God morgon! Har precis skickat iväg ungarna till skolan och nu ska jag ta en kopp kaffe. Idag är det jobb igen på kvälls schemat, vad jag ska göra under dagen vet jag inte riktigt, kanske blir lite städning och sätta upp lite mer julsaker.

Sitter och knåpar på lite saker , ska starta en till blogg som ska rikta in sig på unga tjejer. Det kommer att handla mycket om kroppsidealet och all hets kring att man måste se ut på ett visst sätt för att bli accepterad.
Tex övervikt, idag när Man går i affärer så finns det knappt några snygga kläder för mer kurviga och om det finns så är det inte snygga kläder enligt mig, det finns väl alltid nåt som hänger längst in någonstans på en klädstång men om man jämför med alla fina kläder från strl 34-36,38 så är dom jättesnygga men går man upp 1 eller 2 storlekar eller mer så ser det mest ut som att det är nåt man sytt ihop i all hast. Varför är det så? Är man kurvig ( som jag tex ) så är det mest ångest som dyker upp när man ska handla kläder. Man ser alla smala modeller stå och posa men väldigt sällan en mullig modell. Det är inte så konstigt att många idag, speciellt unga tjejer som hetsar till en kropp i Size zero , konsekvenserna blir oftast ätstörningar, dåligt självförtroende och man får en bild av att man måste se ut på ett ”visst” sätt för att man ska passa in. Dåligt dåligt dåligt !! Det jag försöker säga är att oavsett med eller utan kurvor så måste samhället sluta upp med det sjuka idealet som får väldigt många kvinnor och män att må dåligt och sätta press på sig själva. Antingen så får man höra att man inte har bröst, eller så har man för stora bröst, för hängiga bröst, magen är inte platt eller så är man för smal , vi måste lära oss att älska våra kroppar för vad dom är, din och min kropp är fantastisk oavsett! Men mer om detta i min andra blogg jag ska starta upp.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och börja städa lite. 💕 puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Här kommer ett litet sexigare julklapps tips från Evas Underkläder , finns mycket snygg för både smala och lite mer curvey girls. Love it! Varför inte ge bort ett set med HB och trosor i julklapp. Eller om man kanske vill unna sig själv någon snygg och sexigt till jul. Du kanske kan vara julklappen till din partner. ;) Jag personligen tycker om snygga spetsklänningar eller korsetter/bodys 

 Bra kvalitet och mycket att välja på. Likes

Comments

Vaknade för en liten stund sen och min yrsel är inte borta. Usch vad obehagligt det är när det bara snurrar hela tiden. Aja,det går nog snart över.

Kaffet kokar och jag sitter och myser med tända ljus. Idag ska jag träffa min älskade vän , får se om jag går över till henne med lite fika. Annars har jag inga planer alls för dagen.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och titta på Temptation Island som jag missade i Söndags.Likes

Comments