Hej alla, det var några dagar sedan jag sist bloggade. Jag har inte haft så mycket tid att blogga men nu så har jag rast i skolan och ska snart ha min sista lektion. Efter skolan ska jag åka hem och plugga, eftersom att nästa vecka har jag två prov. Igår var jag bara i skolan, efter skolan åkte jag till Specsavers och köpte nya glasögon. Sen åkte jag bara hem och pluggade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla, idag har jag haft en super bra dag. Det stod på schemat att antingen åka till Göteborg eller kolla på match. Tillslut lyckades Alma och Nermina få med mig till Göteborg där vi åt gott och var på en utsiktsplats. Som tur var hann vi tillbaka i tid så jag hann även se matchen. Nu är jag hemma och ska strax gå och lägga mig eftersom imorgon är det back to school again.

Likes

Comments

Två bilder från idag när jag var i Jönköping på Jireel & Fricky. Åkte dit vid klockan 14 med mina tre syskon och min storasysters bästavän, vi hade jättekul tillsammans. Dem började sjunga klockan 17, när dem hade sjungit klart åkte vi till Jönköpings centrum och åt mat. Nu är jag hemma och ska redigera lite bilder sen tänkte jag kolla lite youtube. :)

Och en snapchat bild på oss. :)

Likes

Comments

Hej, äntligen FREDAG som jag längtat. Idag har jag haft en väldigt bra dag. Jag började skolan kl 08.00 och slutade 14.20 så det har varit en ganska chill dag. Jag och mina kompisar tog också lite bilder i skolan. Sen så hämtade pappa mig från skolan så åkte vi hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt hemma med mina syskon. Jag hann också baka en kaka med min storasyster. :)

Hihi från idag när vi tog bilder. :)

Och så lite bilder på skoltoaletten som vanligt.

Mina fina flätor som min kompis gjorde på mig. :)

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Belmina men kallas oftast för Belki. Jag är 15år gammal och går i 9an. Jag bor i Länghem som ligger en bit utanför Borås. Att shoppa, lyssna på musik, umgås med familj och kompisar är det bästa jag vet. I min blogg kommer ni få se allt möjligt bland annat min vardag, mode, shopping, familj och kompisar. :)

Likes

Comments