View tracker

Igår var det full rulle! Namngivning i Slottskogen. Eller ja, inomhus vill säga, i ett torp i Slottsskogen. Supermysigt! Ska försöka få tag på lite bilder. Än så länge har jag bara en enda. Men det var i alls fall hur mysigt som helst. Och jag är så tacksam för alla som kom. Tack tack tack.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Pust. Nu har jag hackat och stekt och blandat hela dagen. Men allt är klart inför imorgon. Det ska bli så himla kul! Vi hade dumma som vi är hoppats på snö tills imorgon. Men det verkar rätt kört. Men tänk vad fint det hade varit! Mitt i Slottsskogen, i ett rött torp med massa snö 🙌🏻 Men men. Den globala uppvärmningen förstör as usual.

Anders är på plats och ska sova här i natt. Han hade Cooper med sig också. Så mysigt. Så vi får lite hjälp imorgon att ställa i ordning också.

Men nu är det natten för oss här. Vi ska titta på julkalendern först i och för sig. Men god natt på er!

Likes

Comments

View tracker

Håller på och greja hemma inför namngivelsen imorgon. Rasmus är iväg och Rutan sov så jag tänkte att jag skulle börja lite. Det slutade med att det är kaos i köket och Nu sitter vi och ammar. Men jag tycker ändå jag han med en hel del! Så vi tar en paus nu. Rut äter och jag dricker kaffe (och ammar då..). Sedan kör vi igen!

Likes

Comments

Vi hoppade badet idag så att Rutan inte blir mer snorig inför namngivelsen. Så morgonen har spenderats med promenad och nu kaffe och lite choklad 🙌🏻 Rut pratar på som bara den! Så himla kul. Massa ljud, så underbart att höra hennes röst. Det kom som ett brev på posten efter att vi varit hemma hos Hanna och Sixten. Det var som att vibrationerna i Sixtens babysitter skakade fram ljuden ut henne! Haha gofian.

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela dagen. Började med lunch och lite shopping med Hanna och Sixten. För att sedan promenera till rytmiken där vi mötte upp Anna och Josip. Efter rytmiken blev det en tur på torget för att kika efter lite kläder till Rutan. Väl hemma var det pankaksdags. Sen avslutade jag kvällen med ett långt och varmt bad. Så himla skönt. Och så bra för mitt ömma bröst! Fick mjölkstockning i natt. Men lyckades bli av med det så pass mycket innan febern kom. Men usch vad ont jag hat haft hela dagen..! Så det varma badet nu gjorde susen. Så nu hoppas jag på en bra natt. Jag behöver det känner jag. Zzzzz....

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa mamma år!! Grattis! Men nu är hon inte bara mamma, utan också mormor :D Vilket förtjänar ett extra hurra!

Likes

Comments

Var tvungen att läsa den här boken. Det har pratats så mycket om det i och med att den vann Augustpriset 2013 i kategorin Årets svenska skönlitterära bok. Den handlar om kärlek och vad den kan göra med en när kärleken inte är besvarad. När man är i någon klor. Den är grå, bitter och ledsam. Sedan skrattar jag i nästa stund. Huvudkaraktären, Ester, är så härligt bitter! Men också logisk. Språket är ibland far more komplicerat och fint än vad jag brukar läsa. Men det gör det hela vackrare på nått sätt. Berättelsen är rå, som alla dom där kärleksromanerna, fast på riktigt liksom. Det är skrivet så ärligt och det berör verkligen. Jag kunde riktigt leva mig in i boken. Se karaktärerna framför mig. Vilket jag älskar. Man lever nästan i samma värld som den. Så jag tycker verkligen det är en läsvärd bok! Och inte värst lång. Tummen upp!

Likes

Comments

Rutan tar sin lilla förmiddagsnap och jag mitt förmiddagskaffe. Bäst av allt är ändå farmors hästsko-kakor 🙌🏻 Dom smakar verkligen farmor och farfar! Om man kan säga så? Ni förstår vad jag menar.

Sen vill jag bara komma med ett tips, hur pretto det än låter. Att dricka kaffe med lock av något slag när ni har småbarn (jag är den första att komma på det här, visst är jag grym?!). Brännskador är så himla vanligt. Och jag har inte gjort det innan. För vadå? Hon kan ju inte ta tag i saker ändå? Men nu helt plötsligt gör hon det. Och rätt vad det gör så kanske hon får tag i kaffet. Visst allt kan man inte tänka på. Jag gör säkert oändligt mycket fel med Rutan. Men jag försöker med de enklaste sakerna i alla fall. Som att säga nej till Rasmus när han ville stapla saker framför Rutan i bilen påväg hem från landet. Vadå? Vi har ju inte plats nån annan stans? Haha, förlåt älskling. Men ändå. Så kaffet är ett litet tips från mig.

Likes

Comments