Igår blev det en spontan tripp till Ikea med Hampus, där vi letade efter ett arbetsbord till honom. Då när vi väl stod vid den sektionen tittade jag på alla möjliga bord och blev jätte sugen på att köpa ett till mig själv. Det skulle bli som sminkbord/arbetsbord och nu vill jag bara åka dit och spendera alla mina pengar, kommer inte hända dock för jag har verkligen inte råd just nu. Egentligen tycker jag att bordet högst upp är finast och skulle passa bäst i mitt rum, men bordet längre ner är mer praktiskt och jag tycker om det mer för att den har en förvaringslåda där jag bara kan slänga ner allt mitt smink. Det skiljer dock 400 kr mellan dem så det är en ganska stor prisskillnad. (Rip min plånbok och rip min hjärna pga beslutångest) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från vår dagstripp till Vadstena. Det var så otroligt fint där och jag skulle mer än gärna åka dit igen.

Likes

Comments

Härliga gula parasoll, pina coladas, kärlek, ännu mer kärlek, moules frites, härlig utsikt ft. palmer.

Likes

Comments

Vill bara visa de fina presenterna jag fick av Hampus, hans mamma och syster. Halsbandet är från Hampus och det är så otroligt fint, jag älskar det.

Likes

Comments

Har fått världens tatueringssug och jag känner att jag verkligen vill tatuera mig vid revbenen. Det kommer göra svin ont! Jag vet redan vad jag vill ha för text, men har så svårt att verkligen tycka om något. Så min plan är att jag ska skriva ut texten jag vill ha och titta på den i två månader. Kan jag titta på den i två månader utan att känna "fyfan vad jag är trött på det här" då vet jag att jag gjort rätt val.

Likes

Comments

Idag tog jag och Linda en shoppingdag på erikslund, där jag bland annat köpte den vita tröjan på bilden. Den är jätte mjuk och mysig! Efter det åkte jag förbi min farmor och farfar för att lägga upp ett par byxor jag köpt i Frankrike. De är så himla sköna och underbara men har inte kunnat haft dem för att de släpat i marken när jag haft dem.. Men nu så! Är så glad över att de äntligen passar så var tvungen att ha med dem på bild.

Jag köpte även ett par nya jeans och denna jätte fina off shoulder blusen. Färgen är egentligen inte sådär starkt orange i verkligheten, men den är fin ändå.

Likes

Comments

​Rosa klackskor är inte direkt det jag skulle välja först av allt, och det är ett enormt steg ut ur min comfort zone. Dock behövde jag köpa ett par nya klackskor till klänningen jag ska ha på bröllop i sommar, och då fick det faktiskt bli ett par som matchar min klänning. De är otroligt fina, och sköna att gå runt i (so far), plus att jag faktiskt blir normal lång i dem också vilket är väldigt uppskattat.

Likes

Comments

Mitt förra skolår bestod alldeles för mycket av negativt tänkande. Jag tryckte ner mig själv och tänkte bara en massa onödiga negativa tankar. Jag mådde inte bra, jag stötte ifrån de som stod mig närmast och jag var så otroligt arg. Men jag känner att jag orkar inte hålla på så längre. Jag vill bättra mig och jag vill bara leva mitt liv och vara glad. Det är mitt fokus framöver, att må bra, och tänka positivt. Det är mitt liv och jag gör det till vad jag själv vill att det ska bli.

(Min fortune från lyckokakan jag fick igår när Hampus och jag åt på Choy's)

Likes

Comments

Idag kände jag spontant att jag saknar en plattform att dela med mig av mina bilder och tankar. Jag bloggade mycket förut och kände att jag saknade det väldigt mycket. Nu när jag börjar 3:an känner jag att jag kommer vilja ha ett ställe där jag får utlopp för allt jag tänker och känner, och det stället får bli här. 

Likes

Comments