Postad i: Diary

Iår är det första gången på länge som jag inte kommer i nåsdräkten.

Annars ser jag väldigt fram emot allt som händer idag och imorgon.
Vi ska snart åka till Nås till min familj och äta mat tillsammans. Sen ner till Storänget för att resa stången.
Ikväll ska vi till Dala-Järna och träffa en hög med vänner. Vad som väntar där vet jag faktiskt inte men det blir nog otroligt roligt ändå!

Imorgon ska vi till Eriks pappa och grilla och bara vara.

Låter som en lugn och perfekt midsommar faktiskt.

Glad midsommar på er 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Pregnancy

Är just nu i vecka 25. Mår faktiskt ganska bra, förutom lite ryggont. Besöket hos barnmorskan i fredags tog över en timme och det behövdes. Jag var dit själv för första gången och det var faktiskt ganska skönt att få ventilera alla mina tankar och funderingar efter det som har hänt.

Annars så rullar dagarna på. Tre arbetsdagar kvar nu innan vi får sommarlov. Sen är tanken att jag ska jobba i 1-2 veckor i augusti innan jag går hem på mammaledighet. Det enda vi har inplanerat är ett bröllop, sen det gamla vanliga med Vansbrosimning och Pepes cup. Sen fotbollen då..

I magen leker livet för vårat knyte. Bebisen verkar ha fotbollsmatch där inne dagarna i ända. När den väl är stilla så får jag sammandragningar. Vissa känns mer och vissa märker jag inte ens av. Jag har slutat att räkna dagar och veckor, så när någon frågar hur långt gången jag är måste jag gå in i min gravidapp och titta. Det enda jag har koll på är att jag går in i ny vecka varje lördag.

Annars händer inte så mycket. Erik spelar fotboll och jag är mestadels trött. Vi umgås en del med familjens nyaste tillskott, vilket gör längtan till september ännu starkare.

Likes

Comments

Postad i: Diary, Love

Det är inte lång tid kvar tills det att jag blir långledig. Halva juni, hela juli. Sen får vi se om jag ska jobba i augusti, innan jag går hem i september igen på obestämd tid. Hur som helst ska jag njuta av att inte göra någonting mer än att fixa hemma och umgås en hel del med Sandra och hennes och Nils fina, underbara son. Kanske ta hem min kusin över någon natt och Emma en annan. Möjligheten finns ju och jag älskar det!
Jag ska också se på massor av fotboll och njuta av att se den snyggaste mannen någonsin, in action.
Att få se Erik spela fotboll är det bästa jag vet. Jag älskar fotboll och jag älskar Erik, det kan ju inte bli bättre.
Dessutom får jag FYRA (!!) hela veckor tillsammans med honom.

Och sen ska jag vara lite "töntig" eller vad mina kära elever kallar det. Cringe kanske?
Men det ligger en människa i min mage. Och det är helt sjukt att jag kan älska någon så mycket. Någon som inte ens finns egentligen. Någon jag aldrig har träffat. Men det är någon som varje timme påminner mig om att livet är en gåva som inte går att ta för givet.
Våran lilla Pingu
❤️

Likes

Comments

Postad i: Love

Idag är jag tom på känslor. Igår fick jag reda på att en vän valt att inte leva längre.
En människa jag aldrig har sett med något annat än ett leende på läpparna. En kille som alltid har fått alla andra att le och må bra. Någon som kunde se att man behövde slappna av på jobbet och därför drog några skämt och så var man på banan igen.
Han var, och är, så omtyckt av så många människor.

Vila i frid Alexander. Vi är många som kommer att sakna dig. ❤️

Likes

Comments

Postad i: Diary

Hej hallå!
Har precis lagt mig efter en pissdag med ett bra avslut. Sov dåligt inatt, huvudvärk hela dagen och tråkiga besked på eftermiddagen. Men efter en nap, utemiddag och Revyresan så kan jag ändå känna mig nöjd.

Nu ska jag slå på det senaste avsnittet av unga föräldrar och hoppas på att få sova hela natten inatt!

Likes

Comments

Postad i: Diary

Hallå hallå. Erik ligger i soffan och kikar fotboll, jag ligger bredvid och lyssnar på Nemo Hedéns och Johanna Nordströms podcast Otydligt. Helt sjukt att det kan vara så rogivande att lyssna på två människor som egentligen inte pratar om någonting. Älskar det!!

Likes

Comments