Hej mina kära, skolan håller för tillfället att ta kål på mig. Har så otroligt mycket uppgifter som måste lämnas in innan det vi kallar sceniska. Har knappt tid att ta det lugnt och när jag väl gör det glömmer jag bort bloggen lite. Har gjort min yoga som jag brukar så funderar på att i slutet av veckan göra ett litet inlägg från alla dagar jag har missat att visa er. Hoppas verkligen att ni förstår, för just nu står jag med skolarbete upp till öronen. Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är min efterlängtade kalender här! Måste kunna organisera min vardag och det bästa sättet för mig är att använda mig av en kalender, helst en på väggen. Klarar inte av att ha en liten bok i väskan för då tittar jag aldrig på den. Hänger den på väggen däremot så flyttar den inte på sig och jag kan snabbt titta över hela månaden på en gång. Men saken är att jag är otroligt kräsen när det kommer till kalendrar, så i år gjorde jag faktiskt en egen via vistaprint!

Den här kalendern är så personlig som det bara kan bli! Är så otroligt nöjd med den.

Likes

Comments

Dag tio var som ett långt avslappningspass. Det var inga jobbiga krävande övningar utan det handlade bara om att tänka på sin kropp, ge den omsorg och ta det lugnt. Jätte skönt när man inte var så pigg efter jobbet.

Likes

Comments

Hej alla fina! Ligger efter en dag med yogan pga jobb och skola. Är så otroligt trött just nu, att jag undrar starkt över hur jag ska orka jobba imorgon igen. Men det ska jag nog klara av.

Dagens pass skulle vara väldigt krävande enligt mailet från Adrienne, men jag upplevde det inte som mer ansträngande än tidigare pass. Kom hem från jobbet typ 0:10 och trodde att jag skulle bryta ihop efter yogan - men icke! Det var skönt och nu efteråt känner jag mig utvilad. Så nu mina kära, ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Likes

Comments

Dag åtta genomsyrades av verkligen av ett slags lugn. Det var en skön yoga som inte alls var jobbig, utan man mådde bra efteråt. Gjorde min yoga som vanligt medan Hampus satt i sängen och tyckte jag var rolig.

Likes

Comments

Dag sju handlade om stabilitet, eller balans. Det var väldigt bra för samma dag hade jag världens sämsta balans under danslektionerna och kunde knappt göra piruetter. Så det var riktigt skönt att få stå och verkligen känna fötterna krampa för att kroppen försöker hålla balansen. Jag fick lära mig mycket bra tänk för att skifta vikten från ena foten till andra, utan att skjuta ut höften och glida åt sidan. Ett bra pass som var otroligt givande.

Likes

Comments

Igår jobbade jag direkt efter skolan. Därför gjorde jag min yoga på vår håltimme. Har tyvärr inte tagit några bilder men hoppas det går bra ändå. Som ni ser skulle det handlade om att vara uppmärksam och även träna magen. Det var ett väldigt annorlunda pass och jag tyckte nästan att det var lite tråkigt, lite för långa pauser mellan de olika momenten helt enkelt.

Likes

Comments

Dagens yoga handlade om rytm, att man skulle känna in rytmen i sin egen kropp och med hänsyn till den rytm man hade idag, utföra yogan. Jag kände mig faktiskt väldigt pigg idag och full av energi, så jag maxade ganska mycket i alla moment. Ingen smärta i ryggen idag! Jätte glad över det, och hoppas det är borta, men vill inte ta ut något i förväg. Denna pose kallas för "dancer" lite roligt med tanke på att jag själv är dansare. Var dock riktigt svårt att inte tippa över med överkroppen och tog säkert tio bilder innan jag fick till formen som jag ville ha den. Men det var bra att titta på de "dåliga bilderna" för då förstod jag hur jag skulle justera kroppen för att komma till min max i just denna pose. Idag var ett bra pass!

Likes

Comments

Prana handlade om att känna energin i kroppen. När man gjorde kroppsligt krävande saker så skulle man omfamna den energin, att kroppen skakade för att den arbetade var en slags energi. Jag märker att man verkligen tar med sig saker från de tidigare dagarna, tillexempel att jag rör mig med ett lugn, och att jag verkligen tänker på hur jag rör kroppen. Idag fick man även uppmuntran att använda sig av en filt eller liknande under passet. Det gjorde väldigt ont att göra yoga idag - därav tummen ner. Har fortfarande smärtor i ryggen och ska ringa imorgon och se vad man kan göra åt saken. Det kommer inte fungera att jag har såhär ont nu när skolan börjar för då kommer jag inte kunna dansa. Posen jag valt att visa idag heter inget speciellt vad jag vet, men jag valde den för att det här var ett parti då man gjorde olika övningar såhär utan att sätta ner knät eller handen emellan, så min kropp kände verkligen av "energin".

Likes

Comments

Jag gillade mitt klädval idag, och kände att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig själv. Här är jag, trevligt att råkas. Ber om ursäkt för att jag inte vet hur man städar rummet.

Likes

Comments