Har ägnat hela dagen åt att plugga. Så nu är globaliseringsboken urläst i alla fall. Fy fan vad segt. Tyvärr väntar den ännu segare boken The Welfare State Reader...... Inte kul. Skulle sätta mig och börja läsa i den nu. Men styckena till seminariet på torsdag verkar inte finnas. I varje fall hittar jag dem inte? Så jävla surt. Nu när jag ändå har ångan uppe! Men men. Jag ska leta vidare lite till. Sen ska jag ta mig ett bad. Så det så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter och fryser i soffan och har precis nyupptäckt hur kul det var att ta kort på sig själv i webbcamen...! haha. Kul ju.

Likes

Comments

Just nu sitter jag ensam i köket och skriver lite på C-uppsatsen. Thelma ligger vid mina fötter, och Kiwi och Rasmus ligger i sängen och snosar. Det är något med lugna ensamma mornar som jag gillar. Jag vet inte vad det är. Om det är lugnet kanske..? Jag vet inte.

Lillefot gjorde mig sällskap en stund igår när jag pluggade. Sötnos.


Likes

Comments

Just nu roar jag mig med att skriva lite på metodavsnittet i uppsatsen... Lagom kul. Men det måste göras. Så vad fasen. Hundarna springer runt och leker och Rasmus jobbar. Så jag har ändå inget bättre för mig. Förutom att jag hellre skulle vilja sitta uppkurad i soffan och läsa en bra bok istället. Eller kika på nya säsongen av SoA. Eller att jag egentligen borde läsa igenom en mängd artiklar som jag redan ligger efter med i social politik-kursen... Men men.

I morgon blir det plugg fram till fyra. Sen bär det av hem till Menia för fika och massa tjejsnack! Det var väldigt längesedan nu. Så det finns massor som skall gås igenom. Kul!


Likes

Comments

Sitter på vagnen på väg hem från en fika med Sara. Vilket var otroligt längesedan sist. Men idag fick vi till det. Och fler fikadagar ska det bli!

Nu ska jag hem och ta en tur med pluttarna där hemma. Lite bussåkning är inplanerat. Social träning för lillan. Det är så kul och se hur hon utvecklas! Och första utställningen är bokad. My Dog i januari. Vi slår på stort med en gång! Det ska bli spännande och se vad hon tycker om det :)

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen (bloggandet blev visst liggande det sista, men jag ville bara njuta..). Det känns underbart att vara hemma. Men visst längtar jag tillbaka. Underbara Cape Town. Jag har haft en så underbar resa så det går inte att förklara. Jag har växt på så otroligt många sätt. Jag har sett och upplevt allt mellan himmel och jord. Så den här resan är något jag kommer hålla nära hjärtat för resten av mitt liv.

Men nu är jag hemma med min lilla familj igen. Och det är underbart. Borta bra men hemma bäst. Och nästa gång det vankas långresa; då åker vi tillsammans <3

Likes

Comments

Sitter i cafét på hostlet och har haft en sen frukost. Det är alldeles för varmt för att sitta ute i solen, så jag har stationerat mig inne vid ena dörren som står öppen. Så det blåser alldeles perfekt mycket för att man skall orka med att leva. För nu börjar det blir riktigt varmt här nere. Härligt. Petra och Timmie är iväg på shark-dive idag, så jag har en dag för mig själv. Vilket är helt okej. Jag lyssnar på gammal musik på datorn, läser lite och ska snart ta tag i uppsatsarbetet. Jag har även tänk hinna med lite hemmaspa. Men vi får se. Ingen stress i Cape Town. Så jäkla gött. Så idag ska jag bara ta hand om mig själv och göra precis som jag känner för. Man behöver det ibland.
Likes

Comments

Likes

Comments