Hej på er!
igår skämde jag ut mig som fan, brandmän/poliser/män i läskiga kostymer gör mig så jävla nervös så det är helt sjukt. jag blir alldeles nervig och glömmer bort hur jag bör bete mig (hahah)....

Mitt i själva trafiken, vid stoppljuset stod såklart en brandman och samlade in pengar. "Fill the boot donation" hette det, och han kikade in genom bilfönstren och räckte oss sin stövel. Jag donerade ca 6$ och
pengarna går till Muscular Dystrophy Association.

När brandmannen insåg att jag smygfotade honom stoppade han in huvudet längre in i bilen och ropade "Hurry up, get over here!!", så vi tog en ful selfie som jag nu i efterhand inte ens kan förstå att vi gjorde. o.m.g.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Något jag verkligen kommer sakna när jag är hemma i Sverige igen är det fina vädret, och alla promenader med fin utsikt.
Igår tog jag en långpromenad runt området jag bor i, ca 1,5h tog det. Efteråt la jag mig i solen och tog det lugnt i några timmar.
på kvällen cyklade jag till Inner Diva, en poledancing-studio och tränade!

Likes

Comments

I flera dagar har jag haft fullt upp att göra med träning & plugg. 

Jag har tagit en online-kurs för nutrition och bestämde mig för att ha slutprovet i fredags (13/5) utan att jag riktigt var 100% klar med allt, men jag hann ikapp och klarade provet galant. 

Igår bakade jag i ca 7h. Det blev en massa kakor, en sjukligt god kladdkaka och väldigt goda svenska vanilj/kanelbullar inför kvarterets Yard sale. Eftersom vi har svenskt blod i familjen här bestämde vi oss för att sälja en massa svenska godsaker. Det var verkligen roligt att sälja och få prata med så härliga människor.

Självfallet hade min mobil något kladd på linsen som jag inte såg först, som förstörde bilderna en aning..Hur som helst så fick vi ihop närmare 70$, som vi firar med en tur till Big Al's archade imorgon (en väldigt stor spelhall).

Likes

Comments

Jag och Tobbe åkte till Table Rock och vandrade upp till toppen (1115 m.ö.h). Det var nice, och svettigt.

​Innan vi gjorde detta firade vi självklart alla mödrar på Mother's Day, och vi åt tårta & pannkakor. Mmm.

Likes

Comments

​Något jag verkligen har lagt på hjärtat är min resa till Anneli i Washington DC, när vi sprang Color Vibe 5k i Baltimore. Det var så roligt och häftigt, speciellt "festen" efteråt när alla kastade färg kring sig osv.  

Jag tänker försöka skriva om roliga händelser från min resa här i bloggen för att kunna ha mina minnen lite varstans. Wihoooo


Likes

Comments

Hur kan tiden gå så himla snabbt?
Jag planerade att skriva i bloggen för TRE månader sen.. inför min USA-resa, för att senare kunna kika in och minnas alla detaljer. Istället insåg jag att det kunde vara roligare med en fysisk dagbok, så det fick det faktiskt bli istället. Där i har jag sparat bilder, biljetter, diverse blommor och annat mysigt.

Nu såhär på kvällskvisten har jag visat farbror Tobbe bilder osv från tidigare i den här bloggen, och jag måste säga att jag känner en enorm saknad till att kunna skriva av mig lite då & då... det har ju ändå varit en stor del av mig i många år. Därför tänkte jag smått & gott börja igen, bara för att jag har den möjligheten!

​Här kan ni se en bråkdel av allt jag upplevt, på riktigt, hehe.

Likes

Comments

Som rubriken lyder är det måndag idag, och för en gång skull vaknade jag vid 8.
jag tog mig i kragen och gick ut på en promenad, cirkus 5km längs dalälven! Efteråt tog jag min C-shot tillsammans med havregröt. mmmmm.

nu kilar jag iväg på kaffedejt med efterlängtad vän, därav NO Coffee till frullen. (OBS, jo jag drack en stor kopp innan promenaden hehe)

/ Coffee addict

Likes

Comments

Det tar tid att försöka lära sig ett finskt system, men jag börjar få lite susning över vad jag håller på med. Haha!

Snaaart slutar jag, då är det raka vägen till vårdcentralen sen hem till sängen! Gud så jag längtar.

Likes

CommentsI övermorgon börjar jag på mitt nya jobb, och inviger det med ett prov! Provet kommer handla om läkemedel, då jag kommer jobba inom äldrevården. Det är riktigt spännande (och verkligen utanför min "comfort zone"), men jag kommer klara det här galant!

Skolan är klar, men plugget är kvar.

Roligt att ni kikar in när jag äntligen är tillbaka, kram!Likes

Comments