Ligger hos mamma. Rasmus är hemma med hundarna. Vi är hundvakter nämligen. Jag har precis lagt mig. Hon ligger bredvid. Hon har sina små fötter mot min rygg. Hon kramar apan och suckar. Vänder jag mig mot henne så känner jag hennes underbara doft. Hennes värme. Hon den lilla lilla människan som gett så mycket mening till mitt liv. Älskade lilla människa. Jag har satt på Spotify och tänkte somna till Bright Eyes. Ibland är det så skönt att få somna till ljudet av musik som får en att må bra. Istället för sina tankar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Försöker få till en fotobok. Eller ja, två egentligen. En från bröllopet och en med bilder på Superrutan. Provar photobox. Men vi får se om jag får till något. Det är faktiskt lite krångligt. Men men, det löser dig nog.

Ska iväg och träffa Menia idag. Lite kaffe och gött häng. Så välbehövligt. Sen imorgon drar jag, lillan, Thelma och Kiwi till Säffle för några dagar. Eftersom Rasmus är i Finland då. Så slipper vi vara hemma själva. Och så får vi träffa lite släkt. Vilket ska bli skönt.

Men nu ska jag återgå till fotoboken!

Likes

Comments

Har badat med Rutan, vilket jag gör i stort sett varannan kväll. Både hon och jag tycker väldigt mycket om det. Det är så himla mysigt! Och hon var helvild idag, haha! Gofisen. Sprattlade med både armar och ben. Och där emellan låg hon bara på bröstet och jollrade och tittade på tvätten som hängde över badkaret. Usch vad jag älskar henne. Så det för ont ibland..!

Likes

Comments

Igår var det full rulle! Namngivning i Slottskogen. Eller ja, inomhus vill säga, i ett torp i Slottsskogen. Supermysigt! Ska försöka få tag på lite bilder. Än så länge har jag bara en enda. Men det var i alls fall hur mysigt som helst. Och jag är så tacksam för alla som kom. Tack tack tack.

Likes

Comments

Pust. Nu har jag hackat och stekt och blandat hela dagen. Men allt är klart inför imorgon. Det ska bli så himla kul! Vi hade dumma som vi är hoppats på snö tills imorgon. Men det verkar rätt kört. Men tänk vad fint det hade varit! Mitt i Slottsskogen, i ett rött torp med massa snö 🙌🏻 Men men. Den globala uppvärmningen förstör as usual.

Anders är på plats och ska sova här i natt. Han hade Cooper med sig också. Så mysigt. Så vi får lite hjälp imorgon att ställa i ordning också.

Men nu är det natten för oss här. Vi ska titta på julkalendern först i och för sig. Men god natt på er!

Likes

Comments

Håller på och greja hemma inför namngivelsen imorgon. Rasmus är iväg och Rutan sov så jag tänkte att jag skulle börja lite. Det slutade med att det är kaos i köket och Nu sitter vi och ammar. Men jag tycker ändå jag han med en hel del! Så vi tar en paus nu. Rut äter och jag dricker kaffe (och ammar då..). Sedan kör vi igen!

Likes

Comments

Vi hoppade badet idag så att Rutan inte blir mer snorig inför namngivelsen. Så morgonen har spenderats med promenad och nu kaffe och lite choklad 🙌🏻 Rut pratar på som bara den! Så himla kul. Massa ljud, så underbart att höra hennes röst. Det kom som ett brev på posten efter att vi varit hemma hos Hanna och Sixten. Det var som att vibrationerna i Sixtens babysitter skakade fram ljuden ut henne! Haha gofian.

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela dagen. Började med lunch och lite shopping med Hanna och Sixten. För att sedan promenera till rytmiken där vi mötte upp Anna och Josip. Efter rytmiken blev det en tur på torget för att kika efter lite kläder till Rutan. Väl hemma var det pankaksdags. Sen avslutade jag kvällen med ett långt och varmt bad. Så himla skönt. Och så bra för mitt ömma bröst! Fick mjölkstockning i natt. Men lyckades bli av med det så pass mycket innan febern kom. Men usch vad ont jag hat haft hela dagen..! Så det varma badet nu gjorde susen. Så nu hoppas jag på en bra natt. Jag behöver det känner jag. Zzzzz....

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa mamma år!! Grattis! Men nu är hon inte bara mamma, utan också mormor :D Vilket förtjänar ett extra hurra!

Likes

Comments