Nu är det väldigt längesen jag uppdaterade bloggis, men hur kul är det inte att gå tillbaka några år och se vad jag hade för mig i veckorna då?
Upprepade gånger har jag försökt hålla bloggen igång för min egen skull, men i brist på "aktiviteter att skriva om" så lägger jag det på hyllan ett tag.

Nu har jag många roliga projekt igång igen som jag verkligen vill dela med mig av, till de som vill ta del av det och till mitt framtida jag som vill pausa livet och se tillbaka på en rolig tid.
Just nu mitt i planeringen kör jag en #tb till då jag befann mig hos en nära vän i Storbritannien, närmare bestämt London (!!<3) över en helg.

Vi fikade hela tiden, turistade, såg musikal (Les Misérables, SÅ bra!!) och bara njöt av tillvaron. Himla vacker tjej, min fina My. <3


Nu ska jag planera lite hur jag kan uppdatera hela bloggis, så den blir lite mer "2017, new me-stil".
Ha'de,
B

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
igår skämde jag ut mig som fan, brandmän/poliser/män i läskiga kostymer gör mig så jävla nervös så det är helt sjukt. jag blir alldeles nervig och glömmer bort hur jag bör bete mig (hahah)....

Mitt i själva trafiken, vid stoppljuset stod såklart en brandman och samlade in pengar. "Fill the boot donation" hette det, och han kikade in genom bilfönstren och räckte oss sin stövel. Jag donerade ca 6$ och
pengarna går till Muscular Dystrophy Association.

När brandmannen insåg att jag smygfotade honom stoppade han in huvudet längre in i bilen och ropade "Hurry up, get over here!!", så vi tog en ful selfie som jag nu i efterhand inte ens kan förstå att vi gjorde. o.m.g.

Likes

Comments

Något jag verkligen kommer sakna när jag är hemma i Sverige igen är det fina vädret, och alla promenader med fin utsikt.
Igår tog jag en långpromenad runt området jag bor i, ca 1,5h tog det. Efteråt la jag mig i solen och tog det lugnt i några timmar.
på kvällen cyklade jag till Inner Diva, en poledancing-studio och tränade!

Likes

Comments

I flera dagar har jag haft fullt upp att göra med träning & plugg. 

Jag har tagit en online-kurs för nutrition och bestämde mig för att ha slutprovet i fredags (13/5) utan att jag riktigt var 100% klar med allt, men jag hann ikapp och klarade provet galant. 

Igår bakade jag i ca 7h. Det blev en massa kakor, en sjukligt god kladdkaka och väldigt goda svenska vanilj/kanelbullar inför kvarterets Yard sale. Eftersom vi har svenskt blod i familjen här bestämde vi oss för att sälja en massa svenska godsaker. Det var verkligen roligt att sälja och få prata med så härliga människor.

Självfallet hade min mobil något kladd på linsen som jag inte såg först, som förstörde bilderna en aning..Hur som helst så fick vi ihop närmare 70$, som vi firar med en tur till Big Al's archade imorgon (en väldigt stor spelhall).

Likes

Comments

Jag och Tobbe åkte till Table Rock och vandrade upp till toppen (1115 m.ö.h). Det var nice, och svettigt.

​Innan vi gjorde detta firade vi självklart alla mödrar på Mother's Day, och vi åt tårta & pannkakor. Mmm.

Likes

Comments