Vi lyxade till det med lite morgonmys och en stooor gurkskiva till lilla Polly också. Vi har haft henne strax över fyra månader nu, det känns ändå som att hon varit med oss mycket längre än så. Vår lilla bebbe. <3

Just nu sitter jag med hemtentan, min första riktiga. Så svårt!!
Måste fortsätta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det första advent, jag har hemtenta över helgen och E ska plugga i skolan hela helgen. Hmm, men vi ska nog hinna med lite mys ändå! Jag fixade massa idag inför veckan, med olika maträtter och den här ingefära/citron-shotflaskan så vi håller oss friska. Hann även köpa lite presenter till älsklingen, så gosigt med lite klappar!!!

Den här veckan måste jag erkänna har varit lite jobbig, mycket (vad jag kallar, kan nog inte alls jämföras med "riktig") panikångest/ångest osv, vilket tog ifrån mig två dagar. Sen har jag haft en hemsk huvudvärk flera dagar i rad nu...men jag kan absolut trösta mig med att vi inte hade skola på hela veckan och knappt något att göra heller så jag kunde verkligen ta mig tiden att bara vara.

Likes

Comments

Igår hade jag över några nyfunna, fantastiska vänner (<3), jag bakade en saffranskaka vilken jag glömde fota. Dock var den suveränt god så jag kommer nog baka den i nästa vecka igen. Innan de kom var jag först och tränade och sedan så pysslade jag lite. Jag får ännu inte gå all in med pyntet, men så fort första december är här så finns det inget som kan stoppa mig. Hihi.

Det är så rogivande att ha börjat bloggat igen, jag är inte så på't för jag gör det för min egen skull, för minnenas skull, men visst är det väl roligt om jag har någon läsare ibland.
Nu ska jag iväg till skolan och läsa ikapp lite skolarbete.

Likes

Comments

Jag har lyckats stressa på med plugget i veckan tillräckligt för att vara helt färdig med veckans "to do's" vilket resulterade i en ledig helg. Det är så skönt att kunna koppla bort tankarna ett tag men jag har så svårt att verkligen göra något nyttigt av min lediga tid. Ibland får det vara så, just idag kunde det få vara så.

Likes

Comments

Det har gått ännu ett år sedan jag lämnade dig. Sist jag såg dig i ögonen.
Visst, absolut - ibland kan jag falla tillbaka och gå in i mig själv men efter lång tid ifrån dig så har jag funnit nya sidor av mig själv som styrker mig till att fortsätta mitt liv i den riktning jag vill. Jag kan ärligt säga att jag är lycklig och stolt över mig själv som lyckades lämna dig där och då, i november 2013. Det är något jag aldrig kommer glömma eller ångra.

Sedan den tiden försöker jag uppskatta allt ikring mig, jag ser inte längre livet i svartvitt, utan allt är i klar färg. Kanske är det därför jag värdesätter hösten högt, kanske för att jag på något sätt påminns om livets mening när löven skiftar färg och sedan faller mjukt ner på marken.

Jag tackar dig för vår tid ändå, jag hade inte varit den person jag är idag utan den destruktiva makt du hade över mig.
Tack.

Likes

Comments