Här sitter jag. Ensam i förtältet. Ebba sover efter många om och men. Mest ville hon springa runt och hälsa på alla på campingen, men det är ju faktiskt en dag imorrn med!
Per och Tuva sprang iväg till lekplatsen för dagens sista lek. Klockan är mycket. Men är det sommarlov och semester så är de!

Vi har avnjutit en sen kvällsmat jag och per. Räksmörgås. Smaskens!

Imorrn tänker vi oss bortåt Bovallsstrand för sol och bad. Hoppas jag!

Vad gör ni denna helgen?

Ett kallt dopp i havet har de hunnit med. Och ett misslyckat krabbfiske som resulterade i noll krabbor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår fiskades det krabbor.
Nöjd Tuva. Nöjd pappa. Vädret va bra! Solen sken. Vinden blåste rejält ett tag. Kvällen avslutades med lite regn.

Likes

Comments

Jag är ju som sagt mammaledig. Och nu när det är sommar så har vi sommarlov. Alltså hemma med två vildingar från morgon till kväll. Och det är väl härligt kan tyckas.
Men som jag skrev i förra inlägget så är båda två inne i någon form av fas. Den ens skriker och drar i kläderna för att få bli buren eller på något sätt få uppmärksamhet (den lilla då) och den andra gapar och skriker och slänger i dörrar och är allmänt arg. (Den stora som nästan kan liknas vid en tonåring)
Och jag vet väl mycket väl att det går över... Men just för stunden så är det jobbigt. Känns som att man inte räcker till som förälder/vän.

Men oftast är båda två helt underbara och fantastiskt roliga. Uttrycker sig på sina vis och pratar och har det väldigt roligt tillsammans. Och det får man ju vara glad för och tänka på när det bråkas emellanåt.

Utöver detta mammaliv, så har jag även blivit återförsäljare för ett kanonföretag.. Forever Living. Efter att ha testat den populära boxen C9, som är en form av reningskur med syftet att få bättre livsstil med kost/hälsa & träning.
Mina resultat blev bra och jag har fortsatt i någorlunda bättre tänk vad gäller hälsa & träning.
Jag har ju ett diskbråck och ev segmentell rörelsesmärta (vilket inte är helt diagnostiserat ännu då jag väntar på en smärtbedömning uppe i Strängnäs)
Men jag känner ändå att med produkterna från Forever Living, och träning hos sjukgymnasten så känner jag mig ändå mycket piggare & gladare med en bättre motivation till att träna mig frisk(are) .

Så är det något ni undrar över om produkterna eller om något annat så tveka inte att höra av er!

Imorrn är det semester på annan ort! Bo i husvagn ett par dagar och Tuva är iaf exalterad! Jag hade gärna bott på hotell i en go säng. Haha! Men vad gör man inte för barnen!

Godnatt!

#foreverliving
#diskbråck
#ryggträning
#segmentellrörelsesmärta
#c9
#foreverfit
#aloeveragel
#aloevera

Likes

Comments

Dagen har varit lång. Två kids som är inne i varsin form av trotsperiod. Nu har Per varit hemma idag så det har inte varit lika jobbigt att ta strider. Men imorrn åker han och jobbar dygn igen. Men det ska nog gå bra!
Jag är ju inte den som mutar med godis eller kakor ( även om både jag & Tuva tycker om att baka) men muta med lite pysselstund när lillasyster sover funkar alltid!

Vad har vi gjort mer idag? Tuva fick tre nya tröjor från Lindex. Från deras 3 för 2 sortiment. Superfina goa bombertröjor som man både kan klä upp & ner plaggen med! 👍🏼👍🏼
Hade dock önskat att det funnits i mindre storlekar så jag kunde fått syskonmatcha tjejerna lite mer.

Jag hängde en sväng hos sjukgymnasten... Känns betydligt mycket bättre i min rygg av att få träna. Och att ha nån där som säger vad jag ska göra och inte göra.

Sen skulle jag visa Tuva att jag nästan kan hjula & stå på händerna... Det får jag säkert lida för imorrn... Kanske inte är superbra när man har diskbråck och diverse problem i ryggen. Ho ho!

Likes

Comments

När man är mammaledig så har man ingen koll på dagarna. Inte jag iaf.
Men jag vet att det har varit helg. Och den bestod mest i att leka och underhålla barn. Största barnet var iväg på kalas. Och jag roade mig med att rensa och röja i garderoberna medans lillan sov.

I tre dagar har jag hållt på till och från. Pappan i huset var iväg på svensexa över natten. Så det är mycket som ska göras när man är ensam med kids. Jag avundas de som är ensamstående föräldrar. Verkligen. Det ska lekas. Det ska fixas med mat. Det ska vilas. Lekas lite mer. Äta igen. Försöka plocka undan så gott det går innan allt rivs fram igen. Och sedan är det kväll och det ska sovas. Och sedan försöka koppla av en stund själv innan det är läggdags för mamman.
Jag börjar bli bra på det då pappan jobbar dygn hela sommaren några gånger i veckan!

Igår inhandlades det en infravärme och ljusslingor till altanen. Så nu fattas bara ett par plädar till soffan ute med så är altanen komplett! Nästan. Allt ska upp & installeras först.

Idag rensade jag det sista av alla klädpåsar. Vinterkläderna är på ett ställe (lite sent kan tyckas men sån är ja!) skor och bebiskläder är nerpackade och uppe på vinden. Så nu hoppas jag att jag har koll sedan när rätt storlek och årstid dyker upp! 👌🏼

Kvällen idag avslutades på bästa sätt! Kvällsmat i Borås hos fina J med L & T!

Dags att knyta säcken och få lite skönhetssömn! Sov gott alla därute!

Likes

Comments

Hej alla glada!

Har länge funderat på att börja blogga igen. Men inte haft tid, ork eller motivation till att skriva. Förra bloggen var ju mer för att skriva av mig. Komma ihåg vad jag själv gjorde på dagarna som mammaledig till min första dotter. Alla framsteg hon gjorde och allt kul vi hittade på.

Några år har gått och jag har fått en till dotter som hunnit bli 1,5 år. Så snart dags att börja jobba och lämna över lektiden till förskolan. Några timmar iaf. Resten sköter jag själv! 😄

Nu känner jag mig någorlunda taggad till att skriva av mig igen. 👍🏼 sen jag såg min fina vän @madelenebrunbäck som börjat blogga. Det är ju fantastiskt trevligt att läsa om andras vardag när man inte hinner ses så mycket längre när familjen och jobbet tar över.

Vad jag kommer skriva om här vet jag egentligen inte. Än. Det får tiden avgöra! Men jag gissar på att det kommer bli mycket familj. Och nu i semestertider så kanske ni får följa med på våra småtrippar vi har planerat in. 😄

Godnatt!

Likes

Comments