduet, og kjøpte inn røde lys til adventsstaken. Riktig så trivelig ble det! Nå gleder jeg meg til å komme hjem i kveld til en lun leilighet med levende lys, julebrus og kalender på TV. Juleblod ble raskt en favoritt!

Ha en flott søndag alle, slenger med en bilde fra graduation ❥

Likes

Comments
Bon Iver - Skinny Love

Maggie Rogers - Alaska

Imogen Heap - Headlock

James Vincent McMorrow - Get Low

Gabrielle - Du Går Fri

James Bay - Let It Go

NEIKED - Sexual


❥​

~ ~ ~

...En blanding av litt fest og god stemning. Jeg har uendelig mange spillelister på Spotify, men synes de fleste av låtene hører til bestemte ''sesonger''. Favorittartistene mine per i dag er nok Bon Iver og James Bay (foruten den permanente førsteplassen til Taylor Swift så klart), men dette er aldri musikk jeg hører på midt på sommeren på solfylte og varme dager. Dette er musikk jeg mener passer best på mørke høstkvelder med teppet i sofaen, stearinlysene tent og teen i hånda. Konserten til Bon Iver er forøvrig den beste jeg noen gang har vært på, og jeg venter fortsatt på at han skal komme tilbake til Norge, denne gangen uten å avlyse konserten slik som i fjor.. Hvilken musikk foretrekker du å ha på øret på denne årstiden?

Likes

Comments

A sunday well spent 

~ ~ ~

God mandag morgen! Ah, her i huset er julestemningen offisielt satt. I går kveld var jeg nemlig i Operaen for å høre Maria Menas "Home for Christmas". Dette var ingen ren julekonsert, men en (etter min mening) perfekt blanding av julelåter, gamle slagere og behagelige høstlåter, som grenser mellom november og desember. Hehe! Jeg var veldig heldig som fikk tak i billetter, for de har vært utsolgt lenge. Billettene kjøpte jeg på Finn, og selv om man skal være meget skeptisk til kjøp av billetter på 'svartebørsen', tok jeg sjansen, og heldigvis gikk det fint. Jeg, og sikkert de fleste andre, var der utelukkende for å høre Home for Christmas direkte fra kilden, men likevel synes jeg den beste låten var åpningssangen, "Mitt lille land". Det var helt.nydelig. Dette ble med andre ord en finfin avslutning på helgen, og jammen er det stas å stæsje seg opp litt etter en dag/helg dassende rundt i morgenkåpe med en dott på hodet. 

Håper dere har en fantastisk start på uken ❥​

Likes

Comments

I samarbeid med Glossybox/ sponsede produkter

GOT2B hairspray - perfekt veskestørrelse!

Sheet mask med ingredienser fra sitron, tomat, kiwi og jordbær

Et lite nødkit fra Ole Henriksen som fjerner døde hudceller, frisker opp og renser ansiktet

Transparent brynsgel fra Pixi, for forming og retting av bryn

Honolulu intimate wash med nydelig duft

~ ~ ~

Denne månedens Glossybox inneholdt hele sju produkter! Konseptet er jo som dere kanskje vet, 5 skjønnhetsprodukter, én gang i måneden. Derfor var det en gledelig overraskelse at esken inneholdt litt ekstra godsaker. Stas! Hvis du også ønsker deg en hyggelig overraskelse med fem (eller tydeligvis også noen ganger fler) spennende produkter, kan du bestille Glossybox for 179 kr/mnd HER! Ha en deilig søndag videre :-)

Likes

Comments

Just add a little pink

~ ~ ~

Lenge siden! Denne og forrige uke har vært smekkfull med skole, jobb, en kort visitt hjemme hos mamma og pappa, samt litt arbeid i et verv. For JA, jeg er så heldig å ha fått et verv i en veldig spennende økonomiforening som jobber med investeringer. Jeg skal heldigvis ikke ta meg av den økonomiske biten, men skal jobbe med noe av det jeg utdanner meg innenfor- HR! Jeg har fått mer og mer sansen for rekrutteringsbransjen og gleder meg til å få litt smaken på dette i praksis gjennom SBIO-foreningen. Så glad og fornøyd! Jeg elsker når mye skjer samtidig og er aldri så produktiv som da. I tillegg er jeg midt oppe i eksamensperioden, og vi har nøyaktig én uke igjen av hjemmeeksamen. Etter den smeller den største eksamensperioden i gang. I går kveld var jeg på middag med en annen forening på BI, og i kveld er det middag med min forening. Å bli kjent med så mange nye mennesker (og særlig på tvers av studieretninger) er virkelig supergivende og veldig gøy. Jeg forstår jo selvfølgelig ikke nå hvorfor jeg ikke deltok på noe slikt under mine tre år på bachelor..

Oh well! Lite snakk om antrekket, mye snakk om alt annet (som egentlig er det eneste som opptar livet mitt om dagen). Men, selv om jeg går på en skole hvor alt av farger er svart, hvitt og lyseblått, tviholder jeg fortsatt på fargeklattene i skapet mitt og er fremdeles like overbevist om at dette er bra for humør, kropp og sinn! Ha en deilig onsdag ❥

Likes

Comments

Clinique dagkrem med gel-konsistens

Favorittneglelakken fra Chanel i fargen 'Ballerina'. Passer til enhver anledning!

Avocado creamy eye cream fra Kiehl's

Ny wool for den kommende vinteren

~ ~ ~

Det ble ikke mye shopping på tur forrige helg, men noen tidlige julegaver og litt småtteri til meg selv ble det. På flyplassen kjøper jeg stort sett produkter jeg er tom for, og denne gangen valgte jeg å prøve alt nytt, både øyekrem og ansiktskrem. Jeg elsker gel-konsistens i kremene mine, og valget falt på Clinique sin Moisture Surge, som minnet om Biotherm som jeg tidligere har brukt. I tillegg var det gøy å prøve et helt nytt merke, nemlig Kiehl's! Jeg henger alltid etter på slikt, og vet jo at denne øyekremen egentlig er old news for de fleste, men aldri for sent å prøve noe nytt! I tillegg fikk jeg med meg favorittneglelakken som jeg jeg nettopp var tom for, og mitt beste kjøp: denne deilige ullgenseren fra Moss Copenhagen! De hadde så mye fint der, og prisene er heller ikke så ille med tanke på materialet og kvaliteten. Hver høst kjøper jeg én ny strikkegenser, og bor som regel i dem de neste månedene. Denne gangen ble det en høyhalset trollkremfarget sak som skal brukes mye fremover ❥

Likes

Comments