Skola

Hej,

Nu har skolan börjat och jag har det bra. Hur har ni det?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fritid, Skola

​Nu är sommarlovet över och jag har börja skolan...igen. Det var en kul dag i skolan men kommer antagligen bli jobbigare. Aja...ska försöka att blogg med jämna mellanrum men vet inte hur det kommer bli efter som jag har bara gått i skolan en dag eller ja det var en kort dag. Det kommer säkert bli mycket prov och läxor så det får ni respektera. Hoppas ni har haft en underbar sommar...nu börjar ju sommaren lida till sitt slut och hösten kommer tillbaka. Bye, bye.

Likes

Comments

Hej, jag har varit borta ett tag nu och det är för jag har sommarlov och åker iväg titt som tätt. Så imorgon ska jag till Ullared och vara där ett par dagar. Det har jag längtat tills skitmycket. Så vi hörs!!

Likes

Comments

Fritid

Denna sommar har varit varm och skön men det har regnat lite dem senaste dagarna. Jag har haft det toppen och tror det kommer vara så resten av sommaren. Jag har njutit av sommaren men har även sommarjobbat, det har varit nice. Jag älskar verkligen sommaren. Men jag ser också fram emot skolan igen. Ha en bra fortsättning av sommaren!!

Likes

Comments