Shiit så fort tiden gikk! Vi bestilte tur til London i januar, og nå er det kun 2 dager til vi reiser!  Er utrolig spent egentlig, gleder meg masse til å bare komme frem til leiligheten i Notting Hill. Kommer til å legge ut innkjøp når jeg kommer hjem, enten bilder eller kanskje en videoblogg, haha vi får se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heihei! Da var helgen allerede over, og imorgen er det enda en ny uke. Heldigvis ser det ut til at vår-været endelig kommer! Når det er sol og deilig vær er det jo så mye mer å finne på også, gleder meg veldig til å kjøre scooter med bestis igjen i alle fall.  Vi tok vår første tur i går kveld da solen hadde gått ned, så litt kaldt var det jo, men verdt turen likevel.

Ellers har jeg nettopp hatt et deilig måltid her, og skal snart gjøre meg klar for morgendagen. Skal til frisøren i morgen, så det kan bli spennende!

Likes

Comments


Tynn og deilig hettegenser (finnes også i svart): 149kr. Veldig behagelig å ha på, elsker den!


Søt peplum topp med blonder på (finnes også i svart): 129kr. 


Lang og behagelig cardigan (finnes også i grå, hvit og svart): 199kr.


Søt hettegenser med detaljer nederst. 249kr.

Jeg har selvfølgelig kjøpt meg masse mer fra gina, klarer jo ikke gå tomhendt ut etter å ha vært på jobb og pakket opp masse nyheter. Men dette var det jeg ville vise dere nå, resten ser dere nok en annen gang. 

Likes

Comments

Da var det mandag igjen.. Enda en uke med jobb, men det er deilig at tiden går så fort fordi man gjør noe hele tiden! Deilig med litt lønn nå også, passer bra at vi har fått inn masse fine vårnyheter på Gina nå😊 Venter bare på finere vær nå, så blir det bra. Akkurat nå spiser jeg en alt for usunn kveldsmat, men la det gå for denne gang!

Likes

Comments

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra jobb, deilig at dagene går så fort når man trives godt! 
Resten av dagen skal jeg kun bruke på nødvendige ting som må gjøres. Skal forhåndskrive noen innlegg også, viktig å få ned alle ideer før man glemmer dem. Nå skal dagens middag hives innpå, vi snakkes!

Likes

Comments
Helt siden mine forrige hvite jeans ble ødelagt, har jeg ønsket meg nye. Endelig fikk jeg kjøpt meg det, for det er jo så fint! Jeg går nesten hele tiden med sorte jeans, og det blir fort veldig kjedelig og mørk, selv om det passer til alt, men det gjør jo igrunn hvite bukser også, i tillegg til at de er litt lyse og freshe nå mot våren og sommeren!  Buksene på bildene over er fra Dr.denim, veeldig behagelige og fine bukser som sitter godt. Prisen på buksen varierer litt, men disse koster kun 400kr.

Likes

Comments

Våknet for ikke så lenge siden med pus som selskap ved siden av meg i sengen. I dag er det dessverre siste dag i vinterferien, og i morgen er det tilbake på jobb! 
Jeg tenkte å vise rommet mitt til dere snart, men jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, siden jeg har 2 rom i 1, om dere skjønner.. Skal prøve å få tatt noen bra bilder snart. Her er i alle fall utsikten min fra sengen på det ene rommet. 

Likes

CommentsJeg er så fornøyd! Se så fine da😍 Elsker alle detaljene på dem! 

Likes

Comments


 

1. LINNA JACKET 599 KR - 2. JADE SHIRT 249 KR - 3. EMMA JACKET 499 KR - 4.HANNA TOP 149 KR -
5. LINN DRESS 299 KR - 6. DISA HOODIE 299 KR - 7. SMILLA SKIRT 149 KR
8. PETRA HOOD CARGIGAN 199 KR - 9. MARY JACKET 599 KR - 10. MOLLY HEIGHWAIST JEGGINGS 299 KR - 
11. LEA SHIRT 199 KR - 12. LISA SUPERSTRETCH JEANS 399 KR -  13. WELLA VEST 499 KR
14. INGA SKIRT 129 KR - 15. JESSIKA SHIRT 299 KR - 16. LEIA SPORT SWEATPANTS 199 KR -
17. MAJA SUNGLASSES 59 KR - 18. MINDY BAG 299 KR - 19.HANNA SUNGLASSES 79 KR.

Likes

Comments

Jeg har i alle fall ikke sett en cardigan som er finere enn denne fra Bikbok! Det er jo angora i den, så vil nok si det er grunnen til at den er så fin og deilig. Faktisk så har jeg enda ikke brukt den, selv om det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte den. Klarer ikke helt å finne ut hva jeg skal bruke med den, men tror den blir mye brukt nå til våren. Jeg har min i L, for jeg tror det blir deilig at den er litt oversized. Den kostet 799,- på Bikbok, og den er verdt hver eneste krone siden den er så fin! 😊
Likes

Comments