Header

I går begynte jeg i arbeidspraksis og jeg er så glad! Stillingen min er vel det man kaller for kommunikasjonsrådgiver eller digital markedskoordinator, men tittelen er ikke helt bestemt enda. I går og i dag har jeg jobbet med å utarbeide firmaets nye hjemmeside og timene bare flyr avgårde. Det skal bli veldig deilig med helg nå, men jeg ser allerede frem til å jobbe igjen på mandag.

Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg har søkt på sykepleierstudiet til høsten, men nå blir det nok uaktuelt å gå tilbake på skolebenken uansett om jeg kommer inn. Ønsker dere en fantastisk fredag videre og god helg!

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8400362734"

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​I går fikset jeg som sagt etterveksten min og jeg er storfornøyd som vanlig. Denne gangen stripet vi håret med en ny type bleking og resultatet ble en nydelig kald nyanse. Wendela på Modern Design, Kvadrat er så flink!

Jeg ser det veldig godt og det kan hende at dere også la merke til det men håret mitt er ganske tørt i lengdene. Vi fikk ikke tid til å klippe håret mitt i går, men planen er å gjøre det om ikke så lenge. Tenker at det kan være lurt å spare klippen til etter jeg har kommet hjem fra solfylte Spania. 

Likes

Comments

BY JANE IREDALE

Jeg elsker dette eyebrow kitet til Jane Iredale. Nå har det fått helt nytt design og kommer i et fint lite gullfarget etui som ser skikkelig ekslusivt ut. I tillegg er det så lett å ha med i veska slik at du enkelt kan "touch up" i løpet av dagen. Hvis du bor i Stavanger/Sandnes området kan du kjøpe Jane sine sminkeprodukter på Modern Design, Kvadrat.

Likes

Comments

Hei alle sammen. Jeg håper dere har hatt en fin helg for det har i hvert fall jeg!

Vi har hatt strålende vær i Stavanger hele helgen og det har vært så deilig. På fredag møtte jeg en venninne i Sandnes med hennes søte 4 måneder gamle sønn. Vi spiste lunsj på Gjesdalveien bakeri og jeg bestilte glutenfritt horn med ost og skinke, noe jeg ikke har spist siden jeg ble diagnosert med cøliaki i 2010.

På lørdag jobbet jeg, men fikk besøk av den samme venninnen på kvelden og hjalp henne med å farge håret. Vi koste oss med hårfarging og taco, samt bablet som to småjenter i flere timer. Etter en lang kveld sovnet jeg som en stein når hodet traff puta og sov som en baby.

I går møttes vi igjen og tilbrakte dagen i solen på Vaulen badeplass. Det var så utrolig deilig å slappe av mens solstrålene varmet opp kroppen og sinnet. På kvelden hadde jeg ingen planer bortsett fra middag og en god film.

Likes

Comments

​Jeg har jevnlig fikset neglene mine ved bruk av gel i snart et halvt år nå. Jeg har ikke vært særlig eksperimentell, men jeg har endelig funnet en favoritt. Fransk manikyr med en rund hvit kant er virkelig den stilen jeg liker aller best, selv om jeg liker å mikse det opp med en hel farge innimellom. 

For et par måneder siden tok jeg av geleen for å se hvordan neglene mine så ut. De var blitt utrolig lange, men dessverre like tynne og flisete som de alltid har vært. Gele negler har virkelig reddet hendene mine. Geleen får neglene til å bli tykkere og sterkere, samtidig som farge eller fransk manikyr varer mye lenger enn vanlig neglelakk. Hendene blir som regel lagt merke til og det føles så godt å ha neglene under kontroll!

Likes

Comments

DO IT YOURSELF

Jeg har alltid vært en fan av fletter, men i det siste har jeg synes "the waterfall braid" er spesielt fin! Jeg har ikke fått til å lage den på meg selv enda, men da jeg kom over dette tipset om et hjelpeverktøy måtte jeg bare slå til. Er det bare jeg som er udugelig på å flette mitt eget hår?

Glitter har for øyeblikket både et magasin og flere små ark med tips til hver frisyre slik at oss normale mennesker også kan få det til.

HOW TO:

1. Begynn med å sette i løshår dersom du ønsker det. Tuper deretter det overliggende håret og plasser en volumpute under ved behov.

2. Flett ved hjelp av verktøyet. Plasser hårlokkene som anvist på pakken.

3. Dekorer ved å feste blomster eller annet forsiktig i håret.

4. Avslutt med hårspray for å sørge for at frisyren holder seg på plass.

Neste gang det passer skal jeg sette på et par clip-on extensions og prøve lykken!

Likes

Comments

Blåmandag.

Det regner ute og himmelen er en blanding av hvit/grå. Jeg blir nedfor av tanken på å gå ut i det hele tatt, men det må jeg før eller siden. Akkurat nå må jeg få i meg litt mat og så må jeg lufte hunden (hater det på dager som dette!) og gjøre meg klar til jobb. Jeg ser frem til en fridag på torsdag, men mest av alt til neste helg for da skal vi på hyttetur til Mandal. Håper mandagen deres er fin! 

Likes

Comments

​Glutenfrie knekkebrød med Jarlsberg ost, samt jordbær og appelsin juice. Finnes det en bedre måte å starte dagen på enn en god frokost? I think not! Jeg bruker alltid en god del av tiden min før jobb på å forberede en god frokost og chille litt med et par episoder på HBO eller Netflix. Luna er som regel så trøtt og lat at jeg ikke trenger å lufte henne igjen før jeg faktisk skal avgårde. 

I dag tok jeg min siste tablett med penicillin. Bronkitten har forhåpentligvis forsvunnet og jeg er så klar for helg. 

Jeg gleder meg veldig til venninne-date på lørdag og familiekos på søndag. Ønsker dere alle en fantastisk fredag og god helg!

Likes

Comments

Cropped strap top fra Na-kd

Fikk denne spreke toppen fra na-kd.com i posten i dag. Den er så fin og jeg gleder meg masse til å bruke den med et par high wasted denim shorts i sommer! Hva synes dere?

Likes

Comments

I dag var vi sååå slitne etter gårkveldens festligheter. Jeg våknet tidlig mens Sara sov videre som en sjøstjerne bredt utover sengen. Vi hadde ikke annet planlagt enn netflix og chill, men så fikk vi besøk av en kompis som vi også studerte med i Southampton.

Etter et par timer med sofakos laget Sara sin signatur-rett, nemlig hjemmelaget kebab som er helt sinnsykt god. Vi nøt maten og fekk sett litt av en film før jeg måtte pakke og komme meg avgårde til National Theatret. Nå sitter jeg på togstasjonen og venter på toget som skal ta meg til Gardermoen så jeg kan fly hjem.

Helgen har gått så fort og jeg hadde absolutt ikke lyst å dra, men samtidig så er det alltid godt å komme hjem igjen og!

Likes

Comments

Instagram@marita_lynn