Hvor eventyrlig og trolsk er ikke dette huset?

Når jeg hver morgen syklet fra leiligheten i Aalborg og til sentrum for å lese på biblioteket, syklet jeg forbi dette huset. Mot høsten ble huset bare finere og finere, og kunne glidd rett inn i en skrekkfilm som et skikkelig Halloween-hus. Jeg elsker det! Da jeg ble repostet på instagram av VisitAalborg, kommenterte noen at huset ble kjent under navnet Borgen og het opprinnelig Varden. Huset er faktisk nå til salgs! Heldige de som ender opp med å kjøpe, selv om det også kan se ut som om 430 spøkelser allerede bor der.

Det er akkurat ett år siden jeg opplevde den danske høsten, og neste uke skal jeg faktisk tilbake. Da skal jeg gjenoppleve Jomfru Ane Gade (partygaten over alle partygater), besøke favoritt-caféen Penny Lane for å nyte en skambillig Bubble Brunch og bare kose meg med å traske i småbutikker og treffe gamle venner fra i fjor. Det blir så stas!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

// I samarbeid med Glossybox

Colgate 360 Gold - tannbørste

Narciso Rodriguez- parfyme med noter av roser og peoner

Dr.Pawpaw- en multibalm som kan brukes til alt; lepper, hår, hud, føtter etc

Naobay Cleanser- ansiktsrens med mandel- og olivenolje

Luxie brush- spesielt for contouring

~ ~ ~

Jeg fikk dessverre ikke hentet månedens eske på posten før i dag, men dette ble virkelig en finfin start på helgen for min del! Du kan også få 5 ulike beauty-produkter, én gang i måneden! Glossybox kan bestilles HER.

Ha en strålende helg, søte dere!

Likes

Comments

Oktober   Oktober   Oktober
~ ~ ~

Off Shoulder Knit: Bikbok Pants: Day Bag: Chanel

Jeg nevnte jeg hadde en greie for off shoulder-knits, ikke sant? Jeg har jo denne genseren i både beige og rød, og elsker dem! Man må jo ikke finne på å se på det såkalte ull-materialet selvfølgelig, men disse var mer enn bra nok for prisen. Nok om det! Disse bildene (og flere til som ligger på lur) er tatt på St.hanshaugen, stedet hvor jeg elsker å ta meg noen spaserturer om høsten. Finere landskap skal man lete lenge etter! Og ja, jeg begynner å ha utforsket mange steder i Oslo nå. Ta deg turen dit for å se de nydelige fargene, få litt frisk luft og se utsikten fra toppen av haugen og utover Oslo. Det er OsLove det.

Likes

Comments

//I samarbeid med Nivea

Jeg merker allerede stor forskjell på huden min fra august og til nå. Ansiktet blir tørrere, hårtuppene sprøere og leppene sprekker fortere. Under har jeg samlet noen gode produkter som sammen utgjør en liten nød-kit for huden i høst. Enkelte er gamle favoritter, andre er nykommere på badet som jeg har stor tro på og ser frem til å bruke denne sesongen.

I hele sommer har jeg brukt Niveas solkrem med en ny og unik teknologi som ikke gir flekker på klærne. Den var med på tur både i Spania og Italia, i tillegg til å bli flittig brukt i den norske sommeren. Selv om solen ikke brenner like hardt nå som i juli, er det absolutt anbefalt å fremdeles bruke solkrem. Høstsola er ganske sterk den òg, og selv i overskyet vær trenger UV-strålene igjennom og påvirker huden.

Jeg liker å variere produktene mine, slik at huden og håret ikke blir ''for vant med'' et produkt, og dermed fungerer dårligere. Men, noen favoritter har jeg, og som fortsetter å være en del av den daglige hudpleien. En av disse er nattkremen fra Nivea, som jeg siden jul i fjor har brukt hver eneste kveld etter rens og skrubb. Den er akkurat passe fet og er superdrøy i bruk!

On the go... renseservietter som også fjerner sminken effektivt.

Ha en nydelig lørdag 💋

Likes

Comments

Jacket: By Malene Birger Knit: Bikbok Pants: Vila Bag: Chanel

Off Shoulder Knit- min nye favoritt! Jeg ble så glad i denne genseren fra Bikbok at jeg endte opp med en i både rød og beige. Noe til enhver anledning! Til helgen skal jeg hente ned esken fra loftet som er full av ullklær og som har vært stuet vekk til nå. Oktober=ull <3

Likes

Comments

Tirsdag var min andre kveld med motekollektivet InspLove i den gamle stallen på Grünerløkka. Denne kvelden hadde vi besøk av Nina Jarebrink, et kjent ansikt i motebransjen og som har kledd opp mange på rød løper. Hun designer både smykker og klær, og er kanskje spesielt kjent for de lange, elegante kjolene sine som kommer i alle mulige størrelser. Hun var både morsom å inspirerende å høre på, og oppfordret folk til å ha nok troa på seg selv til å vise fram arbeidet sitt, for ''samme hvor flink man er, så lenge ingen vet at man finnes''. Jeg er veldig glad for å ha muligheten til å være en del av en så fin gjeng, og håper virkelig jeg får muligheten til å bli med oftere!

Alle bildene er tatt av dyktige @ronjaslar.

Velvet Dream

De aller fleste plaggene Nina Jarebrink hadde tatt med denne kvelden, var i fløyel. Jeg elsker fløyel i alle mulige farger, så midt i blinken for meg! Denne kjolen var spesielt et blikkfang, med sin knallrøde farge og fine snitt. Særlig med et belte i livet fra samme designer satte den prikken over i-en.

Ha en fin og behagelig siste dag av helgen ❥

Likes

Comments