Kontakt: Isabelle-b@live.se
Bellspower
Isabelle Beglund

Hej hörni!!

Förlåt för att ni har fått väntat så länge som ni har fått, just för att "bara" få veta vad jag egentligen hållde på med ett tag. Som många av er förmodligen märkt så har jag varit borta nu i över en månads tid, för att göra en lång historia kort så gick nästan allt fel när jag skulle börja på mitt projekt. Mitt projekt gick ut på att jag skulle starta min nya blogg på blogg platsen wordpress, allt var endast på engelska vilket jag inte känner mig så bekväm med. Så jag har valt att gå tillbaka där min historia börjades skriva, där bellaspower.blogg.se startades nämligen på blogg.se - så där driver jag min nya blogg bellspower.se . Jag skulle fixa en domän (.se, .com, .nu och så vidare) men allt gick fel, jag fick plötsligt en faktura hem skickad till mig som gav mig enorm ångest och nervositet vilket förvärrade hela situationen. Allt slutade bra till slut.

Varför bloggar du inte längre här bell då?- Jo jag kan säga så här att jag inte känt att nouw (där jag bloggade) inte har varit så hjälpt samma med problem som jag har haft med min förgående blogg (alltså den här bloggen). Kundstjänsten på blogg.se är så mycket personligare och välkommnande än vad jag känner att nouw är och har varit under min tid här. Därför väljer jag nu att gå vidare och jag bloggar alltså nu på bellspower.se där jag har många fler möjligheter att gå vidare i min blivande karriär som bloggare.

OBS: JAG HAR INTE BARA EN NY BLOGG (BELLSPOWER.SE) UTAN JAG HAR ÄVEN EN NY MAIL BELLSPOWER10@GMAIL.COM - OM NI SKICKAR FÖRFRÅGAN GÄLLANDE SAMARBETE ELLER ÖVRIGA FRÅGOR TILL MIN TIDIGARE MAIL ISABELLE-B@LIVE.SE SÅ KOMMER JAG INTE ATT SE ERT MAIL OCH KOMMER DÄRFÖR INTE ATT SVARA. GLÖM INTE ATT ADDA BELLSPOWER PÅ INSTAGRAM, SNAPCHAT, TWITTER. GILLA OCH DELA BELLSPOWER PÅ FACEBOOK UNDER NAMNET BELLSPOWERS

SÅ NI OCH KIKA PÅ MIN NYA BLOGG BELLPOWER.SE DÄR NYA INLÄGG PUBLICERAS VARJE DAG KL.12.00, PITSS DET FINNS REDAN ETT INLÄGG PUBLICERT PÅ BELLSPOWER.SE HOPPAS NI VILL FORTSÄTTA FÖLJA MIN RESA FRÅN ETT FRÅGETECKEN TILL ETT SVAR.

DENNA BLOGG KOMMER INTE ATT TAS BORT


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har ett jätte spännande projekt framför mig som jag måste lägga energi på mitt projekt. Så för de kommande veckorna kommer bloggen ligga på is, för att mitt projekt ska att bli färdigt i tid och det blir det inte om jag ska publicera inlägg som ändå blir halv färdiga. Hoppas att ni förstår :)

För behind the scens följ bellspower på Instagram (bellspowers) och Snapchat (Isabellerime)

Likes

Comments

MIN DAG

Igår kväll sov mitt kusin barn Elliot hos mig och pappa, han ska vara kvar hos oss tills ikväll. Jag tror att vi ska typ gå till en park som ligger hos oss och äta glass, kanske åka in till stan. 

Likes

Comments

FOTO, TIPS
Före redigering                                Efter redigering 

Jag använder mig just nu av Nouw's egna redigerings verktyg

Förbättra- Högupplöstes

Förbättra- Food

Ljus- Höjer Intenvivitet litegran

Skärpa- Ökar sedan Skärpan på bilden.

Klar

Före redigering                           Efter redigering 

Förbättra- Högupplöst

Förbättra- Scentry eller nått

Ljus- Kontrasten höjer jag

KLAR

Före redegering                          Efter redigering 

Förbättra- Food

Ljus- Höjer jag

Sen ser jag också att mitt ena ben ser brunare ut än det andra, det måste ha med kameran eller nått att göra.

När ni redigerar era bilder, vad redigerar ni de i?

Likes

Comments

ALLMÄNT, BELLA TIPSAR, TIPS
  1. Dator- För att du ska kunna skriva ditt material till bloggen, redigera bilder, maila andra bloggare och företagare. Själv har jag en Macbook Air som fungerar aldes utmärkt, vill senare uppgradera mig till en Macbook pro (mer utrymme och så vidare)
  2. Kalender- Det fungerar inte i längden att komma ihåg alla möten, inlägg, tider och så vidare i huvudet. Därför rekommenderar jag dig att införskaffa en kalender som hjälper dig att hålla reda på sakerna. Min kalender köpte jag på nån bokhandel.
  3. Diceplin- Går nästan hand i hand med förgående punkt. Det finns ingen som kommer säga åt sig att skicka iväg mail om samarbetes förfrågningar, ta kontakt med viktiga personer, skriva inlägg och så vidare. Du måste ha diceplin, utan diceplin kommer du ingen vart.
  4. Kamera- Som inte behöver vara värsting kamera. Du kommer behöva en kamera för att ta fina, bra bilder (ingen vill se suddiga bilder, nån gång ibland kanske man kan skippa fina bilder). På mediamarket köpte jag min Canon EOS 700D, se min recension HÄR.
  5. Sociala medier- För att du ska marknadsföra din blogg behöver man använda sig av sociala medier, Tipsa dina följare på Instagram om ditt nya inlägg, dela dina blogg inlägg i grupper på Facebook, Twittra och så vidare. Var där din målgrupp befinner sig (fråga vilken media det är mest på).
  6. Viljan- Du måste ha en stark vilja, för att komma dit du vill. Det finns inget som serveras på ett silverfat. Blogga för din skull, läsarna kommer se igenom allt du gör, om du inte gör det med hjärtat.
  7. Tålamod- Tro inte som jag gjorde, att man får 2 000 läsare efter en natt. Det tar tid för läsaren att bygga upp sitt förtroende för dig. Stressa inte.
  8. Semester- Det finns nog ingen bloggare som levererar 100% om hen inte får ta lite ledigt. Man måste hålla uppe sin kreativitet, det kan man göra genom att ta ledigt någon gång men inte för ofta (diceplin😂 )

Likes

Comments

MIN DAG

Hereguud ja just nu sitter jag typ och stressar ihjäl mig, igen. Jag försöker leta efter en till present till pappa för han fyller snart år. Kika på bilden här nedanför (förlåt för jätte dålig mobil bild)👇 Allt det där vill jag gärna har gjort klart inan skolan börjar igen. Antaligen så måste jag vill inse sen att jag kan inte göra klart ​allt inan ​skolan börjar, det är nästan omöjligt känns i alla fall så just nu. 

Idag så ska jag jobba med bloggen med framtida inlägg och samarbeten som ska komma upp, sen så ska jag även fixa ett nytt pansar glas till min mobil eftersom att hela mitt glas är kraschat😲    

Likes

Comments

FOTO

NI HAR VÄLL INTE MISSAT BELLSPOWER PÅ INSTAGRAM? 

LÄNKAT HÄR TILL MITT INSTAGRAM KONTO, @Bellspowers

Likes

Comments

FOTO, MIN DAG, DJURGÅRDEN

Jag har nog missat att berätta för er att jag är hemma nu igen från vår bilsemester i Norge. I Fredags så åkte vi bara till Rättvik och mötte upp min kusin och co, vi fikade och sen åkte pappa och jag hem igen till Stocholm.

Pappa och jag är just nu på Tele2arena och ser på Djurgården mot Gif Sundsvall

Likes

Comments

DIAGNOSER, DYSLEXI, SPRÅKSTÖRNING, Aspberg Syndrom

Likes

Comments

BELLA TYCKER TILL

Jag är inte vegan eller vegetarian, jag tror inte att jag använder något smink eller produkter med animaliska innehåll, avstår från att använda smink/produkter som innehåller saker från djur, att ha djur i bur och i fångenskap bror på situationen. Jag tar starkt avstånd från djur plågeri som jag hävdar att all sorters cirkus som har djur håller på med.

Prenumenerar gör jag bland annat på Kammi, som säkert många av er känner igen. Tydligen så vloggade hennes kompis som också är youtuber, på hennes kanal. Spola fram till tiden 7:00 eller tryck på länken HÄR och videon spelas upp från 7:00. "Jag vet att det inte är schysst att stödja sånt här, men ibland......". Om man inte vet att det inte är schyst att stödja djur i fångenskap som på cirkus till exempel eller på olika parker, då går man väll inte dit? Jag förstår om man har barn, som Nadja har att man kanske vill visa barnen olika djur men jag tycker då att man också faktiskt stödjer djur i fångenskap. När jag går tillbaka till mig själv så går jag inte på cirkus för jag tycker det är hemskt att se inte bara en- utan flera elefanter som tvingas göra massor av saker som inte hör till deras natur.

Jag tycker att alla Elefanter, Tigrar, Kameler, Hästar ska leva fritt, ute på savannen och inte på Cirkus Maximums parkering.

Här är bilder som jag hittade på deras hemsida (Cirkus Maximum`s) Det är alltså så här de behandlar djuren.

Likes

Comments

bellspowers@bellspowers