Header

Äntligen fredag och helg. Känner att denna vecka har tagit knäcken på mig totalt även om den varit underbar. Det är tur att E har varit i skogen hela veckan och fick med sig lite älgkött hem. Nästa vecka får vi ännu mer, underbart!
Så ikväll blir det älgkött, hasselbackspotatis, rödvinssås och bearnaisesås.

En bild från 2014 när jag fick mysa med honom i skogen i flera dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I en pyjamas under två täcken.

Likes

Comments

6 år. I 6 år har han varit min, min fina Erik. Det är år fyllda av massa kärlek. Och fler ska det bli.


​ Nu ska vi äta god mat. Kött, klyftpotatis, rödvinssås och bearnaise-sås.  

Likes

Comments

I helgen är det min helg. Jag ska spendera varje minut med E. Det är våran helg. Det blir massor av god mat, filmer, sovmornar och bara att få leva.

6 år tillsammans. Det är värt att fira.

Likes

Comments

Orange is the ner black, hemgjord och underbar pizza. Kan det bli bättre en tisdagseftermiddag?

Likes

Comments

Några dagar har gått sedan jag hade ro att skriva några rader. Kan bero på att jag har fått struktur på mitt liv igen.

Dagarna består av musikalträningar, ishockeyträningar, egna fys-träningar och självklart jobb. Det är bara lite drygt en månad till premiären för musikalen och det är så sjukt roligt. Allt börjar att sätta sig nu och det ser riktigt bra ut. Det kommer bli succé!

Annars händer det ganska mycket i livet men det är fortfarande lite hemligstämplat..


Likes

Comments

Hej människor! Jag är med i en musikal som spelas upp i höst och det vill ni inte missa!


Den 28 oktober är det premiär, i Teatern i Vansbro. 
Biljetter köper man på biblioteket i Vansbro, 

Likes

Comments

Tisdag. Natten spenderades springandes upp och ner för trappen. Så nu ligger jag på soffan och petar i mig smörgåsar och ser på serier.

Jag har egentligen jättemycket att skriva om men jag vet inte hur jag ska få ner allt i ord.
Därför bjuder jag på en bild från balen.

Likes

Comments

Äntligen har vi ett fungerande internet i huset. Det har krånglat sedan vi flyttade in men nu har vi äntligen fått ordning på det och det är en magisk känsla. Det innebär att också teven fungerar.

Livet rullar på som vanligt. Jag kände här för någon dag sedan att jag har ganska mycket på nu i två månader. Vi börjar med isträningar nästa vecka, jag har egen träning som måste klaffa i i schemat, jag sitter med i styrelsen för ishockeyn, är tränare för två fotbollslag, ska helst spela fotboll själv också, har musikalträningar ganska tätt och dessutom så ska jag hinna slappna av också. Det är rätt hektiskt men ännu mer roligt. Jag hade ju inte gjort det om jag inte tyckt att det var värt det.​Just nu sitter jag och njuter av att jag kan sitta och slösurfa på datorn. Kläderna är framtagna för imorgon och jag har planerat matlagningen. Jag väntar på att tvättmaskinen ska bli kvar så jag får hänga den innan jag går och lägger mig. 

Likes

Comments

Jag känner att jag kommer få kämpa mig igenom denna hösttermin. Det känns i huvud och kropp att jag har jobbat efter schema sen juni 2015...
Därför känns det bra att ha några guldkorn som väntar. En comeback i fotbollen, comeback ishockeyn och debut på musikalscenen.

Imorgon ska jag och Erik på husvisning och på torsdag åker jag på kryssning. I helgen ska jag träna på musikalen och städa på Vanåvallen. Så även om jag får en långhelg så blir det ingen riktig vila..

Likes

Comments