Utan dig finns inget jag! Love u 4-ever!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i soffan och känner hur hjärtat bankar fortare och fortare, jag skakar i hela kroppen, känner att jag bara vill kräkas. Gråten sitter i halsen och jag känner hur paniken växer inombords.

Jag fattar, det är så här det kommer att vara, jag kommer aldrig att vara den jag va då. Mycket har förändrats, men det som är annorlunda idag är känslan av att jag inte kan kontrollera min kropp och mina känslor. Jag har alltid varit en glad tjej, alltid velat stå i centrum, bjudit på mig själv, skämtar på min egen bekostnad, har aldrig brytt mig riktigt om vad andra tycker. det dåliga är väl att jag alltid varit bra på att knuffa bort mina känslor och sätter andras i fokus. Det kom ikapp! Idag är det helt annorlunda. Känns som att jag står på en klippa och gungar fram och tillbaka. Det där stupet som är så nära blir bara större och djupare, ser hur mörkret växer och jag lutar mer och mer ner mot djupet.

Känslorna väller över mig som en flodvåg, inget jag kan kontrollera, hur mycket jag än vill det. Känslan är obeskrivlig. Jag har så fina människor runt omkring mig, Vänner, familj, mina barn, min man, men ändå så känner jag mig så ensam. Känner mig hemsk som känner så när jag har allt, jag har det jag alltid velat ha, plus mycket mer.

Ljudet runt omkring mig dånar i öronen, ljudet blir så högt att jag bara vill krypa ihop i fosterställning i ett hörn någonstans. Fan Fan fan!! Hatar dessa känslor.

Paniken växer, hjärtat dunkar fortare, känslan av att man förlorar sig egen vilja att styra sig själv är långt borta, känslorana är någon annans, inte mina,det här är inte jag, det här är någon slags ondska som försöker ta över, jag har en dragkamp mellan verkligheten och det som är overkligt.. Svävar i något slags vakuum. Försöker andas men trycket är tungt över bröstet. Önskar att jag kunde fly, fly från min egen kropp, mina tankar och mina känslor. men jag är fast, här inne i det mörka. Jag skriker men ingen kan höra mig, allt jag hör är ett eko, ekot av min svaga röst som försöker nå ut, men den stannar, stannar i ett vakuum där ingen kan nå mig.

Ljuset finns där, jag har det runt omkring mig, hela tiden, jag vet det. Det här är bara en dragkamp, en sådan som jag måste vinna. ska hitta min kraft att orka. Den finns där, någonstans i allt kaos.

Det här är jag, ofrivilligt fången av mina egna känslor.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Sitter här i soffan och känner hur min ångest bara växer inom mig. Känner bara för att gråta men det kommer ingenting, Ni vet när man typ har gråten i halsen. Men jag har inte ens någon ork för att gråta. Illa eller hur!

Det är så mkt som far omkring i mitt huvud och när det händer så blir jag så off. Jag vill så mycket men orken finns inte , och det gör mig så irriterad. Varför ska jag känna så här. Varför är jag så här?

Nej det här blir inget bra inlägg känner jag nu, jag vill skriva men blir bara irriterad för att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig. BLÄ!

Får sätta på nån snyftfilm och kanske få ur mig tårarna, eller så slutar det med att jag bara blir irriterad på filmen. Gråta och visa känslor är ju livsfarligt!

Ne nu avslutar jag detta depp inlägg och försöker imorgon istället och hoppas på att jag är på bättre humör.

Likes

Comments

God morgon!

Usch, vaknade med en förkylning, inte roligt. Vill bli frisk så jag kan ta mina PW och komma igång med min träning, men den får vänta. Blir frisk i några dagar sen är man sjuk igen, går aldrig över. Suck vad tröttsamt.

Sitter med min kopp med kaffe och försöker vakna till liv, jag är verkligen ingen morgonmänniska även om jag vaknar tidigt, jag kommer igång på kvällarna istället.

Ska ta mig i kragen och börja tvätta i alla fall så jag får nåt gjort. har min lilla Novis hemma som också är förkyld. I Fredags hade hon öroninflammation, det gör så ont i mitt mamma hjärta speciellt när man inte kan göra nåt. Satt med henne och trösta så gott det gick men hon kved verkligen. Då önskar man att man bara kunde ta över smärtan.

Vad har ni för er denna Måndag?


Likes

Comments

Hej!

Har inte haft tid att sitta vid datorn och skriva. Har haft en dag med min man och bara kollar på S.O.A hela Lördagen och halva dagen idag. Kan inte släppa den serien, så grym!

Idag har vi firat min bror med lite fika för att han fyller år.

Trevligt, med många diskussioner som det alltid blir när vi ses, haha!

Skönt med en familj som är sig själva. Love them!

Trött på folk

Mina tankar bara snurrar runt i huvudet, vet inte riktigt vad det är som stör mig men nåt är det. Eller, jag vet men jag vet inte om jag ska välja att skriva ner det här i bloggen, det kan bli så fel så jag går inte in på några detaljer men min frustration blir bara värre och värre! Min energi tar slut och jag blir bara mer anti allt och alla. I mitt huvud så kan jag inte förstå samtidigt som jag vill ha förståelse. Jag vrider på tankarna och åsikterna bara för att bemöta detta så ödmjukt som möjligt men samtidigt så vill jag bara slita i håret och skrika! Det är såå jobbigt!

Man möter livets alla sidor men oftast så är det bara dom dåliga sidorna som gör av med energi, och dom positiva delarna blir ett minne blott. Även om man försöker se positivt på saker och ting och fokuserar på dom bra sakerna så blir det oftast att man man fastar i det negativa och ältar sönder det i huvudet tills det är i molekyler. varför ska det vara så?

Just nu är min energi som sagt helt dränerad och det enda jag vill fokusera på är min familj, mina barn och våran framtid!

Alla har ett val här i livet, och det valet ska man göra för att det känns rätt och magkänslan säger att det är rätt, inte för att andra säger vad man inte ska eller ska göra. så länge man gör ett val som man kan leva med resten av livet så är det fritt fram att göra dom. Jag menar, jag tänker lite så här att, om folk hade lagt sig i vad jag och min man gör för val här i livet och säger att det är fel eller att det inte är ett bra val, så är det ändå upp till oss att välja, men oftast så är det omgivningen som gör att man tror att man väljer rätt. Förstår ni vad jag menar?

Sen har folk den inverkan att ge en dåligt samvete om man blir varse om dåliga val. " Va vad det jag sa..." osv. jag menar, vi lär så länge vid lever och man måste få göra dåliga , mindre bra val här i livet, det är ju så man lär sig.


Men det som gör mig förbannad är att folk går runt och sprider en massa rykten som absolut inte är sanna. Jag tycker att man ska ta reda på fakta innan man kläcker ur sig saker. Annars så framstår man sig som DUM i mina ögon. Och allt detta på grund av ett val jag och min man gjorde för två år sen. Ett val som vi får betala för än idag, och tro mig, det är inte roligt. Man för höra det ena och det andra hela tiden pga en person som sabbade allt. Precis ALLT! Jag och min man har alltid gjort rätt för oss, alltid litat på människor, släppt in den ena efter den andra i våra liv. Nåt som vi har lärt oss idag är att vi litar inte på NÅGON, och då menar jag verkligen det! Tragiskt men sant! Så vi som sitter på all fakta både från advokater och andra papper, så fortsätter karusellen med frågor och tveksamhet. Det roliga är att vi har alla bevis, så den personen eller personerna som försöker göra narr av oss eller sprida en massa skit, kan komma och knacka på min dörr så kan jag lägga upp allt, i bokstavsordning, datum osv. Det är inte jag eller min man som är dumma, det är dom som går på alla dessa rykten och sedan försöker slänga det i ansiktet på mig/oss så fort galoscherna inte passar. Har även kommit hot hit och dit, men jag är inte rädd för fem öre. Jag är främst i ledet och jag försvarar min familj och våran heder med mitt liv. och det säger jag för att jag kan, för att jag står för det! Hota bäst ni vill, men jag kan dra i det tjocka snöret när jag vill. ;) Vi vet sanningen så det är inte vi som kommer att skämmas i slutändan och känna oss dumma!

Usch vilket jobbigt inlägg, mycket tankar som är spridda till höger och vänster. Hoppas ni inte blir förvirrade av detta inlägg.

Summan av kardemumman är:

Gör dom valen ni tycker känns rätt

Lär dig av dina/era misstag

Lita på magkänslan

Lyssna inte så mycket på vad andra säger

Och låt korkade människor gå på rykten

Valen i livet är på gott och ont


Likes

Comments

​God morgon!

Sitter här med en kopp kaffe och funderar på vad jag och lilla Novis ska göra idag medans grabbarna är i skolan. Kanske tar en promenad ner till posten och hämta ut paket. Ska även fortsätta med min storstädning här hemma , det är så skönt att få det rent och fräscht nu till helgen så slipper man tänka på alla måsten. Barnen ska till sin mormor imorgon, dom tycker att det ska bli så roligt. Då får jag och T lite ensamtid med bara varandra, kanske gör några inspelningar till youtube kanalen. Har många bra idéer =) Den förra gick ju hem haha!

Gud, min hjärna är inte riktigt påkopplad än, måste göra mig en kopp kaffe tror jag. Skulle inte klara av att starta min morgon utan kaffe. Nej, jag måste ta mig några koppar nu så jag vaknar till liv. 

Skriver nåt inlägg senare idag.

Ha en fin morgon allihopa!

Likes

Comments

Herregud, hade nästan glömt bort att jag hade en blogg! Har haft fullt upp med en massa saker så har inte haft tid att sitta ner och skriva ner ett par rader.

Har haft många långa timmar i min salong. Känns som att jag behöver mer material för att kunna leka loss lite, men det får vänta en vecka. Vissa dagar känns det som att jag ska ge upp, känns som att jag sitter och nöter och nöter men inget blir bra. Min inspiration tryter och jag sitter mest och väntar på att den ska komma tillbaka. Men det är bara att fortsätta kämpa, jag tänker inte ge upp!!

Mamma är på väg hit för att äta lite middag med oss och mysa. det blir spagetti och köttfärssås ( Qornfärs) För mig blir det en hallon och banan smoothie.

Jag har bestämt mig för att ta tag i träningen och kosten på allvar, jag känner att jag inte har någon rätt att sitta här och gnälla över att jag är överviktig om jag inte gör nåt åt saken, så nu är det nya tag!

Mitt mål i det stora hela är att gå ner ca 15 kilo.

Som ni kanske märker så tryter min inspiration även här i bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kanske kommer på nåt att berätta eller skriva lite senare ikväll när jag får lite lugn och ro.

Ha en fin kväll.

Likes

Comments

Gud vad härligt det är att det är sol ute, riktigt fint promenadväder. Får se vad dagen har att erbjuda, ska ta mig ner till posten och hämta ut mitt paket som äntligen har kommit. Ska lägga upp lite bilder på vad jag har köpt sen här på bloggen.

Drömmar kan slå in om man ger det en chans

Nu har jag och min man pratat om lite framtidsdrömmar, jag ska göra nåt jag alltid vetal göra. Ska beställa hem grejerna ikväll så jag kan börja på stört nästa vecka. Här ska det tränas kan jag lova. Har även kollat på olika utbildningar som kostar MULTUM och lite till, tror det kostade 50.000 men då får man ett diplom och man blir färdigutbildad med alla grunder plus extra utbildningar som ingår, sen får man behålla en massa verktyg och material som kommer att hjälpa mig en bra bit på vägen, så jag kan starta min dröm.

50 tusen är väldigt mycket pengar men då får jag även andra utbildningar på köpet som ekonomi , företagande, ergonomi, lagar och regler, kundbemötande mm. Ändå rätt mycket för pengarna kan jag tycka. Ska kolla runt lite om det finns samma utbildning fast billigare och om dom uppfyller det jag behöver.

Kommer att ta en lång tid innan jag har sparat ihop dessa pengar, men det är värt varenda steg och väntan för att få det här att fungera. MIN DRÖM ÄR HÄR, och jag tänker ta varenda med och motgång, slit och många nätter med öppna armar..Värt alla gånger! Erfarenhet och kunskap, misslyckande och framgång är ett verktyg alla behöver för att utvecklas och lära sig om vad som är bra /dåligt, vad funkar för mig, vad har jag lärt mig av misstagen, hur tar jag mig högre upp med dom erfarenhet jag har, bra som dåliga. Mycket mäktigt verktyg som man kan komma långt på.

Det gäller att sträva efter det man vill göra, ger man upp och inte vågar satsa så kommer man ingenstans. Man måste också våga misslyckas för att lyckas. Jag har allt serverat framför mig så nu ska jag roffa åt mig alla chanser jag har. Tänk att det finns positiva saker i allt elände. Nu måste jag fokusera på det som får mig att må bra. Allt som har hänt det senaste 2 åren har verkligen knäckt mig totalt, men nu vill jag bryta den här onda och negativa spiralen så vi äntligen kan få leva och njuta varje steg här i livet.

Nu kör vi!

Hoppas ni får en fin dag!


Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått en ny balkongdörr! Nu ska jag bara tänjda lite värmeljus här hemma så vi får upp värmen igen. Pingvinerna och Isbjörnarna trivs nog här just nu. men det är smällar man får ta.

Skulle sätta igång nu på fm och göra mina naglar, men luften gick ur mig, vet inte riktigt vad som hände. Känner bara att jag vill krypa in i min bubbla igen och bara få vara där ostörd.

Känner mig less på allt just nu. vill inte prata med nån alls eller se ett enda ansikte!

Jag sitter allvarligt och funderar på att flytta från det här landet. Jag har alltid velat bo i Norge. Anledningarna är många.Har suttit och kollat på vad som gäller när man flyttar dit osv. har även kollat på lägenheter. Vill fly från det här sjunkande skeppet.

det är nånting jag och T har pratat om rätt länge men aldrig riktigt tagit steget till att göra nåt av det. Om jag fick bestämma så skulle jag flyttat för länge länge sen. Känns som att jag inte har så mycket här som håller mig kvar.

Jag har ju min familj såklart men jag känner att jag verkligen vill det här och jag vet att dom kommer att stötta oss.

Likes

Comments

Jag tror att jag svimmar, gissa vem som kommer och fixar min balkongdörr imorgon. Det tog dom alltså 3 månader att ta tag i detta. Helt fantastiskt. Alltså det är så kallt nu i vardagsrummet så pingvinerna springer här. Jaja, hoppas nu att dom dyker upp imorgon som avtalat annars går jag och hämtar balkongdörren och monterar den själv. Haha!

Alltså, barnen är fortfarande vakna. JAG ORKAR INTE! Vad man än gör och säger så är det tvärt om. Antar att alla mina 3 är i nån slags upprors fas. Blir nog lite gråhårig. Dom har ju iof haft julledigt nu och börjar inte i skolan och på dagis förens nästa vecka, men stressen man känner när dom inte vill sova och klockan börjar närma sig 12 på natten, så har man bara lust att sätta sig i ett hörn och gunga fram och tillbaka . HAHA! 

Imorgon ska jag väcka dom kl 07.00 så vi får tillbaka våra vanliga rutiner igen. 

Imorgon ska jag försöka ta lite bilder till bloggen och försöka komma igång nu på riktigt. Känns så avskalat och tråkigt att klicka sig in på bloggen och skriva när man inte har gjort iordning den och inte kommit igång riktigt. Jag har en inspirations källa, och jag avgudar hennes engagemang trots att hon har en liten  att ta hand om hela dagarna.Vad är min ursäkt till att jag inte har kommit igång, jag har ju nästan all tid i världens att kunna sitta typ 2 timmar på fm och bara leka loss. Nu är det här ganska nytt för mig, men jag hoppas att jag kanske hittar drivet till att blogga, även om det bara skulle vara för skojs skull och att jag uppdaterar lite när jag vill och känner för, så känner jag ändå att det skulle vara ett ganska kul tidsfördriv nu när barnen börjar på skolan och dagis nästa vecka. Kanske får mer ro då, vi får se.

Nu ska jag sköta om mina naglar lite och sen hoppa ner i sängen. 

Sleep tight, don't let the bed bugs bite ;) eller hur man nu säger Haha!

Likes

Comments